Editorialul Zilei: PSD-ul, Niţă-vulpea şi strugurii UDMR - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Editorialul Zilei: PSD-ul, Niţă-vulpea şi strugurii UDMR

Deşi mai face joc de glezne pe lângă noul cuplu ACD, adică PNL + PC, PSD-ul vrea cu tot dinadinsul să-şi arate muşchii, cam fleşcăiţi pe moment, după ce Crin şi ai lui s-au luat, cam pe furiş, cu “Antenele” lui Voiculescu, cu toate că părea că mult vehiculata uniune Antonescu – Ponta era ca şi făcută.

Acum pesedistii, care nu ştiu ce şi cum va fi cu ”menajul a trois” în care s-ar vrea cu tot dinadinsul, “adulmecă” primăvăratic pe la uşile UDMR pe care tare i-ar dori, deocamdată, în tabăra opoziţie parlamentare. Mesajul public a fost transmis flăcăilor unguri de vicepreşedintele PSD, Constantin Nită, care însă, butucănos cum e nu numai la trup ci şi la vorbe şi maniere, s-a repezit cu vorbe grele la aceştia dând drumul, pe sub mustaţa-i de… trei stele încărunţite, la tot felul de ameninţări în loc să-i ademenească cu vorbe dulci, amăgitoare şi promiţătoare de multă, multă fericire în viitor.

Păi domnu¬’ Niţă, cum crezi mata că se lasă UDMR-ul cucerit cu”brişca”, pe formula “ori la bal, ori la spital”? Adică, dacă vrei să le faci curte nu le spui :”Ba, ori veniţi cu noi acum ori va duceţi să va pupaţi cu pedelistii, în continuare, că venim noi din urmă şi praful se alege şi de voi şi de ei! Şi, pe urmă să nu plângeţi că nu v-am spus! Că nu mai avem nevoie de voi! Clar?” Păi nu aşa se face domnu’Niţă! Doar sunteţi “vulpoi” bătrân şi ştiţi cum se joacă jocul cu UDMR. Că aţi mai “concubinat” împreună, ce naiba, şi vă cunoaşteţi cu ochii închişi pe la toate ”incehieturile” şi “cusăturile”.

Problema este însă că acum nu mai aveţi cum să le fluturaţi udemeristilor mirajul unor portofolii babane, că nu le aveţi şi nici nu ştiţi ce veţi căpăta voi şi dacă veţi mai căpăta ceva după ce şi-au împărţit viitorul ai lui Crin cu ai lui Voiculescu. Iar portocalii le-au dat din greu udemeristilor şi le mai tot dau, că aşa e cutuma în “ceardasul” politic.

Ceea ce înseamnă, domnu’Nită, că “strugurii” UDMR-ului au devenit tare acri pentru PSD deşi erau plini de dulceaţa nu demult. Să fie acri, să fie dulci? Depinde dacă ajungi la ei sau nu!

Maria Petrascu, Brasov

Ziare.ro

Ilustratie: Guerilla Gugulanului – Partener Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.