PRM, tot un drac de… UDMR - Ziaristi OnlineZiaristi Online

PRM, tot un drac de… UDMR

de Maria Petrascu

Vadim Tudor a incheiat sambata un protocol de colaborare cu PSD-ul in judetul Ilfov. Documentul este valabil pana la 31 decembrie 2019 si potrivit acestuia, organizatiile PSD si PRM din judetul Ilfov se vor sprijini reciproc la alegerile locale, la cele pentru Parlamentul Romaniei, Parlamentul European, precum si la alegerile prezidentiale.

Clar ca buna ziua! Nu prin fata, ci pe usa din dos, Vadim vrea sa intre in USL. Are interes poltic,veti spune. Da, dar si unul personal. Sa scape de belele penale in care a intrat de curand, cand i-a spurcat cum i-a venit la gura pe executorii judecatoresti si pe jandarmii veniti la sediul partidului sa puna in aplicare o decizie de evacuare definitiva si irevocabila. Vadim are practica “ bortelor de soarece “ cand da de greu. Goleste hardaie de invective si acuzatii grave, niciodata dovedite, impotriva oricui ii lezeaza orgoliul de “ tribun ”.

Si, la randu-le, celelalte partide, liderii lor adica, inchid ochii ca la “baba oarba”, desi putini pot spune ca au scapat de porcaielile lui Vadim, si, cum se apropie alegerile, hoop! Vadim si PRM-ul lui sunt ..fete mari si cuminti si pot fi luate de “ neveste “. Pe rand, nu simultan, ca la noi nu e legalizata bigamia.Desi, cea politica se poarta in draci!

Pe rand, adica uite, cam asa: cand de PSD, acum si altatdata,cum bine ne amintim, cand de PDL, in 2009, cand cu Consiliul General al Capitalei, cand de PNL, in 2010, la Huneodara, la alegerile locale. Ca doar petitul politic nu scoate pe geam “cearceaful nuptial” sa vada tot poporul ca “mireasa” a fost curva pe centura si nu fata mare.

Toti liderii politici, care, de altfel, ne tin discursuri, intre campanii, despre moralitate, neam, tarisoara, etc., etc, ca sa ne fure voturi, de prosti ce suntem, cum vin alegerile se pun pe alergat dupa PRM, ca dupa o Zambilica in calduri, si n-au liniste pana nu-si fac interesul. Politic,desigur.

Si uite asa isi ia Vadim, din patru in patru ani, portia de liniste de care are nevoie pentru a aduna in “ hardaiele “ sale poltice destul “material” pe care sa-l toarne iar in capul dusmanilor politici cu care, nu mai departe de ieri, s-a pupat si s-a luat cu acte.

O fi si asta un fel de a face politica pe Dambovita care, cred eu, miroase mult mai putin urat decat pute politichia noastra romaneasca, in care nu mai sti cine cu cine si de ce se imbarliga.

Sursa: Ziare.ro

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.