Ziaristi Online cere Asociatiilor de presa sa ia nota de batjocorirea unei jurnaliste - "şulfe" de catre presedintele PSD Barlad, Adrian Solomon, "un deputat irefutabil!" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Ziaristi Online cere Asociatiilor de presa sa ia nota de batjocorirea unei jurnaliste – “şulfe” de catre presedintele PSD Barlad, Adrian Solomon, “un deputat irefutabil!”


Ziarista batjocorita la Barlad de PSD-istul Solomon
Încărcat de ZiaristiOnlineTV. – News videos from around the world.

La sfarsitul anului trecut s-a intamplat la Barlad o porcarie care nu a ajuns sa fie cunoscuta si la Bucuresti. Deputatul Adrian Solomon, presedinte PSD Barlad, a dat-o afara de la conferinta sa de presa pe jurnalista Cezara Mironică, batjocorind-o in direct. Reactia presei barladene, prezente in sala, a fost jalnica, deputatul tupeist continuandu-si “show”-ul ordinar chiar si dupa plecarea veteranei presei locale, sef departament la Vremea Noua – Vaslui,  sectia Barlad. Redam mai jos grosolania “alesului” in Parlamentul Romaniei, care ne-a fost adusa abia acum la cunostinta de jurnalista, si solicitam si marile organizatii reprezentative ale mass media din Romania sa ia nota de comportamentul mizer si grobian al sefului PSD Barlad, circarul Adrian Solomon, un putzoi de 34 de ani, cum ar spune Arghezi, altfel poreclit de intimi “Porcul” si cunoscut drept un personaj din trena lui Viorel Hrebenciuc, alintat la randul lui cu “Javra”. Imaginati-va, dragi cititori, ca intr-o asemenea Ferma a Animalelor trebuie sa ne facem noi datoria, zilnic. Dar ii mai pasa cuiva de presa locala, de fapt de presa in general?

[TC 00:00]
Adrian Solomon, deputat PSD: “Bună dimineaţa, bine aţi venit la conferinţa de presă obişnuită a organizaţiei PSD Bârlad, mă bucur că-i şi Cezara aici, seniorul sau chiar senatorul! presei bârlădene, dacă ar fi să ne luăm după ultimele editoriale, în care mă face pe mine în tot felul, drept pentru care îi mulţumesc că primeşte bani grei de la PDL să mă înjure pe mine în ziar, şi totodată ar trebui să-i recunoaştem meritul de a fi cu adevărat senatorul presei bârlădene, pentru că ea redactează toate declaraţiile politice ale domnului Pintilie, pe care le găsiţi pe site-ul Senatului, şi n-ai să poţi să negi lucrul ăsta pentru că sunt înregistrate convorbirile noastre de instituţiile statului. Şi dacă vrei, cerem de acolo transcripturile ca să mai ai ce publica în ziar.”

[TC 01:07]
Adrian Solomon, deputat PSD: “De aia, Cezara, te rog frumos să-ţi iei instrumentul, şi de astăzi nu mai ai ce căuta la mine la conferinţa de presă.”
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: “Păi de ce ne-aţi invitat?”
Adrian Solomon, deputat PSD: “Nu te-am invitat eu.”
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: “M-a invitat domnul Chiţiga.”
Adrian Solomon, deputat PSD: “Te-a invitat să te dau afară. Mergi!
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: “De-asta?”
Adrian Solomon, deputat PSD: “Da, da, da. Hai. Eu cu… şulfe de-astea pedeliste n-am ce discuta.”

[TC 02:00]
Adrian Solomon, deputat PSD: “În rest, rămânem aceiaşi prieteni.”
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: “Garantat.”
Adrian Solomon, deputat PSD: “Săru’mâna.”
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: “E bine să nu mai ziceţi “săru’mâna”. S-ar putea să nu puteţi.”
Adrian Solomon, deputat PSD: “Ş-o rupt mâna, sau ce?”
Cezara Mironică, redactor Vremea Nouă: “E!… Şi-altă dată, domnu’ Chiţiga, să fii atent cui dai telefon.”
Adrian Solomon, deputat PSD: “La revedere!”

[TC 02:19]
Adrian Solomon, deputat PSD: “Da, îi mulţumim Cezarei, şi eu stau şi mă întreb ce fel de om e ăla care se duce în Parlamentul României şi citeşte un document pe care scrie declaraţie politică şi care şi-l asumă şi nu-i scris de el sau de-un consilier cu studii pentru lucrurile astea, ci e scris de Cezara. Ăla mai trebuie să stea în Senatul României să mănânce banii poporului? Eu stau acuma şi vă rog pe toţi să intraţi pe site-ul Senatului şi să luaţi toate declaraţiile politice şi-o să vedeţi că sunt ori apărute în ziarul Vremea Nouă mai demult, ori sunt compilaţii din editorialele altora.”

[TC 03:10]
Adrian Solomon, deputat PSD: “Trebuie să explic că, Cezara nu putea să mai stea lângă mine când m-a făcut în tot felul! şi uitaţi-vă în ziar cum m-a făcut ea în ultimul editorial al ei. Adică un om de-ăsta nu poate să stea lângă mine! Şi eu mă debarasez de această… fiţuică pedelistă, pentru că ea acuma s-a dus şi intră la Brio că să-şi ia… tainul! Pentru atacul ce va să vie… zguduitor! Şi mortal. De asemeni, atac la mine. Dar… trebuie la un moment dat să separăm apele şi să se ştie care-i cu ăla şi care-i cu celălalt şi care-i obiectiv. Pentru că nu mai există timp în viaţa asta ca să suportăm prea multe lucruri.”

[TC 04:04] (la sfârşitul conferinţei)
Adrian Solomon, deputat PSD: “Vă mulţumesc şi de-acum ne întâlnim fără Cezara, asta e, o să-mi mătura în doliu…”
Redactor: “Până când e… interdicţia?”
Adrian Solomon, deputat PSD: “Cât voi fi eu preşedinte la această organizaţie! Cezara, când va trece, să treacă pe trotuarul celălalt.
Redactor: “Deci e definitivă… sentinţa.”
Adrian Solomon, deputat PSD: “Obligatorie şi definitivă. Şi irevocabilă.”

Sursa: Barlad Online

Ce l-a suparat asa de tare pe domnul deputat si presedinte al PSD-Barlad, poreclit de apropiati “Porcul”: Un simplu editorial – aflat mai jos

Editorial Vremea Noua – Barlad

Un deputat irefutabil!

Nu, eu nu sunt de acord cu cei care râd pe la colturi si sustin cã domnul deputat Solomon este un idiot. Din contrã! Mie mi se pare un tip…irefutabil. Ba, exceptându-i desele scãpãri ale gurii, avute pe marginea unor subiecte de care, în esentã, habar nu are, dânsul e chiar diplomat. Un tip elevat, cult pânã la Herodot si înapoi, demn locatar al unui apartament ANL din Bârlad, destinat (uneori) tinerilor fãrã posibilitãti materiale, domnul Solomon ne uimeste cu desteptãciunea lui. Cum s-ar spune, bravos si halal! Asa îl enerveazã niste nesimtiti din presã, care, neîntelegându-i aluziile sale rafinate, cu trimiteri directe cãtre sexul interlocutorilor, îl ceartã si-l atentioneazã frecvent cã Parlamentul României nu e cortul rudelor sale! Auzi, obrãznicie la dânsii! Pãi domnul deputat, nestiutorilor si incultilor, vorbeste de… origini întotdeuna, ca dovadã cã dânsul nu uitã (si cred cã nici n-ar putea, între noi fie vorba!) de locurile de unde a plecat! Dacã asta e traditia dânsului, sã îsi punã poalele-n cap ori de câte ori îl enerveazã cineva la coarda sensibilã, care-i problema? Mai ales cã domnul deputat luptã pentru popor. Ei, ce mare ofticã pentru cã “luptele” sale nu duc nicãieri si Bârladul n-a mai vãzut zare de ban din pricina “spurcãciunilor” lui, nu conteazã! Domnul Solomon e un bãiat destept! Si dusmãniile dusmãnoase ale ineptilor care nu-i înteleg tehnica de mare stil si argument diplomatic numitã “ligheanul cu lãturi zvârlit la tintã”, e … niste fraieri, vorba colegului sãu de partid, domnul Vanghelie.

PS – Domnule deputat Solomon, s-o tineti tot asa! Si data viitoare, ca sã-i dati pe spate pe ziaristii nesimtiti, cu cultura vastã care vã dominã la nivelul capului, vã rugãm insistent sã le citati, la urmãtoarea conferintã de presã, din opera “Rãzvan si Vidra”, scrisã de Bogdan Petriceicu Hasdeu. Stiti dumneavoastrã de ce!

Cezara Mironica

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.