Bogdan Stanciu: "Nu sunt fan Nicușor Dan, deci nu sunt cul". Ce vrea Perjovschi - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Bogdan Stanciu: “Nu sunt fan Nicușor Dan, deci nu sunt cul”. Ce vrea Perjovschi

Ca să fii cul, e musai să îți placă Nicusor Dan, mă informează rapid nevastă-mea, la rubrica permanentă „retrospectiva zilei”. Și nu să-ți placă oriunde, așa, dezorganizat, ci musai pe Facebook.

Printre guguștiucii ‘telectuali care se dau pe „rețeaua de socializare” bate acest vânt trendi: votez cu Nicușor Dan! Nicușor Dan, c’est l’homme! Șer! Tuit! Laic! Coment!

De unde trag concluzia că eu nu pot fi cul. Înâi pentru că nu-mi place Nicușor Dan, apoi, pentru că (oroare!) Facebook nu beneficiază de umila-mi prezență.

N-am nimic cu omul și nici cu eforturile lui, care par sincere, deși pe mine nu m-a convins cu absolut nimic. Am cu maimuțoii și pițipoancele care confundă viața  cu frecatul unei peltele umflate numită „rețea de socializare” și implicarea într-o cauză cu apăsatul pe butoane.

PS – Aflu că s-a petrecut și un concert de susținere a candidaturii lu’ nenea ăsta, la care a participat, printre alții, și numitul Blidariu Mihnea de la formația vocal-instrumentală „Luna amară”. Nasol. Eu nu agreez comuniștii; chiar dacă-s de școală nouă (eco-anarho-femino-homo-popo), tot niște jigodii de comuniști rămân.

Un motiv în plus pentru care nu pot fi cul.

Bogdan Stanciu

Foto: FB

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.