Adevarul si numai adevarul despre KLAUS VERNER IOHANNIS. Instanta a decis: hot cu acte in neregula. Sentinta Tribunalului Brasov. DOCUMENT

Doi penali: Carabulea si Nasul Iohannis - sase case

Doi penali: Carabulea si Nasul Iohannis – sase case

Pentru că trebuie să știm adevărul despre onestul și bunul primar KLAUS VERNER IOHANNIS, prim-vicepreședintele PNL, proprietar a șase imobile în zona centrală a Sibiului. După 15 ani de procese, timp în care a beneficiat de sute de mii de dolari din chirii, instanța decide că Iohannis a intrat ilegal în posesia unor imobile.

Tribunalul Brașov, 16.05.2014 – “… Constată nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 924/01.06.1999 de BNP Bucsa Radu Gabriel, încheiat între pârâţii Baştea Ioan – decedat, moştenitor fiind Baştea Rodica, în calitate de vânzător, şi Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner, în calitate de cumpărători. Dispune rectificarea CF nr. 9331 Sibiu sub nr. top 45/1 în sensul radierii dreptului de proprietate al pârâţilor Baştea Ioan, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner înscris sub nr. B9,10 şi 11 asupra imobilului de la A+ 1. (…) Obligă intimaţii Baştea Rodica în calitate de moştenitor al intimatului Baştea Ion, Lăzurcă Georgeta, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner să plătească apelanţilor – reclamanţi Oargă Ana, Oargă Ioan şi Antonescu Elisabeta suma de 4855,1 lei iar apelantului – intervenient Marinescu Marius Albin suma de 5,15 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

În perioada în care mă aflam la Sibiu și scriam despre acest caz penal, am fost acuzat permanent, de la obsesii, la rasism. Însă, când vezi destine și vieți distruse, dacă ești jurnalist onest, dedicat profesiei, nici măcar un individ de genul Iohannis nu are cum să te facă să închizi ochii în fața abuzurilor. Sper ca ANI să își facă datoria, verificând achizițiile de imobile din mandatele primarului de Sibiu, raportat la venitul declarat în documentele oficiale. Respectul meu domnului Marius Albin Marinescu, ultimul luptător pe meterezele adevărului crud din cetatea Sibiului.

Sper, măcar până la prezidențiale, ca presa din București, numită centrală chiar dacă tirajele, în multe situații, sunt sub tirajele locale, să abordeze corect și tranșant cazul Iohannis. Asta, pentru a nu avea neșansa unui președinte sau premier din categoria celor care au furat, înainte de a ajunge. Instanța a dovedit, pentru a doua oară, furtul primarului de Sibiu. Într-un stat de drept, Parchetul ar trebui să se autosesizeze, iar Agenția Națională de Integritate să declanșeze o anchetă pe cât de simplă, pe atât de concludentă.
Textul integral al sentinței AICI

Sursa: Dan Tomozei via Ziaristi Online

REFERINȚE >>>
COMENTARIU | Când nimeni nu te vrea … în Guvern
COMENTARIU | Cât contează un om în România: Iohannis vs. Omul de rând
COMENTARIU | Prematura îndepărtare de mase
COMENTARIU | Resuscitarea ostaticului Iohannis

7 comments

 1. Anonim

  Avind procese pe rol, mai poate candida pentru o functie publica?

  Cred totusi ca prezumptia de nevinovatie trebuie sa aiba o limita, mai ales daca este vorba de functii de inalta raspundere cum este cea de sef de stat.

 2. Iohannis:: n-am facut eroarea sa-l votez,nu de alta dar nu am fost dispus sa bat 250 de km. pina la Paris ,sa astept ore intregi ca un prost(prost asta este cuvantul care se potriveste unuia care consuma benzina adica bani pierzi timpul sa-l pui in functie pe un ul care apoi ajuns acolo sus ,tot tie ti-o trage) Niciodata n-am sa inteleg un anumit segment de populatie care ma rog voteaza un ins la o functie in stat in cazul nostru la functia prezidentiala si transforma individul respectiv intr-un zeu fara nici o faramita de realism!!Recunosc: Chiar si eu am fost un pic in dubii dupa castigarea alegerilor prezidentiale de acest Iohannis si chiar am facut gresala fireasca ca de altfel multi altii de a avea speranta ca poate ne-a ajutat Dumnezeu si avem un OM BUN;Mare gresala,foarte mare gresala avand in vedere realitatea din tara si daca ai un pic de inteligenta si coloana vertebrala vezi in esenta REALITATEA! Care-i realitatea?? Simplu::Realitatea este faptul ca Iohannis s-a dovedit nu la fel de rau ca ceilalti de inaintea lui; Nuuu este si mai rau!!!De ce spun asta? Pai pana acuma toti tovarasii care s-au perindat pe la putere a facut totul sa puna acolo linga el toata mafia personala,dar au facut pace daca se poate spune asa si cu tovarasii din tabara adversa chiar daca si ei sunt departe de a fi usa de biserica ,dar in final se ocupau intre delapidari ,hotii ,deturnari de fonduri si de nenorocita asta de tara adica de milioanele de prosti care-i pun acolo (ca in definitiv asta inseamna functia de politician) Asta (Iohannis de cand a venit ,o perioada multi a-l acuzau ca nu face nimic, ca asista ca un martor la scena politica: S-au inselat ,chiar foarte tare, tacerea temporara a fost de fapt planul cum sa inlature toti adversarii politici pentru a-si pune chiar toata sleata de mafioti!!!Iohannis este in asa maniera de anti-Roman ca a ajuns pana la a amina fondurile europene care trebuiau deja sa fie in tara si sa se inceapa munca la diferite proiecte doar pentru ca nu are timp in bagardeala sa cu primul ministru si nu a avut timp(cu toate ca a incercat totu) sa-si puna oamenii lui acolo unde vrea el::Pai TOVARASE IOHANIS domnia voastra puneti in pericol ROMANIA in favoarea intereselor personale si nu-i bine::Inainte de toate ca sunteti de alba sau de neagra voi politicienii trebuie sa munciti pentru tara asta adica pentru ce-i cateva milioane de prosti care v-au pus acolo,asta este definitia unui bun politician dar este o chiestie care nu te invata la scoala:meseria de politician nu-i la indemana oricui:NUUU Cel putin nu in acest secol in Romania!!! Avantajul pentru voi clasa politica Romana este faptul ca aveti parte de cel mai calm popor din lume si ca pe alte meleaguri va asigur ca erati linsati de mult ,si unii si altii!!

 3. Noi vedem ,Noi auzim ,Noi avem puterea de decizie asupra voastra !!!

  Noi dăm hotărâri judecătoreşti, noi osândim la moarte şi noi graţiem. Suntem comandanţii tuturor trupelor noastre, încălecaţi pe calul generalului şef. Vom guverna mereu cu o mână de oţel, deoarece ţinem în mâini rămăşiţele unui partid altădată puternic, astăzi subjugat nouă. Ţinem în mâini şi îi dominăm pe toţi prin pofte nemăsurate, lăcomii arzătoare, răzbunări nemiloase, uri neîmblânzite.

  Teama de o asemenea descoperire, dorinţa proprie fiecărui om odată ajuns la putere de a-şi menţine privilegiile, foloasele şi onorurile legate de noua sa condiţie, vor face din aceştia servitorii credincioşi ai poruncilor noastre. Camera deputaţilor va acoperi, va apăra, va alege preşedinţi, dar noi îi vom retrage dreptul de a propune legi sau de a le schimba. Acest drept va fi dat în realitate numai preşedintelui responsabil, care va fi o jucărie în mâinile noastre.

  Noi nu vrem adevarul pentru ca e mai dulce si mai confortabila minciuna care ne tine sclavi intr-o iluzie de viata fericita. Torturam oamenii curajosi pentru ca ne e frica de cuvintele lor, de curajul lor de probele lor care marturisesc un alt adevar despre trecutul omenirii, despre cine santem noi si despre cei care ne conduc.

  Interlopii cu legitimatie de la stat

 4. Cristian

  Prietene “ziarist”…pune copii ale deciziei tribunalului…ce ai pus matale acolo e scris pur si simplu, asa cum si eu pot scrie orice despre oricine. Ai trecut aiurea un nr de inregistrare al unui contract de vanzare-cumparare….de ce nu treci nr dosarului in speta! Daca ce spui e adevarat, inseamna ca ai avut acces la acel dosar si el are un numar…in acest mos simplu, oricine poate verifica cele scrise mai sus. Pana atunci, nu e decat ziaristica prost facuta pt cei care abia asteapta sa citeasca asa ceva. Poate ca oamenii in Romania ar trebui sa stie exact ce sa ceara de la o informatie ca sa fie credibila! In acest caz, nu sunt decat vorbe spuse aiurea! Vino cu nr de dosar si atunci e altceva. Ai avut acces la el? F bine, deci nu e greu! Sau e ?! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.