Nicuşor Dan, iepuraşul Alinei Gorghiu la Primăria Capitalei. DEZVĂLUIRI din interiorul partidului de carton USB, satelitul PNL - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Nicuşor Dan, iepuraşul Alinei Gorghiu la Primăria Capitalei. DEZVĂLUIRI din interiorul partidului de carton USB, satelitul PNL

nicusor-dan-remus-cernea-rmgc-soros-coruptieZilele trecute, fostul preşedinte şi primar al Capitalei, Traian Băsescu, de astăzi membru cu acte în regulă în Mişcarea Populară, declara cu privire la candidaţii “răpciugoşi” pentru primăria generală a Bucureştilor, ca a “înțeles că pe la PNL e un domn cu B… Bușoi. E penibil pentru un partid atât de mare să vină cu oameni de talia asta.” Conştientă de penibilitatea pe care o va naşte această candidatură în faţa versatului Traian Băsescu, şefuţa PNL, Alina Gorghiu, s-a gândit să piardă pe mâna altuia. A unui iepuraş: Nicuşor Dan. Tiberiu Poparad, unul dintre foştii apropiaţi ai lui Nicuşor Dan, face următoarele dezvăluiri pe Facebook:

Tiberiu Poparad vs Nicusor Dan“Este plin FB-ul cu decizia lui Nicusor Dan, de a refuza oferta PNL de a lua nu stiu ce functie…;
Cum spunea Aristotel, “Amicus Plato sed magis amica veritas”, adica Mi-e prieten Platon dar mai prieten imi este adevarul.
Ideea este ca voi spune adevarul, indiferent de pretul pe care o sa-l platesc si de prietenii pe care, probabil o sa-i pierd. Credinta mea este ca adevarul trebuie spus mereu, ca oamenii trebuie sa-l cunoasca. In absenta lui, o sa avem doar obscuritate si manipulare.
Recunosc ca l-am respectat mult pe Nicusor Dan, din anumite privinte. As fi sustinut proiectul lui si chiar am incercat sa ma implic pana cand, principiile noastre s-au dovedit divergente.
Astfel, la ultima intalnire, ND si-a inceput astfel expunerea (citez aproximativ, din memorie):
“Am doua vesti. Una proasta si una buna. Cea proasta este ca s-a respins infiintarea partidului. Asteptam motivarea. Cea buna este ca Alina Gorghiu ne-a laudat si a zis ca Nicusor Dan este un nume interesant pentru Primaria Capitalei. In functie de cum ne miscam in urmatoarele 2-3 luni, depinde pozitia de pe care vom intra la negocieri cu PNL-ul”.
Personal am fost consternat de aceste decizii, de aceste strategii. Nu am intervenit si am lasat discutiile sa continue, pana cand un baiat care isi daruise mult din viata lui pt campania lui ND din 2012, s-a aratat revoltat si a luat cuvantul. Atunci, le-am spus si eu ca nu se cuvine, ca este neprincipial si, foarte posibil, impotriva dorintei electoratului. Mai citez din partea nucleului de sustinere a lui ND (lucruri pe care le-am notat, fiind socat) de cele spuse: “Vectorul este mentinerea sustinerii lui Nicusor Dan de catre liberali”.
Dupa aceasta experienta, am decis sa nu ma mai implic in aceasta campanie si i-am trimis si mail lui ND in care ii explicam cum e cu principiile, cu partidul, electoratul, etc., neprimind (ca de fiecare data) niciun raspuns.
Acum, am vazut exact ce a pregatit PNL-ul pt Nicusor Dan, o functie in nu stiu ce comisie.
Negocierile au inceput. A urmat si contra-atacul pe FB. O sa vina si reconsiderarea ofertei 🙂
Va zic, in 2016 o sa fie rasul-plansul (din multe considerente).”

Nota noastră: Acum, depinde şi ce vrea matroana lui, Alina Mungiu Pipidi…

Sursa: Ziaristi Online

Foto: Politica Ta

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.