Generalul Gheorghe Dragomir a lansat o noua carte exploziva: Europa cu capul in stele si trupul insangerat. Reteau Jeffrey Sachs - Mark Rich - George Soros, deconspirata - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Generalul Gheorghe Dragomir a lansat o noua carte exploziva: Europa cu capul in stele si trupul insangerat. Reteau Jeffrey Sachs – Mark Rich – George Soros, deconspirata

Editura Romania in lume a lansat ieri, 6 aprilie a.c., lucrarea Europa cu capul in stele si trupul insangerat, ce il are ca autor pe generalul de brigada (r) Gheorghe Dragomir (foto), cunoscut publicului larg si celui specializat dupa aparitia memoriilor sale, publicate sub titlul Recviem pentru Spioni (I si II). Evenimentul a fost gazduit de Hotel Royal din Bucuresti si a avut parte de prezente de seama din randul diplomatiei straine din Romania, figuri marcante ale diplomatiei romanesti, dar si reprezentanti importanti ai cultelor si serviciilor secrete. Prezentam aici un extras semnificativ din aceasta carte care se doreste un grav semnal de alarma intr-o lume dominata de societatii secrete anticrestine pe care autorul le pune sub lumina reflectorului avertizorului public cu dezinvoltura si profesionalism. Mai multe date despre autor in baza materialului de mai jos.

EUROPA CU CAPUL ÎN STELE ŞI TRUPUL ÎNSÂNGERAT
Lumea care va sa vina

Autor: Gen (r) Gheorghe Dragomir

Situaţia la nivel global devine din ce în ce mai tensionată, în contextul în care reuniunile şi summiturile diverselor organisme cu vocaţie globală, BANCA MONDIALĂ, FMI, OMC, G-8 şi G-20, la care putem alătura întâlnirea TRILATERALEI pentru EUROPA (la BUCUREŞTI), a Grupului BILDERBERG (în SPANIA), PARLAMENTULUI EUROPEAN şi COMISIEI EUROPENE alături de Biserica Catolică şi marile loje ale diverselor Ordine Masonice (octombrie, BRUXELLES), nu reuşesc să identifice soluţii viabile şi consensuale pentru „îmblânzirea” crizei globale şi a modului în care trebuie concepută NOUA ORDINE MONDIALĂ.

Situatia din Romania dupa COVERT OPERATION

Pentru a avea succes şi a opera în linişte JEFFREY SACHS, MARK RICH şi GEORGE SÖRÖS, şi-au creat propria agentură de influenţă din rândul emanaţilor puterii dornici să se îmbogăţească prin jefuirea avuţiei naţionale. S-a constituit ad-hoc, corul politicienilor şi analiştilor politici care au lansat teoria neoliberală a diminuării rolului statului în reglarea economică, privatizarea prin diverse metode a marilor entităţi industriale (care până în ’89 erau concurente redutabile ale companiilor similare din EUROPA) calificându-le drept „o grămadă de fier vechi”, distrugerea şi fărâmiţarea marilor exploataţii agricole (sub pretextul împroprietăririi ţăranilor).
Prin capitaluri speculative, împrumuturi fără garanţii de la BANCOREX, BANCA RELIGIILOR, BANCA AGRICOLĂ, CREDIT BANC, atât de noii potentaţi ai zilei cât şi de companii străine, crearea de bănci şi fonduri de investiţii „străine” cu sprijinul din umbră a „consilierilor” menţionaţi, s-a reuşit în două decenii de tranziţie şi „terapie de şoc”, ca România să fie dezmoştenită de bogăţiile solului şi subsolului, să i se golească visteria şi să o îndatoreze pentru următoarea jumătate de secol.
Dintr-o ţară exportatoare de produse ale industriei grele, constructoare de maşini şi agroalimentare să devină piaţă de desfacere pentru produsele expirate fizic şi moral din Occident, la preţuri neînchipuit de mari, transformându-se treptat în groapa de gunoi a occidentului. Cine trebuie să răspundă pentru această stare de lucruri în care a fost adusă România şi populaţia sa tot mai sărăcită şi umilită? Clasa politică care s-a perindat la guvernare posedată de demonul îmbogăţirii ilicite şi trufiei faţă de propriul electorat.
Totul a fost bine gândit şi planificat, iar actorii bine selectaţi din rândul „cozilor de topor” care sunt interesate mai mult de „calificativele” şi „certificatele de bună purtare” date de stăpânii lor: BANCA MONDIALĂ, FMI, agenţiile de rating şi evaluare a economiei, decât de grija faţă de problemele grave care apasă tot mai mult asupra majorităţii populaţiei ajunsă în pragul sărăciei.
Această atitudine poate şi trebuie considerată un atac direct la adresa siguranţei naţionale, subminarea economiei, abuz de putere în dauna interesului public, cei vinovaţi mai devreme sau mai târziu tot vor trebui aduşi în faţa justiţiei.
Planul ILLUMINAŢILOR este încă actual şi se va extinde şi la întreaga economie a EUROPEI, apăsând în continuare pe pedala „reformelor întregului sistem politic, economic şi financiar; urmărindu-se instaurarea unei NOI ORDINI MONETARE MONDIALE, declanşând războiul monedelor, EUROPA fiind înghesuită de presiunile SUA şi CHINEI.

Lucrarea este distribuita prin Reteaua librariilor Carturesti si Reteaua librariilor Mihai Eminescu

Editura Romania in lume despre carte

Editura Romania in lume considera, dupa examinarea atenta a scrierii, ca subiectul tratat este unul incitant ce face referire la actuala criza economica mondiala considerata de autor ca fiind de fapt criza morala a sistemului capitalist, care antreneaza dupa ea declinul actualei civilizatii profund materialista. Potrivit cartii acesta este pretul platit de Occidentul ce a dovedit ca are drept idoli banul si profitul cu orice pret. Autorul face o radiografie corecta a cauzelor care au generat aceasta stare de lucruri mentionand printre altele lipsa virtutilor politicilor financiar-monetare si economice, lipsa moralei crestine in relatiile internationale si in
rezolvarea conflictelor la nivel regional si global.

Europa cu capul in stele si trupul insangerat este o carte ce propune raspunsuri la multe intrebari actuale, dar si o carte prin care cititorului ii sunt incredintate subiectele si informatiile necesare pentru a isi formula propriile raspunsuri si opinii. Editura Romania in lume a avut placerea de a publica si primele doua volume de autor ale Generalului de
Brigada (r) Gheorghe Dragomir, intitulate Recviem pentru spioni I si II.

Generalul de Brigada (r) Gheorghe Dragomir

· Nascut la 16.12.1948 in comuna Bolintin-Vale, judetul Giurgiu.
· Este absolvent al Facultatii de Drept – Bucuresti (1971) si al cursurilor post universitare de Relatii Internationale si de Comert Exterior (1987-1989).
· Din 1973 pana in 1992 a fost ofiter in Centrul de Informatii Externe, perioada in care a executat mai multe misiuni in tari din Asia, Africa, Orientul Mijlociu si Europa Occidentala.
· Adjunct al sefului S.I.E. (1990-1992) cand este avansat la gradul de General de Brigada; se pensioneaza la cerere din motive medicale (Februarie 1992).
· Consilier la Comisia de Politica Externa a Senatului Romaniei (1998-2005).
· Membru fondator si presedinte executiv al Asociatiei Culturale Romania in Lume (din 2001 si pana in prezent).
· Membru fondator si presedinte al Camerei Bilaterale de Comert si Industrie Romania-Azerbaidjan (2005-2007).
· Expert politico-militar si a autor a numeroase studii si articole de politica externa, strategie geopolitica si geoeconomica privind zona Marii Negre, Asia Centrala, Marea Caspica si Orientul Mijlociu.
· Autor al volumelor I si II din seria Recviem pentru Spioni.

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

 1. Fiind în postul Sfintelor PAŞTE, distinsul politolor gen. (br) Gheorghe Dragomir ne-a oferit o carte de excepţie “EUROPA CU CAPUL ÎN STELE ŢI TRUPUL ÎNSÂNGERAT” printr-o confesiune de credinţă :
  “Dedic această carte martirilor care de-a lungul secolelor au pătimit şi agonizat în IISUS HRISTOS încercând prin lupta lor să trezească în sufletele semenilor PUTEREA CREDINŢEI ÎN DUMNEZEU.”
  Dacă poporul român a fost cuprins frenezia entuziasmului spontan în Decembrie 1989, şi a aruncat cu ură haina (unui comunism care dusese la degradarea OMULUI multilateral dezvoltat) zdrenţuită pe care o purtase aproape o jumătate de secol, astăzi este înfăşurat în cârpele murdare ce i le-a oferit un capitalism, sălbatic întronat de către cei ce driguiesc treburile statului, sărăcind ţara prin cârdăşie cu cei străini de neamul nostru, interesaţi în a ne transforma în consumatorii “produselor expirate şi depreciate calitativ şi moral” , racile fără precedent în istoria României postrevoluţionare, sunt demascate de ilustrul scriitor Gheorghe Dragomir, care ridică perdeaua fumurie a unei politici dezastruase ce a-ndatorat România pentru o jumătate de secol (apropiindu-ne foarte repede de astronomica cifră de 100 de miliarde de Euro.
  Autorul face o analiză amănunţită a conflictelor politico-religioase dintre statele europene şi lumea islamică, vine cu ideii constructive în ceea ce priveşte strategia geopolitică şi geoeconomică în zonele Mării Negre, Asia Centrală, Marea Caspică, Orientul Mijlociu, şi trage un semnal de alarmă: “Nu a fost de ajuns pentru Europa cele două războaie mondiale care au decimat milioane ve vieţi omeneşti, nu ne putem mobiliza ca oameni întru credinţa Mântuitorului ca şi această criză economică să fie stopată pentru a nu ami face victime, nu pot oamenii politici ca să înţeleagă odată pentru totdeauna că viaţa ne-a fost dată de bunul Dumnezeu, iar acest dar nepreţuit să-l apere, să acorde atenţie mai mare celor care se zbat în sărăcie şi lipsuri, roşi de foame, îmbătrniţi de timpuriu, bolnavi şi lipsiţi de asistenţă medicală şi medicamente”. Civilizaţia viitoare, ne avertizează eminentul politolog, expert politico-militar gen. Gheorghe Dragomir, va fi spiritualizată sau războinică? Pentru a învinge ochiul diavolului “BANUL” care a luat mintea la mai marii ţărilor ce compun această minunată uniune statală a Europei, “cred că a venit timpul să să înţelegem pe Dumnezeu care vrea ca O M U L să devină o fiinţă perfectabilă, este chemat la desăvârşire”, găim slovă înţeleaptă a autorului în cuvântul său şi un îndemn de adevărat patriarh: “I-aţi toiagul, (OMULE) de pelerin şi alocă-ţi timp pentru o călătorie în interiorul tău pentru a descoperi cine eşti şi încotro te îndrepţi”.
  Citiţi această carte cu stiloul în mână. Printre paginile ei veţi cunoaşte un adevărat prieten care o să vă dea sfaturi, şi va trebui să vi le notaţi, ori să le dăltuiţi în inimile domniilor voastre ca pe nişte învăţăminte rare. Vă asigur că veţi găsi lucuri de care nu aţi auzit şi învăţăminte ce vă vor ajuta în viaţa de toate zilele.
  Domnule gen. Gheorghe Dragomir, autor al acestei cărţi (bine venite la timpul potrivit pentru un popor sărăcit), primiţi din partea celui care vă preţuieşte şi vă stimează… cele mai sincere şi cordiale salutări, suces în continuare. Să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă.
  Scriitor-compozitor:
  Marin Voican Ghioroiu.

 2. Când am terminat de citit această carte “EUROPA CU ACPUL ÎN STELE ŞI TRUPUL ÎNSÂNGERAT” a d-lui gen (br) r. GHEORGHE DRAGOMIR, pe drept spus “explozivă” cum se arată în titlul ce ne face cunoscută lansarea ei, mi-am dat seama că în acest loc pe care-l iubim, fiind patria unde ne-am născut, cei ce au urmat şi ei au învăţat că poporul trebuie minţit şi înşelat prin congrese foarte dese, de aceea am scris şi eu o mică poezie să întregesc tabloul vremurilor din ziua de azi.

  C O N G R E S U L

  • – Dragii mei, avem congres,
  • Iar dacă voi fi ales…
  • Srigă unu-n gura mare:
  • Vă promit că fiecare
  • O să aibă demâncare.

  • Petre n-avu ce să facă
  • Şi în faţă lui s-apleacă
  • Şi îi zice cu-un oftat:
  • – Nu am după ce bea apă…
  • Din sărac sunt mai sărac.

  • – Frate, linge sare şi bea apă
  • Şi de foame o să-ţi treacă!
  • (Ha-ha-ha!…) Poţi încerca
  • (Le-am mai tras o cacealma).

  • – Te cunosc, e vechea placă…
  • Unii vin, dar mai şi pleacă;
  • Omule, veziţi de treabă!
  • – Asta fac, vă bag în priză…
  • Nu vreţi să ieşiţi din criză?!…

  • – Dacă vrem?… Ce întrebare!…
  • Lasă-ne, mergi la culcare!
  • Iar vreţi să veniţi la cârmă?
  • (… Alţi bandiţi, aceeaşi turmă),
  • Şi-a lehamite, din mână,
  • A dat, arătând la secătură:
  • « Să fiţi toţi ai dracului ! »
  • Şi-a plecat în drumul lui.

  • Marin Voican-Ghioroiu

 3. Cristescu

  Nene, de ce cenzurati ce nu va place ? De ce sinteti mai rai decit pe vremea lui Ceasca ? De ce enervati,inutil, lumea ! Auzi ba chioroiule, boli asta e general pirit si are MARI probleme de caracter ! Daca le-ai sti, sau le-ar sti cei care cenzureaza, colegii lui, desigur, ar regindi multe lucruri ! Acum, daca site-ul asta e al SIE, imi cer scuze, nu-mi imaginam ca mai sint folositi oameni de teapa lui boli ! Eu respect institutia si nu o sa mai scriu nimic rau de boli si altii ca el. Sa traiti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.