A treia dovada ca Ponta s-a intalnit cu Soros in SUA. Dupa blocarea proiectului Rosia Montana, seful PSD cere "autonomie pentru Transilvania" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

A treia dovada ca Ponta s-a intalnit cu Soros in SUA. Dupa blocarea proiectului Rosia Montana, seful PSD cere “autonomie pentru Transilvania”

“Suntem bărbaţi noi sau nişte fameni, nişte eunuci caraghioşi ai marelui Mogul?”Mihai Eminescu

In articolul nostru A doua dovada circumstantiala ca Ponta s-a intalnit cu Soros in SUA. Dupa “blocarea” proiectului Rosia Montana, nominalizarea ca “Tanar Lider al Lumii”, aratam ca, revenit din vizita sa invaluita in mister penticostal in Statele Unite, liderul PSD a intrat in forta pe piata media romaneasca, si chiar europeana, cu agenda mogulului international George Soros.

La prima lui conferinta de presa de dupa descalecare – organizata numai cu ziaristi straini, pentru a avea o raspandire mediatica cat mai mare –  a anuntat ca primul lucru pe care il va face in momentul in care va ajunge premier va fi blocarea proiectului Rosia Montana. Nu renegocierea contractului, despre care se discuta acum in vederea maririi procentelor care se cuvin statului roman. Nu! Pur si simplu desfiintarea proiectului si inchiderea minei, prin anularea autorizatiei exploatarii, dupa cum au transmis France Press si Associated Press, preluate de presa fara vlaga din Romania. Adica exact ceea ce cere si Ungaria plus toata coada cometei “ecologist”-extremiste din trena lui Soros. Gargara vrabioului pesedist care vrea sa manance malai si de pe pervazul de la Palatul Victoria si, in visele lui erotice, chiar si de pe peluza de la Cotroceni, nu a fost contrazisa de nici un jurnalist. Un proiect semnat si parafat inca de pe vremea lui Constantinescu, in care s-au investit deja milioane de euro, nu poate fi desfiintat peste noapte decat daca ne intoarcem la originile Partidului pe care “micul Titulescu” crede ca il conduce, adica la comunism.

Afirmam in articolul citat, ca o a doua dovada circumstantiala a intalnirii sale secrete de peste Ocean, intermediata de aghiotantele lui Soros din Parlamentul European, Monica Macovei si Renate Weber, prin sotia lui Ponta, Daciana Sarbu, a constituit-o rasplata la afirmatiile sale, primita imediat: nominalizarea ca “Tanar Lider al Lumii”, “Galactic”, sau ceva de genul asta, la Forumul Economic Mondial de la Davos (Young Global Leader of World Economic Forum). Nu a sunat ceasul de trei ori pentru Romania si a venit si a treia dovada a imbratisarii totale a agendei antiromanesti a lui Soros (i.e. a Ungariei revansarde) de catre necoptul Ponta, care se vede premier, presedinte si chiar lider pe Luna. Un afront la adresa Romaniei peste care presa “mare” a trecut “discret”, varianta “mucles”, in ce priveste analizarea afirmatiilor lidericiului si a consecintelor lor: Ponta a pontat, ieri, la Cluj, nici mai mult nici mai putin decat pentru “autonomia Transilvaniei”. Impachetata sub forma “descentralizarii politico-economice”, propozitia lui Ponta “Transilvania trebuie să aibă o reprezentare regională şi specială” este echivalenta cu cererile “independentistului” Laszlo Tokes si, conform Constitutiei, cu tradarea nationala. Tradare care, invelita uneori chiar si in poleiala “patriotica”, pentru “idiotii folositori” ai lui Lenin – vezi “salvarea” Rosiei Montane – , se dovedeste a fi numai buna de prostit “pulimea” (Oprescu dixit). Tradare pe care presa, serviciile inamice si politica de azi a Romaniei au banalizat-o prin ridiculizare, inoculand deja populatiei o obisnuinta si delasare periculoasa pentru insasi integritatea nationala a tarii si viitorul natiunii.

Pe vremuri, pentru fraza de mai jos – publicata fara nici un comentariu de uselistul  Jurnal altfel foarte “National”, scrisa cel mai probabil de Laszlo Tokes si emisa pe gura de Victor Ponta dupa directivele lui George Soros -, s-ar fi putut ajunge usor in smoala, impanat pe masura, ca orice papagal cu mot al unui puteri straine: “Mai multă autonomie, mai multă libertate, mai multă iniţiativă pentru Transilvania este în favoarea Transilvaniei şi a României. Oamenii au un spirit mai european aici şi nu trebuie să existe o rivalitate prost înţeleasă între Transilvania şi alte regiuni ale ţării. Sunt un adept convins a ideii de descentralizare şi de dezvoltare regională a Transilvaniei. Trebuie să facem acest lucru şi din punct de vedere politic. Sunt lucuri care definesc Transilvania şi care nu trebuie stricate de Guvernul central. Nu înţeleg de ce banii din taxele din Transilvania să vină în Bucureşti. Cred că dezvoltarea judeţelor din Transilvania se face mult mai bine de aici, decat de la Bucureşti”, a spus Victoras, in timp ce dadea din picioare pe sub masa in ritm de ceardas.

Repetam incheierea primului articol-semnal de alarma scris de Ziaristi Online pe aceasta tema: Alte dovezi circumstantiale ale intalnirii celor doi – Ponta si Soros – or sa mai tot curga de-acum-incolo. Pentru ca “marele mogul” asa lucreaza. Nu-i place sa iasa in fata. Are destule papusele, mai tinerele sau mai imbatranite in rele, de pus pe scenele Lumii. Hotarat lucru: micul nostru lideras vrea sa ajunga mare!

Victor Roncea / Ziaristi Online

Ilustratie: Gugulanul

Print Friendly, PDF & Email

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.