Eleva Sabina Elena si ziaristul Dan Tanasa amenintati din nou cu moartea de unguri: "O să vă tăiem beregata". Autorul: Csató Kovács Imre, sponsor al echipei de hochei HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Eleva Sabina Elena si ziaristul Dan Tanasa amenintati din nou cu moartea de unguri: “O să vă tăiem beregata”. Autorul: Csató Kovács Imre, sponsor al echipei de hochei HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc

Csató-Kovács-Imre-amenințări-moarte-Dan-Tanasa-Sabina-Elena-Miercurea-CiucTanara care a rascolit sentimentele romanesti in intreaga tara, in urma persecutiilor la care a fost supusa de autoritati maghiare din Romanie, Sabina Elena din Covasna, este la a doua amenintare cu moarte in mai putin de o saptamana. Vedeti Tanara eleva romanca din Covasna Sabina Elena, persecutata de profesorii maghiari ai Liceului “Korosi Csoma Sandor”, sub ochii autoritatilor la fel de maghiare. Mesajul Sabinei catre Romani. DAT IN CAUTARE: ZSOLT LENDVAY-SIMON. UPDATE: Programul manifestatiilor de solidaritate din tara.

Iar Dan Tanasa, energicul aparator al drepturilor romanilor din Harghita, Covasna si Mures, deja la a “n”-a. Vedeti de exemplu una din 2010 ramasa, evident, nerezolvata: BLOGGERUL CIVIC DAN TANASA amenintat cu moartea de ungurii din “Tinutul Secuiesc”. IN ATENTIA… extraterestrilor, ca organele statului si-au dat obstescul sfarsit pe mana aliantei UDMR-PDL. Cat si o alta amenintare cu moartea mai recenta, din 2012: Activistul si corespondentul Ziaristi Online Dan Tanasa amenintat de extermistii unguri ai lui Antal Arpad. Apel la adresa SRI. De data aceasta insa nu mai este un anonim, ci o persoana publica: Csató Kovács Imre, sponsor al echipei de hochei HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc. Prezentam mai jos relatarea extrem de grava a lui Dan Tanasa, colaborator permanent al portalului Ziaristi Online. Facem precizarea din urma pentru a atrage atentia autoritatilor ca este vorba de un ziarist amenintat cu moartea.

Corespondentul de presa Dan Tanasa (foto dreapta):

Dan Tanasa Ziaristi OnlineAzi, un dement din Miercurea Ciuc pe nume Csató Kovács Imre, mi-a transmis următorul mesaj pe pagina mea de Facebook: ”Te büdös gazember, a torkodat kéne elvágni, a Sabinájéval együtt! TakarodjatokSzékelyföldről, terület tolvajok!”. Traducerea mesajului în limba română: ”Gunoi împuţit, ar trebui să-ţi tăiem beregata, odată cu a Sabinei! Căraţi-vă din Ţinutul Secuiesc, tâlhari de terenuri!”

Mesajul mi-a fost transmis pe paginea mea de Facebook de pe pagina de Facebook a dementului. Fără nici cea mai mică jenă, Csató Kovács Imre mă amenință cu moartea pe Facebook, atât pe mine cât și pe eleva Sabina Elena din Covasna.

Am făcut o mică cercetare pe internet pentru a afla mai multe despre acest individ și recunosc că am rămas stupefiat. Harghiteanul Csató Kovács Imre este cel mai mare sponsor al echipei de hochei HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc. Informația apare chiar pe pagina de internet a clubului de hochei harghitean.

Nu există niciun dubiu că Csató Kovács Imre, harghiteanul care vre să-mi taie beregata, este sponsorul echipei de hochei din HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc. Spun asta pentru că pagina de Facebook a dementului nu este făcută în urmă cu câteva zile, pentru a crea o diversiune, ci a fost deschisă în data de 9 octombrie 2009.

În cursul zilei de luni voi depune o plângere penală la Poliția Miercurea Ciuc în speranța ca acest dement să plătească pentru fapta sa. Între timp voi aștepta decizia CNCD la sesizarea mea, pe care am adresat-o CNCD în luna noiembrie 2012, cu privire la faptul că pagina de internet a clubului HSC Csikszereda, club plătit și din fonduri publice, este redactată exclusiv în limba maghiară.

Mai multe detalii la FOTO. Dementul din Miercurea Ciuc care vrea să-mi taie beregata este Csató Kovács Imre, patronul echipei de hochei HSC Csikszereda

Vedeti și FOTO. Mesajul unui maghiar din Harghita către mine și Sabina Elena: ”Gunoi împuţit, ar trebui să-ţi tăiem beregata, odată cu a Sabinei!”

Cititi si: Sabina Elena: “Nu îi urăsc pe unguri, urăsc faptul că ei mă urăsc!”. Interviu Exclusiv Dan Tanasa

Print Friendly, PDF & Email

8 comments

  1. Pingback: Jurnalist român hărţuit de serviciile secrete maghiare din România şi Ungaria. Asociaţia Civic Media atenţionează autorităţile în cazul atacării lui Dan Tanasă de către Magyar Nemzet - Ziaristi OnlineZiaristi Online

  2. Pingback: Asociaţia Civic Media solicită autorităţilor, organizaţiilor şi publicaţiilor româneşti apărarea lui Dan Tanasă, devenit o ţintă a extremiştilor maghiari de pretutindeni | Victor Roncea Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.