AQUA Carpatica a lui Jean Valvis, Marele Premiu la expozitia High End Bottled Water din Shanghai, China - Ziaristi OnlineZiaristi Online

AQUA Carpatica a lui Jean Valvis, Marele Premiu la expozitia High End Bottled Water din Shanghai, China

 

Aqua Carpatica Blog via Ziaristi OnlineIntre 25 si 27 aprilie brandul AQUA Carpatica a fost prezent la a 6-a editie a Bottled Water Expo in China (CBW), singurul targ din China dedicat apei imbuteliate de inalta calitate si cel mai important din Asia. Organizatorii au declarat ca, mai ales in ultimii 4 ani, publicul din China a simtit nevoia crescanda de a consuma ape de calitate, iar asta a dus la o dorinta mai mare a brandurilor de  a investi in marketing si extinderea afacerilor pe aceste piete. Expozitia a avut si o tema centrala de discutii – “High End Bottled Water and Human Health”, pe marginea acestui subiect organizandu-se diverse conferinte si workshopuri alaturi de cei mai importanti jucatori de pe piata si numerosi specialisti in domeniu.

Participantii la aceasta expozitie au fost branduri de apa minerala, purificata, extrasa din izvoare glaciare, ecologica, carbonatata, alacalinizata, mineralizata, pentru bebelusi, apa speciala pentru prepararea ceaiului, dar si producatori de ambalaje, dispensere de apa si echipamente de filtrare sau curatare a sticlelor, deci din surse si domenii diferite, insa avand in vedere apele imbuteliate si relatia lor cu diferiti consumatori.

AQUA Carpatica a fost prezenta la editia din acest an a expozitiei cu un stand care a atras privirile vizitatorilor si a participat, alaturi de 98 de alte branduri de apa imbuteliata la acest eveniment, reusind performanta unica pentru un brand romanesc de a castiga Marele Premiu cu apa minerala carbogazoasa AQUA Carpatica in cadrul concursului organizat in cadrul expozitiei. Criteriile de jurizare pe baza carora AQUA Carpatica a fost desemnata castigatoare au fost designul, calitatile naturale ale apei (echilibrul mineral, puritate, calitati organoleptice – gust, miros). In afara de juriul de specialitate format din somelieri de apa, specialisti si reprezentanti media, a mai existat si un vot popular al participantilor la conferinta care au degustat apele participante si au votat brandurile preferate care, acest vot contand la alegerea finala a castigatorului.

475162_577990905578814_766370972_o

Domnul Jean Valvis, Presedinte si Director General al AQUA Carpatica a declarat despre expozitia din China:

“Aceasta expozitie aflata la a 6-a editie a pus in valoare uriasa piata a apelor minerale intr-o tara care are probleme de mediu deosebite si a venit in sprijinul consumatorilor din China care nu au incredere in apa potabila din reteaua publica si incep sa descopere siguranta si placerea unei ape pure imbuteliate.

Pentru noi, AQUA Carpatica, sa fim prezenti intr-o expozitie de asemenea anvergura si la un concurs unde au participat 99 de ape din Statele Unite, Europa, Japonia, Noua Zeelanda si de pe tot globul si sa castigam Marele Premiu al acestei prestigioase expozitii reprezinta o mare onoare si mai ales o incurajare. Acest premiu ne determina sa valorificam acest izvor unic la nivel mondial – AQUA Carpatica, sursa Paltinis – singurul izvor de apa minerala natural carbogazoasa fara nitrati si sa dovedim sa Romania poate sa intre in competitie cu toate fortele economice mondiale in ceea ce priveste produsele de calitate si cu valoare adaugata.”

JV premiu

Cornel Popa, Director of Export pentru AQUA Carpatica: “Am fost uimit de numarul mare de vizitatori, dar si de expozanti de la aceasta expozitie, in special de numeroasele companii care erau interesate sa comercializeze apa de buna calitate in regiune. Multi dintre ei au fost atrasi de standul unde s-a prezentat AQUA Carpatica datorita designului acestuia care a pus in valoare produsele si au remarcat apoi forma deosebita a sticlelor romanesti. Vedeta a fost, fara indoiala, sticla special conceputa pentru apa minerala carbogazoasa – The Perfect Bottle. Afland ca si continutul acestora era la fel de valoros, si-au exprimat admiratia fata de tanarul, dar promitatorul nostru brand din Romania.”

Laurian Olarescu, Trade Promo Manager: “Toti vizitatorii care au trecut pe la standul nostru au aflat de ce AQUA Carpatica este speciala intre apele din lume si au ramas impresionati de frumusetea sticlelor. Curiozitatea, atentia lor la detalii si interesul lor pentru un produs nou au fost impresionante.”

Pe aceasta cale, tinem sa va multumim si dumneavoastra, consumatorilor AQUA Carpatica, pentru incurajarile pe care ni le oferiti in fiecare zi si pentru increderea acordata. Va garantam, inca o data, calitatea produselor noastre si transparenta in comunicarea cu dumneavoastra. Acest premiu vi se datoreaza in mare masura si va este dedicat.

marele premiu china

Sursa: Blog Aqua Carpatica via Ziaristi Online

Cititi si: Holdingul Valvis prezent în China

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.