Gabriel Liiceanu a trădat nobilele idealuri ale băsismului - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Gabriel Liiceanu a trădat nobilele idealuri ale băsismului

acuvio's funny photo retouchPolitica Ta: Cum a trădat Gabriel Liiceanu nobilele idealuri ale băsismului

Manifest pentru Monica Macovei, titreaza astazi Liiceanu Gabriel, din care citez

  • …eu votez „cu ochii închiși” candidatul ale cărui valori, expuse într-un program politic, coincid cu ale mele. (…) Cred că nu am avut decât o singură dată în acest sfert de secol un asemenea candidat. Și mai cred că acum îl avem a doua oară
  • …poate că minunea nu se întâmplă în imediat, dar voturile (nu puține) pe care le va obține Monica Macovei, vor face cu putință apariția unui partid care, în alegerile parlamentare din 2016, va schimba harta politică a țării și a parlamentului

Unica si adanca mea mirare e urmatoarea : daca doar un singur candidat in 25 de ani a intrunit criteriile de valoare ale intelectualului Liiceanu, vorbim desigur de Basescu Traian, cum se face oare ca acum domnul intelectual si-a pierdut increderea brusc  ele si nu ii pledeaza pentru candidata desemnata chiar de el, Elena Udrea ? Aud ?
Cat despre gluma noul partid pentru 2016, nu mai insist, este exact definitia lui Basescu pentru P.M.P. Mai rasfirati baieti, mai rasfirati…

AM Press: Greu tupeu de fariseu: LIICEANU, SEFUL CAMPANIEI ELECTORALE a Monicăi Macovei

Calul celebrului imparat Caligula numit INCITATUS (asmutitul) a beneficiat pe timpul domniei acestuia de adapost de sidef,potire de aur si functia de consul.Slava domnului,domnia a durat doar 5 ani.

Nu ne-am fi adus aminte de poveste daca nu am fi trait joi 21 august un moment asemanator, insolit, lipsit de orice decenta.

Dupa 10 ani (vai de noi) de slujire a Caligulei de la Cotroceni, s-a trezit ca i se zdruncina puterea de consul si membru in corul pretorilor laudatori.Astfel editura pe care o conduce ,Humanitas”-fosta editura Politica pe vremea lui Ceausescu,privatizatata,cu titluri cu tot,fara plata- a pierdut lamentabil o licitatie de manuale platite de stat, licitatie precum cele la care de 10 ani e abonata. A iesit in public sa critice ministrul, guvernul,sistemul, tot. Uitand ca el a fost chiar in sistemul acesta devastator care in ultimii 10 ani a distrus educatia si viata dascalilor.Dar, daca esti calul lui Caligula ti se permite orice.Mai ales  “greu tupeu de fariseu”.

Si totusi,in ultimii 25 de ani, a spus Liiceanu cu aceasta ocazie– “exista o singura persoana in Romania care s-a ocupat de educatie si va face asta in continuare. Aceasta persoana este (stati jos!) Monica Macovei”

Pe rumoarea din sala,un ziarist istet a spus: Iata stirea: LIICEANU ESTE NOUL SEF DE CAMPANIE PREZIDENTIALA AL MONICAI MACOVEI.

(intamplarea reala s-a petrecut in prezenta ziaristilor si editorilor participanti la o conferinta de presa pe tema manualelor digitale,in ziua de 21 aug 2014,ora 11,La sediul Consiliului Intreprinderilor Mici si Mijlocii,str Valter Maracineanu,et 1).

Aurelia Apostol, AMPress

Sursa: Ziaristi Online

Foto sus: Acuvio

MONICA MACOVEI - CONFERINTA

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.