Basarabia-Bucovina.Info se alătură demersului DREPTATE PENTRU GRUPUL ILAŞCU! Video tulburător cu Ilie Ilaşcu în temniţa rusească de la Tiraspol: "Te iubesc, popor român!" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Basarabia-Bucovina.Info se alătură demersului DREPTATE PENTRU GRUPUL ILAŞCU! Video tulburător cu Ilie Ilaşcu în temniţa rusească de la Tiraspol: “Te iubesc, popor român!”

Grupul Ilascu in temnita la Tiraspol 1992În condiţiile în care plenul Camerei Deputaţilor urmează să se pronunţe asupra unui sprijin material simbolic care ar putea fi acordat martirilor basarabeni din Grupul Ilaşcu, în ciuda respingerii acestui proiect de catre o Comisie a Parlamentului, Basarabia-Bucovina.Info se alătură fără preget demersului public “DREPTATE PENTRU GRUPUL ILAŞCU!“. Solicităm în mod special organizaţiilor societăţii civile româneşti dar şi factorilor responsabili din forul legislativ, Guvern, Preşedinţie şi alte instituţii ale statului, să susţină la rândul lor, din punct de vedere moral, eroii români, foşti deţinuţi politici cu până la 15 ani de temniţă rusească, pentru România. În acest sens, publicăm câteva materiale video tulburătoare, spre aducere aminte, scrie sursa citată. Iată unul dintre acestea, cu Ilie Ilaşcu filmat în temniţa rusească de la Tiraspol:

Mai multe filmări şi documentare la Basarabia-Bucovina.Info

Sursa: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. Pingback: Basarabia-Bucovina.Info se alătură demersului DREPTATE PENTRU GRUPUL ILAŞCU! Video-document cu Ilie Ilaşcu în temniţa rusească de la Tiraspol: “Te iubesc, popor român!” | Victor Roncea Blog

  2. Pingback: Basarabia-Bucovina.Info se alătură demersului DREPTATE PENTRU GRUPUL ILAŞCU! Video-document cu Ilie Ilaşcu în temniţa rusească de la Tiraspol: “Te iubesc, popor român!” | VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.