Cazul Bodnariu: Grupul Bilderberg, în spatele răpirilor de copii din Norvegia. Familia Wallenberg, acţionară la serviciul public de "Protecţia Copilului" - Barnevernet - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Cazul Bodnariu: Grupul Bilderberg, în spatele răpirilor de copii din Norvegia. Familia Wallenberg, acţionară la serviciul public de “Protecţia Copilului” – Barnevernet

Oeuvre_de_Gustav_VigelandImagini din parcul central din Oslo – Frogner Park: Instalaţia Vigeland, realizată între 1920 şi1943 de filonazistul Gustav Vigeland (pe numele real Adolf Gustav Thorsen – de asemenea creatorul medaliei Premiului Nobel), având ca ax median un falus de corpuri umane. Instalaţia este o expresie a mentalităţii naziste anticreştine, care se regăseşte azi în sistemul antiuman Barnevernet. În timp ce în România un aşa-zis institut guvernamental atacă valori  creştine şi universale de dimensiunea unui Mircea Vulcănescu, în parcul central din Oslo domină un ansamblu artistic nazist realizat de un simpatizant făţiş al nazismului. Vai, Europa!

The_monolithJacob Wallenberg este un milardar suedez, descendent al unei familii celebre de bancheri, membru în Comitetul Executiv (“steering committee“) al Grupului Bilderberg. Deviza Familiei este “A fi dar a nu fi văzut că eşti” – “Esse non videri!”.

Bodnariu-FamilyBarnevernet – serviciul norvegian de “Protecţia Copilului” care a răpit cei cinci copii al Familiei Bodnariu, este doar în aparenţă un serviciu de stat. El se bazează pe companiile private cărora la încredinţează “marfa”.

Una dintre acestea este compania ALERIS, înfiinţată în 1991. Barnevernet-ul din Norvegia a fost înfiinţat în 1992. Compania ALERIS este deţinută de compania INVESTOR, fondată de Familia Wallenberg, care a împărţit acţionariatul acesteia inclusiv cu Fundaţiile Wallenberg (o schemă demnă de un DIA – DNA internaţional). Ca să înţelegeţi sumele care se vehiculeză în jurul sistemului Bernevernet, după cum se prezintă pe site-ul ALERIS, Fundaţiile Wallenberg au oferit 5,4 miliarde (de euro sau de coroane? – nu este clar – n.n.) “cercetării şi educaţiei”, în ultimii cinci ani.  Conform unui document publicat de blogul Vestea Bună şi preluat de pe Grupul Facebook /StopBarnevernetNow, ALERIS a făcut în 2013 suma de 406.406.000 coroane (aproximativ 40.600.000 de euro) din contracte cu Barnevernet-ul norvegian, sistemul care aminteşte de practicile HITLERJUGEND.

barnevern profit

Despre afacerile din spatele sistemului Barnevernet puteţi citi mai pe larg aici: An Unfinished Debate on Barnevernet, un Studiu de SOS Children’s Villages Norway (PDF) şi In The Best Interest of The Child.

Consecinţe şi ţinte în România şi Europa creştină: impunerea homosexualităţii ca normalitate

vigeland-instalationSistemul prin care anual sunt răpiţi şi sechestraţi mii de copii, inclusiv în vârstă de câteva luni, după cum stă situaţia şi în cazul Familiei Bodnariu, ridică mari semne de întrebare privind motivele reale ale acestor răpiri. Pentru a înţelege câte ceva din “agenda norvegiană” internă, transbordată la nivel european – cu aplicaţie directă asupra ţărilor cu valori creştine încă bine definite, respectiv cele din Europa Centrală şi de Sud Est, plus Spania si Portugalia – trebuie să avem în vedere că majoritatea “fondurilor norvegiene” distribuite în România unor actori ai “societăţii civile” sunt axate pe minorităţi, in special sexuale, cu predilecţie pe schimbări nocive în educaţia copiilor, încă de la grădiniţă. Mare parte din cele 190.000.000 (milioane) de euro alocate de Norvegia în cadrul  Fondurile EEGrants pentru România vizează atacuri directe pe termen lung la fondul naţional românesc, atacuri ce ar trebui să intre în atenţia organelor de apărare a ţării. Spre exemplu, un astfel de proiect, finanţat cu 200.000 de euro, în cadrul “Programului prodiversitate si proincluziune in gradinite”, bani primiţi de  “Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate” vizează propaganda homosexuală încă din primii ani de “educaţie”. Iată descrierea oficială a proiectului:Stereotipurile si prejudecatile sunt formate in copilaria timpurie (4-5 ani). Odata formate, ele devin rezistente la schimbare si creaza o baza solida pentru rasism, sexism, homofobie, etc Traduse in actiune acestea duc la inegalitate, discriminare si violenta sociala. Interventia timpurie in dezvoltarea copiilor este esentiala pentru a ne asigura ca vor deveni adulti echilibrati, care sa respecte diversitatea si drepturile fundamentale ale celorlanti” (sic). Detalii în articolul: MAFIA ONG. Câte sute de mii de euro au mai încasat Alina Mungiu şi alţi agenţi Soros dintr-un Fond de 25.542.635 euro cu ţintă România. DOCUMENTE.

Un articol apărut în New York Times în aprilie 2014 semnalează îngrijorarea comunităţii de informaţii americane faţă de fenomenul de cumpărare a influenţei la Washington prin intermediul “tkink-tank”-urilor “societăţii civile” de către guvernul Norvegiei: Foreign Powers Buy Influence at Think Tanks. (Z.O.)

Cazul Bodnariu, Wallenberg şi Bilderberg văzut de EvZ

Revenind la Cazul Bodnariu, prezentăm mai jos un articol din Evenimentul Zilei de azi:

Autor: Florin Saiu | marţi, 12 ianuarie 2016
Pentru turiștii care nu provin din nordul Europei, mesajele statuilor care împodobesc parcurile din Oslo sunt mai mult decât bizare: bărbați care se consolează reciproc, ținându-se în brațe, copii încălecați unul în capul celuilalt, femei aplecate una asupra celeilalte…

Într-un cerc al intelectualilor din Oslo se vorbește despre un scenariu uluitor. O parte a norvegienilor crede că Barnevernet (Serviciul Social de Protecție a Copilului) ar fi unealta prin care Suedia ar încerca să controleze societatea din „Țara Fiordurilor”. Familia Bodnariu, la fel ca multe alte familii, ar fi picat la mijloc într-un război cu mize uriașe

Evenimentul Zilei a publicat, ieri, mărturiile unei tinere sociolog din România, C.K., stabilită de trei ani la Oslo și căsătorită cu un norvegian. Femeia, pentru că – da – este o olteancă ambițioasă care visează (sau cel puțin visa) să-și întemeieze o familie armonioasă în Scandinavia, ne-a dezvăluit aspecte cutremurătoare din viața de zi cu zi a norvegienilor. Ne-a povestit despre rasism, naționalism, hedonism, homosexualism, des pre copii răpiți de lângă părinți…

Astăzi, însă, vom scrie despre o idee năucitoare prin forța și importanța ei. Sociolog de profesie, C.K. studiază, în special, efectele acțiunilor Barnevernet asupra societății în mijlocul căreia a ales să trăiască. Concluziile acestor documentări s-au intersectat, în ultima perioadă, cu o adevărată teorie a conspirației, dezvoltată de un cerc de intelectuali norvegieni din Oslo cu care C.K. a intrat în contact. Dar să vedem mai bine despre ce este vorba.

Barnevernet – o structură condusă de stat și de șapte jucători privați!

Povestește C.K., sub protecția anonimatului: „Poate nu se știu aceste lucruri, dar Barnevernet, acest serviciu care a băgat spaima atât în norvegieni, cât și în străinii stabiliți aici, este controlat într-un procent limitat de stat. Alături de autoritățile norvegiene mai stau șapte jucători privați, care dețin acțiuni consistente la această societate. Ziarele au mai consemnat câte ceva, dar nimic amănunțit. Dintre acești șapte actori, unul – o celebră familie suedeză, Wallenberg pe numele ei – învârte roata. De remarcat că Jacop Wallenberg, reprezentant de vază al familiei suedeze, este și membru în Comitetul Executiv al grupului Bilderberg, celebru în toată lumea pentru influența și potența financiară. Este, pe scurt, o organizație a unora dintre cei mai puternici oameni de pe mapamond”.

C. K. se oprește pentru câteva clipe, apoi reia: „Ar fi de reținut și motto-ul acestei familii bogate – Wallenberg – Esse non videri! – adică, ceva de genul Să fii, dar nu la vedere! Sau, prin extensie, Să conduci, dar din umbră! O mână de intelectuali norvegieni cred că asta și fac suedezii: conduc fără să iasă în față. Am să explic”.

Distrugerea familiei – celula de bază a societății

„Deținând controlul asupra Barnevernet, elita aceasta profitoare – din care, cu siguranță, fac parte și câțiva norvegieni – s-au apucat de treabă. Urmăresc atomizarea familiilor tradiționale, practic desfiin țarea acestora, pentru că o societatea poate fi mai ușor controlată atunci când n-are un fundament. Cum au ales să distrugă familiile? Prin promovarea agresivă a homosexualismului, a pedofiliei, a hedonismului – nenorociri atât de specifice, din păcate, societății norvegiene. Prin Barnevernet, au instaurat un regim de teroare psihologică, de teamă fizică, de neîncredere. Unii sunt recompensați cu sume colosale, pentru că primesc copii din alte culturi în familia lor – sunt aproape scutiți de muncă, fapt care nu e neapărat un lucru bun – , iar alții sunt hărțuiți și amenințați că-și vor pierde odraslele pentru motive aiuritoare. Copilașii sunt învățați încă de la grădiniță să se revolte împotriva părinților, să-i pârască, să-i desconsidere. Intenția de suprimare a ideii de familie este evidentă. Apoi, prin promovarea hedonismului, a individualismului, s-a ajuns ca mare parte a bărbaților norvegieni să devină extrem de efeminați. Femeile norvegiene, în schimb, sunt masculinizate. În acest fel, bărbații normali au ajuns să-și caută femei din Asia sau tipuri mai empatice, cu care se căsătoresc. S-au născut astfel familiile mixte, care sunt prigonite, pentru că reprezintă, de fapt, normalitatea”.

C.K. își trage sufletul: „Of, Doamne! Lesbianismul atât de prezent în rândul femeilor norvegiene, care preferă aventuri de o noapte, coroborat cu bărbații lor din ce în ce mai efeminați, a condus la una din cele mai mari rate ale divorțului din Europa, dar și la sinucideri, la comportamente deviante. Toate acestea se re-flectă în statisticile pesimiste, care prevăd că, în 2050, Norvegia va fi o țară alcătuită, în proporție de 90%, din homosexuali. Familiile compuse din astfel de oameni nu vor putea reprezenta niciodată baza unei societăți. Vor fi obediente sistemului care le-a permis, chipurile, să se exprime liber. Și, astfel, cu celula de bază a societății distrusă, cu capul de familie inexistent, e firesc că acest grup uman va fi mai ușor de manipulat și de condus”.

Marea păcăleală: sunt conduși de alții pe banii lor!

„Ceea ce este și mai revoltător abia urmează: această elită restrânsă, care ar fi controlată, de fapt, de Suedia, beneficiază de controlul asupra societății norvegiene, implicit de munca membrilor acesteia. Oamenii plătesc taxe uriașe către stat, inclusiv către Barnevernet. Sunt amăgiți că ei au grijă de viitorul copiilor norvegieni. Praf în ochi! Mare parte din bani intră în buzunarele acestei elite, iar viitorul nației lor este în ceață. Mai precis, la discreția altora. Deși pare o adevărată teorie a conspirației, ar trebui să privim puțin în urmă, la istoria Scandinaviei. Nu este un secret faptul că Norvegia a fost, în cea mai mare parte a existenței ei ca formațiune statală, la discreția Suediei sau a Danemarcei. Con siderați un fel de iobagi, norvegienii au format, aproape tot timpul, un popor ușor de condus”.

Românii au picat la mijloc

„Este trist faptul că familiile mixte – așa cum e și cazul familiei Bodnariu – au picat la mijloc în tot acest război: controlul societății norvegiene și, extins, al celei scandinave – pentru că mă îndoiesc că acest fenomen va viza doar Norvegia. Am uitat un amănunt, picant, de felul lui. Bugetul Barnevernet a ajuns să atingă, în 2014, conform datelor publicate de ziarele din Oslo, în jur de 550 de milioane de euro! Bine, suma e în coroane – se păstrează apa rențele. Se impune, însă, o întrebare: cine contribuie la acest fond și cine beneficiază, de fapt, de el? Răspunsul nu poate fi decât unul: norvegienii dau banii, iar acea elită controlată de suedezi, profită”. NOTĂ: Textul de mai sus ar trebui citit și înțeles ca o teorie a conspirației, și nu ca un adevăr absolut

Un nou caz sfâșietor zguduie Norvegia

C.K., tânăra română stabilită la Oslo, ne-a dezvăluit culisele unui caz dramatic consumat în urmă cu două zile în Norvegia: „Ultima acțiune în care a fost implicat și serviciul Barnevernet a revoltat toată țara. Ce s-a întâmplat? Un cuplu de norvegieni a rămas fără copilașul de câteva luni. Când au venit să-l ia, copilul era îmbrăcat subțire, iar tatăl, disperat când și-a văzut copilașul scos afară, în frig, așa sumar îmbrăcat, a alergat după acei oameni și a aruncat o hăinuță pe bebeluș, pentru a nu îngheța de frig. Cineva a filmat scena, a urcat-o pe internet, iar în doar două zile a strâns 200.000 de vizualizări. Din păcate, acel videoclip nu mai poate fi găsit, a fost șters”.

Curs despre sinuciderile copiilor sub 7 ani

Paranoia generată de acțunile Barnevernet se pare că a atins cote greu de imaginat în Norvegia. Potrivit sociologului C.K., la Universitatea din Oslo se predă, mai nou, un curs cu o temă morbidă: Sinuciderile copiilor sub 7 ani. „Au fost cazuri când asemenea copii au recurs la gesturi extreme. Este vorba despre acei micuți dați spre adopție familiilor-surogat. Probabil n-au reușit să se adapteze la noul climat și au clacat. Prin acest curs, norvegienii vor, probabil, să înțeleagă mai bine fenomenul, pentru a-l putea stopa”.

Schema conspirației

O elită, dirijată de o familie suedeză putred de bogată, controlează Barnevernet (Serviciul Social de Protecție a Copilului din Norvegia)

Această elită dispune distrugerea ideii de familie prin promovarea agresivă a homosexualismului și a hedonismului, dar și prin separarea copiilor de părinți

Odată celula de bază a societății distrusă, grupul uman în sine rămâne la cheremul acestei elite, care-l manipulează după bunul plac

Impunerea, cu ajutorul statului norvegian, unor taxe uriașe cetățenilor dezbinați, duce la îmbogățirea elitei și la subordonarea populației autohtone

De remarcat că familiile mixte (vezi cazul Bodnariu) au picat la mijloc în acest război scandinav cu mize uriașe.

Surse: EvZ via Ziaristi Online

Citiţi şi: Jurnal de Nord – publicaţie românească din Norvegia :Cazul Bodnariu explicat de George Alexander, director de gradinita în Oslo

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

  1. Pingback: 1.357.604 de “agenţi ruşi” în România gata să o ajute pe Alina Mungiu să fie înfiată de Barnevernet pe banii fondurilor norvegiene. Eu, unul dintre ei. Şi Coaliţia pentru Familie merge mai departe… | Victor Roncea Blog

  2. Pingback: 1.357.604 de “agenţi ruşi” în România gata să o ajute pe Alina Mungiu să fie înfiată de Barnevernet pe banii fondurilor norvegiene. Eu, unul dintre ei. Şi Coaliţia pentru Familie merge mai departe… | VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT

  3. Pingback: Liana Stanciu: Norvegia, dă-ne copiii înapoi! VIDEO. Protest global pentru Familia Bodnariu: Sâmbătă, 16 aprilie 2016 - Ziaristi OnlineZiaristi Online

  4. Pingback: Liana Stanciu: Norvegia, dă-ne copiii înapoi! VIDEO. Protest global pentru Familia Bodnariu: Sâmbătă, 16 aprilie 2016 | MAGAZIN CRITIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.