Coaliţia pentru Familie sperie homosexualii, lesbienele şi serviciile. 2.164.156 de semnatari pentru schimbarea Constituţiei. Până acum. - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Coaliţia pentru Familie sperie homosexualii, lesbienele şi serviciile. 2.164.156 de semnatari pentru schimbarea Constituţiei. Până acum.

Semnaturi Legea Familiei Traditionale Timisoara„Coaliția pentru Familie” a adunat, până în prezent, peste 2,1 milioane de semnături în favoarea proiectului de lege pentru revizuirea Constituției, aflându-se în acest moment la jumătatea termenului de șase luni pe care îl are în vederea strângerii semnăturilor, transmite Agerpres, citat de DanTanasa.Ro.

Potrivit unei informații publicate pe Facebook și confirmate pentru AGERPRES de către coordonatorii campaniei, au fost strânse 2.164.156 de semnături în vederea definirii căsătoriei în textul Legii fundamentale ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie.

Conform aceleiași surse, inițiativa “România pentru familie” a fost semnată de peste 48% din populația votantă a județului Ialomița și 46% din populația cu drept de vot a județului Dâmbovița. În județul Bacău au fost strânse peste 100.000 de semnături.

Foto: Doxologia

Sursa: DTR News

Preluare: Ziaristi Online

Marsul pt Familie_3 2015 via Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

  1. Pingback: Conferinţe, lansări şi filme documentare despre mărturisitori ortodocşi şi victime ale securităţii. Organizatori: Facultatea de Teologie Ortodoxă, CNSAS, Fundaţia “George Manu” | VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.