Divort in Guvernul de la Chisinau: Doamna Premier Sanda Filat a redevenit Nadejda Rosca - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Divort in Guvernul de la Chisinau: Doamna Premier Sanda Filat a redevenit Nadejda Rosca

Presa din Republica Moldova, care nu s-a remarcat niciodată prin incursiuni brutale în viaţa privată, se abţine de la speculaţii sau lansarea bârfelor pe tema divorţului prim-ministrului Vlad Filat, mai ales că oficialul a chemat-o la „corectitudine şi discreţie”.

Pe forumurile site-urilor mass-media, cititorii se arată foarte interesaţi de subiect, majoritatea spunând că regretă despărţirea celor doi soţi.

O utilizatoare Facebook mai îndrăzneaţă i-a adresat Sandei Filat un mesaj în care-şi exprimă admiraţia pentru curajul de a lua o decizie „pe care foarte puţine femei din Republica Moldova ar fi luat-o, dacă ar fi fost soţii de prim-ministru sau om de afaceri”, pentru că „au frică de singurătate, de gura lumii”.

„Cu siguranţă, Sorina, viaţa trebuie trăită aşa cum simţi şi nu cum vrea gura lumii :) . Mulţumesc pentru mesaj”, i-a răspuns Sanda Filat.

Mulţumind pentru felicitările cu prilejul zilei de naştere primite pe Facebook la 11 iunie, Sanda Filat a scris: „Dragii mei, vă mulţumesc pentru urări!!! E cea mai frumoasă vârstă şi cea mai plină de profunzime…”

Foto: taste-of-life.md

Premierul Vlad Filat şi Sanda Filat (oficial: Vladimir Filat şi Nadejda Filat) au declarat că au divorţat în baza unei decizii comune.
Foştii soţi au depus cerere de divorţ la 29 iunie 2012, iar informaţia că divorţul a fost pronunţat a devenit publică la 7 august.
Vlad Filat şi Sanda Filat, nascuta in 1972, s-au cunoscut în anii de studenţie, la Iaşi. Căsnicia lor a durat 20 de ani. Ei au doi copii minori, Luca şi Iustina, care studiază în Elveţia.
Potrivit presei, şi Sanda Filat (nume de fată – Nadejda Roşca) locuieşte de ceva timp în Elveţia.

Elldor.Info

 

Print Friendly, PDF & Email