Ion Iliescu bantuie Brasovul. Vezi aici si VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Ion Iliescu bantuie Brasovul. Vezi aici si VIDEO

de Maria Petrascu

Ion Iliescu bantuie! Bantuie Brasovul. Cu Nastase dupa el, cu Sergiu Nicolescu, cu Cazimir Ionescu, cu Voican Voiculescu, cu Codrin Stefanescu… Au venit si au pus de o intalnire, dinainte pregatita, minutios, cu sprijinul sefului PSD Brasov, Constantin Nita, de nimeni altul decat “revolutionarul de serviciu” Dorin Lazar Maior care, cum bine ne aducem aminte, l-a înjurat public, nu doar o dată, pe Iliescu, ba chiar l-a şi “zburat” de vreo două ori din funcţia de preşedinte onorific al Blocului National al Revolutionarilor al carui sef se pretinde – chestie care nu-l deranjeaza deloc pe Iliescu din moment ce acesta a declarat sambata, la Brasov, ca “”Asta ţine de realism ”. “Realism” care l-a si facut pe Iliescu sa-l ia din nou la “san“ pe penalul Maior si sa-l faca sef peste Departamentul pentru Relatia cu Revolutionarii, ca exista si asa ceva in PSD.

Si cum Nita si Maior aveau planurile lor, separate intr-un fel, comune in alt fel, iaca, s-au trudit din greu si i-au pregatit lui Iliescu si trupei sale un rendez- vous ca la carte cu niste revolutionari “alesi“ pe spranceana de Maior, devotati “cauzei”, si niste pesedisti care au venit la intrunire de musai ca, nu? “Daca-i ordin, domnu’ Nita, cu placere!”

Planul lui Maior? Sa rastoarne “ barca Maries –Costin” care, zice el, e o “fractiune” ostila lui si lui Iliescu.

Planul lui Nita? Sa-si ridice cota cam pleostita in partid si sa mai aduca ceva capital electoral de la Brasov catre Bucuresti.

Planul lui Iliescu et Co? Pai planul lui Iliescu et Co, dupa cum chiar el a cuvantat, sambata, la Brasov, catre oamenii lui Maior este ,“sa reinvie in populatie spiritul din Decembrie ‘89”… Adica ce sa intelegem? Ca Iliescu ar mai vrea un “repetir” la lovitura de stat? Ceva teroristii, pe bune acum, ca atunci zicea ca n-au fost desi , in ‘89, cand urla disperat de la balconul C.C.-ului si chema populatia, carne de tun, sa-l apere, zicea ca teroristii ne omoara: “ Sariiiti! Sariiti! Veniiiti! Ne omoara teroristii!”

De asta bantuie Iliescu Brasovul! De asta bantuie , inca, Iliescu, Romania! Poate, poate iese ceva! Cu, Nastase, cu Sergiu Nicolaescu, cu Voican Voculescu, cu Cazimir Ionescu, cu Codrin Stefanescu, cu Dorin Lazar Maior dupa el si cu altii ca ei, care au binemeritat din plin de la ” Revolutia” lor, nu a noastra, si ar mai vrea sa binemerite odata, ca, de , li s-au cam terminat foloasele!

Sursa: Ziare.ro
Vezi un “talk-show” cu “pasarea rara” Ion Iliescu mai jos

Mai multe Video pe blogul lui Ion Iliescu

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.