Masonul lui Vintu, Rosca si Roman il ataca pe senatorul Urban. Unteanu, securistul TVR, il conspira pe criminalul mason din Norvegia alaturi de masonul Patriciu - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Masonul lui Vintu, Rosca si Roman il ataca pe senatorul Urban. Unteanu, securistul TVR, il conspira pe criminalul mason din Norvegia alaturi de masonul Patriciu

Un articol de opinie al lui Iulian Urban despre atentatul din Norvegia incita masonii de sub pulpana lui Sorin Ovidiu Vintu zis “Sorinus”, Sorin Rosca Stanescu zis “Deleanu” si Dan Costache Patriciu zis “Dinu” (cei trei care-au speriat si Estul si Vestul) sa-l atace virulent pe senatorul PDL. Iulian Urban scrie, pe blogul sau personal, că nu Anders Behring Breivik a comis atentatul din Norvegia, “ci actualii lideri care conduc în UE”, el menţionând că “multiculturalismul ne-a fost băgat pe gât forţat şi în doză mare”, si afirma, din capul locului, ca, acum, “unii nebuni reacţionează violent”. Deci “unii nebuni”. Si nu orice nebun, ci un mason dement portretizat insa de media sorosista drept “fundamentalist crestin”. Pe aceeasi linie se inscrie si masonul lui Sorin Ovidiu Vintu, Cristian Unteanu, care se produce pe site-ul lui Sorin Rosca Stanescu “cel corect”, afirmand nici mai mult nici mai putin decat ca “Senatorul PDL Urban trimite Romania in scandal international!” (cu semnul exclamarii cu tot). Elucubratile masonului lui Vintu implica niste “celule speciale de monitorizare a mesajelor extreme-drept nationaliste si ale fundamentalistilor crestini” si un “oficial european, ingrozit si uluit ca din Romania vin exact acest tip de semnale”, “mai ales” din partea unui senator PDL. Dupa delatiunea “corecta” de ieri, astazi, “Adevarul” vecinului lui Rosca, Dinu Patriciu, la randul lui mason, infiereaza cu manie proletara: “Iulian Urban, fascistul din Senat”. Ziare.ro pune un semn de intrebare discret la capul celor doi masoni.

In primul rand semnalul lui Urban era destul de clar: “ca unii nebuni reactioneaza violent” dupa injectia masonica cu multiculturalism. In al doilea rand e foarte bine ca “oficialii europeni” ii citesc blogul lui Iulian Urban. Asa se mai pot informa si ei despre realitatile din Romania dincolo de sifonarile “corespondentilor de presa” ai lui Vintu la Bruxelles. Dar cine este, de fapt, acest “maestru” al “corespondentilor de presa”?

Cristian Unteanu, originar din Dorohoi, a fost primul purtator de cuvant (a se citi de servieta) al lui Petre Roman in Guvernul FSN. Dumitru Iuga, fost detinut politic si lider de sindicat al TVR, l-a acuzat direct ca a fost turnator al Securitatii: “Colaborator al securitatii. Scurt si la obiect – Cristian Unteanu, colaborator al fostei Securitati in RTVR. Sa se priveasca o clipa in oglinda si sa spuna ca nu este asa!”. Despre cariera sa politica a ramas memorabila activitatea sa de prestigiu international la prima vizita a lui Petre Roman la Paris: un incident diplomatic care a impregnat francezilor o imagine despre romani de care nu se pot debarasa nici azi. Cum ii placeau servietele, purtatorul lui Roman a tinut sa plece dupa o intalnire la nivel inalt a sefului sau cu o servieta din piele de crocodil pe care a gasit-o in calea sa. Problema ofiterilor de securitate francezi nu era atat servieta, care apartinea unui demnitar de rang special, cat continutul ei. Afacerea a fost musamalizata cu greu dupa care Unteanu a redevenit “ziarist”. In ultima perioada s-a stabilit la Bruxelles, ca “ministru de externe” al masoneriei si deontolog sef al “Vintu Foundation”, basca ca gheseft si corespondent pentru Realitatea si Publika TV. Dupa schimbarea lui Chirovici de la conducerea MLNR, Unteanu, cu sortuletul in brau, s-a pus in patru labe in fata noului “mare maestru” pentru a nu fi ars intre coloane si apoi aruncat cu scrum cu tot in sant, fiind suspectat de alti masonei ca a faptuit diverse matrapazlacuri cu iz penal: cica ar fi furat niste compasuri si echere de prin ateliere si nu se stie nici pana in ziua de azi unde si le-a bagat. “Curentul” l-a acuzat direct de delapidare de fonduri mana in mana cu Sorin Ovidiu Vintu. Suma disparuta: 2.718.982,91 euro.

Acum semneaza (tot) de la Bruxelles denunturi calomnioase la adresa unui senator al Romaniei. Nu mai bine ar da cu subsemnatul pe la Parchet si DIICOT?

Sorin Butterpacken, Snagov Sat

Sursa: Corect News

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.