Bad Politics: Vidanjarea “clasei politice”, o nevoie disperata! - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Bad Politics: Vidanjarea “clasei politice”, o nevoie disperata!

de Aciduzzul

Spectacolul politic pentru semiretarzi la care am fost nevoiti sa asistam in ultimele luni impune o singura concluzie. Este nevoie urgenta de vidanjarea clasei politice, de un ecarisaj politic complet al clicilor de maidanezi care se afla astazi mot in fruntea tarii. Este mai mult decat evident faptul ca ermetismul de cumetrie care a caracterizat ani de zile clicile politice autohtone a condus, in timp, la o acuta lipsa de cadre. Imperecherea “in famiglie” le-a diluat sangele si i-a degenerat in ultimul hal.

Practic, “politicienii” de astazi, indiferent de clica politica din care fac parte, au un comun cateva trasaturi: toti au un puternic filon kominternist care miroase pestilential de la o posta, majoriatea sunt grobieni, toti au o educatie si o formare profesionala precare, mai toti sunt lenesi, superficiali si cantonati intr-o logica a perversitatii si capatuielii, niciunul dintre ei nu este crestin sau nationalist.

Practic, borhotul neokominternist numit emfatic “clasa politica” este la ani lumina distanta de societatea romaneasca care, in ciuda unor reminiscente comuniste din ce in ce mai palide, a facut multi pasi inainte in ultimii zece ani.

Situatia este chiar mai grava decat acum unu sau doua cicluri electorale. Schizofrenia “clasei politice” s-a acutizat intr-o asa masura incat, practic, acum este decuplata complet de nevoile, de “agenda” poporului roman, dupa cum s-a vazut in ultimele luni.

Este absolut siderant spectacolul infantil-penibil pus in scena de “presedintele” interimar, ales de Felix Voiculescu care va ramane in istoria Romaniei drept cea mai sinistra paiata produsa vreodata de clasa politica kominternista. Sau circul magistral executat de personajul de benzi desenate, inataiul plagiator al tarii, domnul premier Victor Ponta (nimic altceva decat o “poanta”, o gluma umana si o caricatura politica, dupa cum sugereaza si numele sau).

Este incredibil cum viata nu si-a lasat in niciun fel amprenta asupra mintii si “sufletului” lui Crin desi, acesta a trecut printr-o incercare teribila – decesul primei sotii. Dupa astfel de incercari, oamenii devin mai interiorizati, mai intelepti, mai profunzi. Este incredibil cum, in aceste conditii, Crinut a ramas doar o tzatza superficiala si penibila cu un imens vid in creier si cu o mare uscaciune in suflet. Despre partenerul sau, Victor Ponta, ce sa mai vorbim…

Este revoltator, de asemeanea, cum tatal sacalilor politici kominternisti, tovarasul Ion Iliescu, se poate ratoi in anul de gratie 2012 la oamenii legii de pe blogusorul lui, calificandu-i drept “haite de procurori”. Faptul ca aceasta dejectie politica rosie nu a fost data spre sfasiere acestor haite de procurori pana acum nu este altceva decat o palma pe obrazul tuturor romanilor. Dar nu este timpul trecut…

Cum nu este timpul trecut nici pentru Patriciu sau Vantu, personaje sinistre ale anilor ’90, care trebuie sa-i tina companie detinutului Adrian Nastase (supranumit Omul cu Sobolani, pe scurt OCS) in “cantonamentul” pe care poporul roman l-ar dori cat mai lung posibil.

In concluzie, asistam la falimentul moral si intelectual, la colapsul celor doua clici care s-au tot perindat la putere in Romania – pe de-o parte a clicii rosii (rosii-galbene) neokominterniste cu reminiscente spasmodice de gandire si actiune de inceputul anilor ’90 sau, chiar, de anii ’50, iar pe de alta parte clica portocalie, care s-a mai dat pe brazda europeana dar care este la fel de lipsita de Dumnezeu si de spirit national, total aservita clicilor de teroristi economici internationali din jurul “marelui licurici” si al FMI-ului, o adevarata coloana a V-a a lui Soros in Romania.

Asadar, in mijlocul acestei “lupte” aprige dintre acesti doi pigmei politici hidosi si degenerati ar cam fi timpul sa apara o adevarata forta politica nationalista, curata, cu frica de Dumnezeu care sa puna capat o data pentru totdeauna degringoladei in care se zbate acest popor. Si care, sa-i duca in “cantonamente” lungi pe toti acesti ilegitimi care au parjolit tara in ultimii 23 de ani.

Sursa: Bad Politics

Ilustratie: Eugene Al. Pann | ArtXpert | Corporate Art Consulting via Roncea.Ro

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.