23 de ani de la infiintarea Asociatiei Pro Vita de catre poetul Ioan Alexandru. VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

23 de ani de la infiintarea Asociatiei Pro Vita de catre poetul Ioan Alexandru. VIDEO


Ioan AlexandruPe 15 mai 2013 s-au împlinit 23 de ani de la ziua în care Ioan Alexandru a fondat prima structură organizată provita în România (Asociația Pro-vita).

Momentul și personalitatea lui Ioan Alexandru vor fi evocate marțea viitoare, în reuniunea Grupului de rugăciune din Parlamentul României, co-fondat de Ioan Alexandru.

Vă invităm să citiți o scurtă rememorare aici (pe saitul filialei București a Asociației Pro Vita).

“Se ştie la ora de faţă în această organizaţie mondială cam câţi copii sunt omorâţi în pântecele maicii lor anual, şi acest număr este în jur de 60.000.000; chiar se spunea că nici Hitler, nici Stalin, nici războaiele n-au făcut atâtea ravagii în ce priveşte viaţa, câte face această stare de întuneric care stăpâneşte omenirea. Aşadar este poate problemă cea mai importantă pe plan mondial.

Nu este numai indiferenţa părinţilor şi a celor care acceptă avortul sau neştiinţa unor familii, ci o întreagă politică cu ideologii antiumane şi curente subterane de opinie care de fapt sunt împotriva vieţii şi implicit împotriva lui Dumnezeu. Este o întreagă medicină sinistră, diabolică, care merge a distruge fătul şi a găsi soluţii să stingă viaţa înainte de a veni pe lume.”

Puteți viziona 2 minute relevante dintr-un documentar despre Ioan Alexandru, momente în care vorbește despre avort:

Ioan Alexandru, fondatorul Pro Vita from provita on Vimeo.

Documentarul complet se numește „Cruce și Înviere” și poate fi vizionat mai sus.

Cultura Vietii via Ziaristi Online

Cititi aici mai multe evocari ale lui Ioan Alexandru

Print Friendly, PDF & Email

7 comments

  1. Păcat că nu se găseşte nimeni să urce imaginile filmate cu Ioan Alexandru pe 22 decembrie 1989 şi cele din septembrie 1991, când el şi cu Ion Raţiu i-au oprit pe mineri cu crucea.

  2. L-am văzut şi tocmai de aceea am scris. Este, într-adevăr, cuprins momentul de la mineriada din septembrie 91 dar nu în totalitate! Vă mai amintiţi când a luat ciocanul de miner şi a prins crucea în peretele Aulei Camerei Deputaţilor? Dar din decembrie 89 când, la TVR, a apărut zicând “Hristos a înviat”. La imaginile ACELEA m-am referit.

  3. anonim

    In septembrie 91 minerii ii cam cautau pe ai de-i mintisera cu cateva luni inainte, ca sa dea de pamant cu ei fiindca ii asmutisera asupra Pietei, ba au ajuns in vizita de lucru si la Cotroceni.

  4. anonim

    Acolo, la cotroceni, regimul ili a trecut printr-o mare primejdie, fiindca unitatea aceia de care se temeau ca de moarte era sa se infaptuiasca. Trebuie sa recunosc ca organili au simtit bine primejdia si au actionat instinctiv, rapid si eficient. Adica au stalcit si au saltat tot ce au prins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.