NO' HAI! Mitinguri de solidaritate cu romanii din Harghita, Covasna si Mures in toata tara, miercuri, 19 martie, la ora 17.30. VINO SI TU! - Ziaristi OnlineZiaristi Online

NO’ HAI! Mitinguri de solidaritate cu romanii din Harghita, Covasna si Mures in toata tara, miercuri, 19 martie, la ora 17.30. VINO SI TU!

IPS Ioan de Harghita si Covasna la Biserica Valea Mare Iunie 2013Romanii din toata tara sunt chemati sa-si arate solidaritatea cu fratii lor din Harghita, Covasna si Mures, opresati de autoritatile unguresti care au acaparat administratia din aceste teritorii aproape reocupate. Veniti miercuri, 19 martie, sa comemoram crimele unguresti de la Targu Mures din martie negru 1990, si sa-i aparam pe romanii din cele trei judete de noul spectru al ocupatiei totale maghiare prin instalarea de prefecti UDMR, arborarea de carpe cu pretentii de drapele oficiale ale asa-zisului “Tinut Secuiesc”, segregare etnica la UMF Targu Mures si grabirea procesului de autonomie teritoriala pe criterii etnice. La ora 17.30, in pietele centrale din orasele in care locuiti, mergeti cu un steag tricolor sau alte insemne tricolore si cu un mesaj scris de solidaritate cu romanii opresati sau/si de protest fata de noua tradare la varf a Romaniei – prin Coalitia antistatala PSD-UDMR.

Faceti o poza si postati-o pe Pagina de Facebook a evenimentului national: SOLIDARITATE ROMANEASCA.

Manastirile si bisericile din intreaga tara sunt rugate sa bata clopotele-n dunga la aceeasi ora.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Ziaristi Online

No Hai - ne cheama Avram Iancu - Solidaritate cu Romanii din Harghita si Covasna - Miercuri 19 Martie 17.30 in Toata TaraVedeti si: NO’ HAI! Ne cheama Avram Iancu, Craisorul Muntilor! Ne cheama Parintele Justin! Ne cheama Sfintii Romani pentru fratii nostri din teritoriile ocupate: Harghita, Covasna si Mures! Miercuri, 19 Martie, la orele 17.30, in strada pentru Romania! Sa bata clopotele in dunga, contra tradarii de tara!

Print Friendly, PDF & Email

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.