Fiicele "nationalistului ortodox" Putin, Maria si Katya, traiesc cu un olandez si un sud coreean. FOTO/VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Fiicele “nationalistului ortodox” Putin, Maria si Katya, traiesc cu un olandez si un sud coreean. FOTO/VIDEO

Maria PutinPenthouse Home of Maria Putin, daughter of Russian PresidentTragedia doborarii avionului Malaysia Airlines in zona separatistilor filo-rusi din Ucraina, dupa ce a decolat din Olanda, a scos la lumina publicului larg informatii mai putin cunoscute despre fiicele lui Vladimir Putin, “salvatorul ortodox” al planetei. Si anume ca cea mai mare, Maria Putina, de 29 de ani (foto sus), traieste cu olandezul Jorrit Joost Faassen, de 34 de ani, in oraselul Voorschoten de langa Haga, unde detin “penthouse”-ul unui bloc (foto st.).

Jorrit Faassen Maria PutinJorrit Joost Faassen (foto dr.), angajat de “tata-socru” la Gazprom si Stroytransgaz, a provocat valva mediatica in Rusia cand, dupa un accident in traficul moscovit, in 2010, in urma caruia i-a ciobit putin Mercedesul bancherului interlop Matei Urin dupa care gorilele acestuia i-au luat la bate BMW-ul tanarului olandez, Urin s-a ales rapid cu inchisoarea si cu tot imperiul destramat, peste noapte.

Patronul Stroytransgaz este miliardarul Gennadie Timcenko (nr. 6 in Rusia si 61 la nivel mondial, cu o avere intre 15 si 25 de miliarde euro) si se afla pe lista intimilor lui Putin interzisi de catre SUA si UE dupa invazia din Crimeea, alaturi de alti prieteni ai presedintelui rus, cum ar fi miliardarul evreu Arkady Rotenberg. Intre timp, Joost Faasen se pare ca si-a schimbat locul de munca, conform unui profil de Linkedin care ar putea fi el.

Ecaterina PutinaCealalta fiica a lui Putin, Ecaterina (Katya), (foto dr.) mai mica cu un an fata de Maria dar ceva mai bine dezvoltata, a fost logodita si urma sa se casatoreasca cu fiul unui amiral sud-coreean, Yoon Jong-Gu, care a lucrat la ambasada Coreei de Sud la Moscova in anii ’90. Tanarul Yoon a cunoscut-o pe Katya la Moscova, in anul 1999, povestea de dragoste cu final necunoscut continuand prin lume, in Coreea si SUA. Nici una dintre fiicele “nationalistului pravolsavnic” Putin nu traieste in Rusia, Ecaterina urmand si studii in Statele Unite alaturi de prietenul ei, Yoon Jr., ulterior angajat la Samsung Electronics, conform Korea Times.

Sursa: Ziaristi Online

Video: NLRU

sitestat

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.