BOMBĂ: Elie Wiesel implicat în atacul de la Charlie Hebdo cu un posibil complice din România. FOTO / INFO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

BOMBĂ: Elie Wiesel implicat în atacul de la Charlie Hebdo cu un posibil complice din România. FOTO / INFO

Elie Wiesel Charlie Hebdo Shoah HolocaustRăsturnare spectaculoasă de situaţie la Paris. În ciuda faptului că presupuşii atentatori de la Charlie Hebdo au fost “neutralizaţi” democratic prin gaurire repetată, o sursă prezentă la faţă locului chiar când cei doi atacatori reali îşi scoteau măştile a făcut o descoperire uimitoare. Potrivit acesteia, teroristul care şchiopăta într-un singur adidas ar fi nimeni altul decât Elie Wiesel, bătrânul autor al dictonului “românii au fost ucişi, au fost ucişi, au fost ucişi” de către comunişti, considerat de jurnaliştii obiectivi, echidistanţi şi deontologi de la Charlie Hebdo drept un IMPOSTOR al Holocaustului. Cu un titlu care nu lasă loc de dubii, Shoah Hebdo: la vie d’Elie Wiesel, le Madoff de l’holocauste, Charlie Hebdo l-a acuzat pe laureatul premiului Nobel pentru pace, originar din Sighetu Marmaţiei, că îi lipseşte tatuajul de coabitant la Auschwitz. Aceasta ar fi motivul răzbunării pe jurnaliştii celebrului hebdomanar. Conform aceleiaşi surse, celui de-al doilea mascat i-a căzut şi buletinul din buzunar pe când se îndepărta de maşină. El este căutat în prezent în ţările calde dar şi în România, după cum a comentat şi Zoe Petre la B1Tv cu privire la “cea mai urmărită femeie din lume”, Hayat Boumeddiene, care ar fi fost în Siria încă de pe 2 ianuarie, participând la atentatele din Franţa doar sub formă de hologramă CNN. Potrivit surselor din serviciile speciale, iniţialele suspectului refugiat în România sunt A.F. dar se bănuieşte că acesta este doar un nume de acoperire. Cercetările continuă, televiziunile fiind instruite să o ţină langa cu teroriştii arabi pentru a-i deruta pe adevăraţii atacatori. Pentru a nu deranja lumea academică şi pe Ion Iliescu, arestarea lui Elie Wiesel va avea loc doar pentru impostura semnalată de Charlie Hebdo.

Sursa: Academia Caţavencu via TimesNewRoman

Ilustraţie (c): Charlie Hebdo

Resurse: Dan Tanasă şi Expres Magazin: Caricatura publicata de Charlie Hebdo pentru care jurnalistii din Romania ar fi facut puscarie (FOTO)

Mediafax: Un poliţist francez care ancheta atacul de la Charlie Hebdo s-a sinucis

Ziarul Financiar: Povestea incredibilă a managerului luat ostatic de cei doi terorişti responsabili de masacrul de la Charlie Hebdo: ”Le-am dat cafea, am discutat o oră şi i-am pansat unuia o rană”

Michel Catalano, managerul companiei franceze unde mai multe persoane au fost luate ostatice vineri dimineaţă, a declarat că a trăit o experienţă suprarealistă după ce a petrecut o oră cu fraţii Kouachi, cei doi terorişti responsabili pentru atacul de la Charlie Hebdo, scrie LeFigaro.

Vineri dimineaţă, puţin înainte de ora 8, managerul a auzit soneria la sediul firmei. El a declarat că nu era îngrijorat, pentru că aştepta un furnizor. În timp ce cobora spre poartă, a auzit discuţii între doi bărbaţi care intraseră în clădire. Cei doi erau înarmaţi cu mitraliere Kalashnikov şi un lansator de rachete. În loc să fugă sau să se ascundă, Catalano a ieşit să îi întâmpine pe cei doi.

”Am avut parte de un timp incredibil. Le-am oferit cafea şi am discutat. Cei doi bărbaţi erau determinaţi, dar nu violenţi. Nu au fost agresivi nicio clipă”, a insistat Catalano.

Managerul a declarat că teroriştii l-au sfătuit să sune la poliţie şi să le spună că este împreună cu ei.

”Între timp a ajuns şi furnizorul în clădire. I-am rugat să îl lase să plece şi au acceptat fără probleme. Când a ajuns poliţia, fraţii au hotărât să nu tragă. Totuşi, s-a tras asupra lor. Fratele mai mare, Said, a fost rănit la gât de un glonţ. Eu l-am ajutat şi i-am pansat rana”, a declarat Catalano.

Managerul a insistat că cei doi nu l-au considerat un ostatic şi că i-au spus de la început că îi vor da drumul. După ce a întrebat de trei ori dacă poate pleca, Catalano a primit permisiunea din partea fratelui mai tânăr, care l-ar fi sfătuit să iasă cu grijă, pentru a nu fi luat în vizor de poliţie.

Citiţi şi MediaLibre: Indicible mais vrai: Charlie Hebdo parodie la Shoah avec Shoah Hebdo!

PS: “Dacă ne pierdem umorul, înseamnă că teroriştii înving!” 🙂

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.