Oamenii lui Băsescu se toarnă unul pe altul: Valeriu Turcan îl denunţă pe Bogdan Oprea pentru "şpagă mascată" într-o schemă aranjată de Elena Udrea. ÎN ATENŢIA DNA - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Oamenii lui Băsescu se toarnă unul pe altul: Valeriu Turcan îl denunţă pe Bogdan Oprea pentru “şpagă mascată” într-o schemă aranjată de Elena Udrea. ÎN ATENŢIA DNA

Bogdan Oprea si Traian Basescu

  • Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Bogdan Oprea, a încasat anul trecut, 124.000 de lei (net), adică ceva mai mult de 28.000 de euro pentru patru articole postate pe adevarul.ro. (sursa), scria Politica Ta în iulie 2014.

“Ca de obicei, sa lucram cu materialul clientului:
4 postari, vreo 40 de comentarii cu totul, numar de accesari indisponibil, 28000 euro cash ?
Daca asta nu e spaga mascata sa nu-mi spuneti pe nume.”

Ieri, ante-purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, Valeriu Turcan, dispărut într-o zi de la Cotroceni fără explicaţii, a lămurit, pentru cunoscători, această “spagă mascată”, organizată chiar de Elena Udrea, potrivit afirmaţiilor sale, care ar trebui să intre în atenţia DNA.

Concret, Turcan a declarat că i s-a propus şi lui această schemă, înainte de a-şi da demisia din funcţia pe care o deţinea la Preşedinţie:

  • ” A fost foarte explicită (Udrea Elena n.m.) : Nu vrei tu, uite, să aranjăm cu un ziar central, să iei vreo 30 de mii de euro, scrii câteva editoriale şi ne coordonăm şi noi mai bine?” – Turcan Valeriu raspunzand Elenei Udrea (Audio A3)

“Nu stiu decat un singur individ care a reusit performanta asta.
Bogdan Oprea, ex-purtator de cuvant al lui Traian Basescu, care a incasat 124000 pentru 4 articole scrise in Adevarul. Superbi baietii astia cand incep sa se dea-n primire.
Alo, DNA ?…”, scrie Traian Mitrică de la Politica Ta.

Practic, Bogdan Oprea a incasat prin patru articole amarate din Adevarul, de doua ori mai mult decat salariul sau pe un an la Cotroceni. Ziaristi Online prezinta extrasul revelator din declaratia de avere a lui Bogdan Oprea, cel mai scump “ziarist” din Romania:

Bogdan Oprea - Purtator de cuvant al lui Basescu - 30.000 euro de la Adevarul

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.