"Legionaroidul" Marian Munteanu - de la Ion Iliescu şi Adrian Severin la Ioana Ene Dogioiu Nadina Forga. CITITORII AU CUVÂNTUL - Ziaristi OnlineZiaristi Online

“Legionaroidul” Marian Munteanu – de la Ion Iliescu şi Adrian Severin la Ioana Ene Dogioiu Nadina Forga. CITITORII AU CUVÂNTUL

Foto: Emanuel Parvu

Foto: Emanuel Parvu

In ziua de 13 iunie 1990, la ora 19.25, “Președintele Iliescu informează că pe sediul Poliției Capitalei s-a ridicat drapelul verde, legionar, deci mișcarea din Piața Universității este o rebeliune legionară.”

Adrian Severin, referindu-se la ceea ce s-a intamplat la alegerile din 2014, spunea că tot ce s-a intamplat intre primul si al doilea tur de scrutin “A fost o lovitură de stat executată de grupări fascistoide si legionaroide” Tineri violenti au strigat pe stradă (in Romania si in străinătate) “Jos comunismul!”, fără să stie prea bine ce este acela si de ce strigă. Asa au strigat si batalioanele de asalt naziste in Germania interbelică.

Ioana Ene: “Eu cred ca Marian Munteanu este legionaroid, cred ca este un personaj cu potential violent major, cam ca legionarii care stateau cu Biblia intr-o mana si pistolul in cealalta.” …” Si trist mi se pare ca dl Munteanu nici macar nu-si pricepe derizoriul.”

Am urmărit cu mare atenție noaptea trecută prestația dvs. la postul Realitatea TV. Derizorie. Lipsa argumentelor, lipsa exprimării propriilor convingeri prin cuvinte și judecăți de evaluare a faptelor, au a fost suplinite cu lipirea de etichete, aceleași ca cele utilizate in discursul lui Iliescu și “analiza” lui Adrian Severin, gesticulația furibundă a mainilor, grimase, strambături, făcutul șmecherește cu ochiul. Penibil pană la ridicol.

Ioana Ene Dogioiu Nadine Forga vs Marian Munteanu la Rares Bogdan

Nu-mi amintesc ca Marian Munteanu să fi avut “intr-o mană Biblia și in cealaltă pistolul”. Dar știu sigur că a fost bătut de oamenii lui Iliescu, pană a intrat in comă, și numai după cateva zile arestat, anchetat, lipsit de ingrijire medicală. Viața i-a fost pusă in pericol, dorința unora era să i se taie gatul.

In ceea ce privește ONG-urile, care se declară “reprezentanți ai societății civile”, ca de exemplu cel al Alinei Mungiu Pipidi, autoarea celei mai odioase pornografii pusă in scenă vreodată, piesa Evangheliștii, reacția murdară a acesteia la drama familiei Bodnariu, cărora li s-au răpit toți copiii de instituții indoielnice ce acționează pe teritoriul Norvegiei, după intrarea in contul ONG-ului SAR a unei plăți de 500.000 de euro efectuată de Norvegia, prestația violentă impotriva valorilor morale și spirituale ale populației creștin ortodoxe a Romaniei a ONG-ului ACCEPT, mă face să cred că e posibil ca Marian Munteanu să aibă dreptate.

Violența cu care a fost atacat, denigrat, defăimat, improșcat cu noroi fără probațiune, desființat, ca om, cred că l-ar indreptăți să facă o plangere la instituțiile justiției.

In schimb, amenințarea dvs. in direct formulată la emisiunea lui Rareș Bogdan, citez: “Și dacă n-am terminat noi cu el?”, nuanțată in articol la: “Si daca n-au terminat ei cu el?”… Pe “ei”, ONG-urile le cunosc, dar nu știu cine sunt acei “noi” in care vă includeți.

Diana Tudor, cititor Ziare.com

magdalenaferu către Ioana Ene Dogioiu (alias Nadina Forga): Iar il amenintati pe Marian Munteanu ca n-ati terminat cu el…

Amenintati, amenintati! Jurnalism profesionist si analiza impartiala in acest articol – un exemplu de deontologie.
Da , exista un urs imbatranit care danseaza la comanda si pentru amuzamentul stapanilor, uitati-va in oglinda.

Este URSUL R– USESC 🙂

Sursa: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.