Confesiunile Arhiepiscopului Justinian Chira la 95 de ani. Întru mulţi ani! VIDEO Trinitas TV - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Confesiunile Arhiepiscopului Justinian Chira la 95 de ani. Întru mulţi ani! VIDEO Trinitas TV

Înaltpreasfinţitul Părinte Justinian a fost sărbătorit la împlinirea vârstei de 95 de ani, pe care o împlineşte sâmbătă, 28 mai 2016.

Sărbătoreasca zi a Arhiereului, cinstit de întreaga ţară, care este privit de credincioşii maramureşeni şi sătmăreni, dar şi din alte eparhii, ca un sfânt, a avut loc în Paraclisul Episcopal cu hramul „Intrarea în biserică a Maicii Domnului”, unde Preasfinţitul Părinte Iustin Sigheteanul a oficiat slujba Te-Deumu-lui, în prezenţa unei mulţimi impresionate de credincioşi şi oficiali.

A venit de la Cluj să-i ureze „La mulţi ani!” Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei Andreicuţ, Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, care i-a oferit cele mai mari distincţii ale Mitropoliei – Engolpionul cu icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Nicula şi „Crucea Transilvană”.

IPS Justinian Chira la 95 de ani cu Troita Arsenie Papacioc IPS Justinian Chira sarbatorit la 95 de ani 1 IPS Justinian Chira sarbatorit la 95 de ani

Citiţi şi: “NU VĂ TEMEŢI!” – Cuvânt înălţător de Înviere al ÎPS Justinian Chira

Sursa Video: Trinitas TV via Ziaristi Online

Foto/Info: BOR

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.