Viralul lui Marian Munteanu de pe net. VIDEO: "Cine ești TU și pe cine reprezinți, de mă acuzi pe mine că sunt... ROMÂN?" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Viralul lui Marian Munteanu de pe net. VIDEO: “Cine ești TU și pe cine reprezinți, de mă acuzi pe mine că sunt… ROMÂN?”

Un viral de pe Facebook provoacă vii comentarii şi aprecierii în mediul online, unele site-uri neromâneşti considerând că aparţine naţionaliştilor lui Marian Munteanu, aflat în campanie electorală cu Alianţa Noastră România. Despre ce este vorba, vedeţi aici:

Marian Munteanu a preluat postarea cu Gandeste Romania‘s video comentând:

Alianța Noastră îi va pune la locul lor pe cei ce-și bat joc de identitatea noastră, de valorile noastre, de credința noastră. Prin legi drepte și printr-o intervenție politică patriotică.
Împreună cu toți patrioții români, cu toți cei care simt și gândesc românește, vom învinge!
Felicitari realizatorilor acestui clip, inspirat de textul lui Dan MV Chitic, un simpatizant al Aliantei Noastre !

Ulterior Dan MV Chitic a comentat la rândul său, cu referire la postarea unui psihopopoat :

“Site-ul “Viciu” mă acuză (indirect, căci ei nici nu știu încă de existența mea) ca aș fi autorul moral al unui “viral rusesc”!!! Titlul e fabulos, dacă nu ar fi și ticălos: “Toate minciunile din clipul naționalist cu oameni care spun că-s persecutați pentru că-s români”…
Da, recunosc, sunt cel care “a inspirat” “delirul conspiraționist” din clipul celor de la “Gandeste România”, clip vizualizat pana acum de 110000 de persoane (Peste 150.000 în prezent; Update: Peste 250.000; Update: Peste 350.000 – n.n.). Nu știu cine sunt cei de la “Gândește Româniași nici nu m-au întrebat atunci când mi-au preluat mesajul si au făcut acel filmuleț devenit viral. L-am găsit întâmplator pe net și, recunosc, am fost plăcut impresionat ca un mesaj sincer național-conservator va avea o larga audiență. La mai mare!
In realitate, clipul reia in proporție de 90% un text postat de mine pe fb pe 23 Octombrie, text scris intr-un colț de strada.
Bineînțeles, “viralul” l-am conceput in urma unor telefoane primite pe uliță direct de la Moscova: unul de la Putin însuși și al doilea de la Dughin, care mi-a făcut o scurta, dar pătrunzătoare, expunere a doctrinei Euro-Asiatismului…
Le-as răspunde acestor cozi de topor, așa, ca să mă înțeleagă: …. (prefer sa mă abțin)
Nu știu cine finanțează site-ul “VICE” (deși e foarte ușor de bănuit dacă vedem amploarea mondială – 25 de țări – și globalizantă a mesajului difuzat și infuzat in mentalul încețoșat al tefeleilor), însă nu pot decât sa spun:
ATACUL IMUND AL CELOR DE LA “VICE” MĂ ONOREAZĂ!
Și, ca orice propovăduitor al unei “mentalități retrograde” le voi spune celor de “VICE” atât:
“Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.” (Mt. 18, 7)
Mai răsfirați, năpârcilor, mai răsfirați!”, încheie autorul.

Iată şi postarea sa iniţială:

Dan MV Chitic

“Îți spun unire – îmi spui putinist!
Îți spun familie – îmi spui fanatic!
Îți spun biserică – îmi spui pupător de moaște troglodit!
Îți spun credință – îmi spui îndoctrinat retrograd!
Îți spun Eminescu, Noica, Eliade – îmi spui antisemit!
Îți spun națiune – îmi spui legionar!
Îți spun resurse, păduri și pământ pentru popor – îmi spui comunist!
Îți spun suveranitate și nu globalizare neo-colonialistă – îmi spui naționalist reacționar!

Cine p.l.m. ești TU și pe cine reprezinți de mă acuzi că sunt… român?”

Semnal: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

  1. Rusnacii au o tactică perversă de a cuceri minţile şi de a-şi păstra influenţa. JOCUL LA DOUĂ (sau mai multe) capete. Ei crează mişcări radicale (anarhiste, bolşevice, seculariste, pe scurt “progresiste”). Nu ştiu cum se face dar, în cea mai mare parte – sau de la un anumit punct încolo – aceste mişcări se pun pe compătimit oropsita Rusie. Ba că e înconjurată de duşmani, ba că e supusă emargourilor, ba că nu-i tratată egal. Această mişcare eminanmente “de stânga” are drept obiectiv să sape la temeliile morale ale Vestului, adică ale societăţilor creştine. Şi cunoaşteţi dumneavoastră evantaiul de teze vehiculate de extrema stângă şi de tovarăşii de idei. Finanţarea – pentru că să nu uităm că există şi finaţare – e făcută prin părţi terţe, prin acei miliardari roşii care susţin cu elan “progresismul”. Soros nu e nici primul şi nici ultimul de această teapă. De exemplu, Armand Hammer vă spune ceva?
    În faţa acestui curent Rusia are grijă să construiască o contrapondere botezată fie “tradiţionalistă”, fie “naţionalistă”, “suveranistă”. Dacă pui lupa pe aceste mişcări “de dreapta” se observă cum le lipsesc nişte elemente hotărâtoare spre a fi, de exemplu, în acord cu creştinismul, fie el şi eretic. Cât o fi de catolică să zicem formaţiunea politică a doamnei Le Pen? Păi nu prea este! Aceste formaţiuni servesc, la momentul potrivit, să sprijine politicile Moscovei.
    Dar care e hârtia de turnesol prin care AMBELOR extreme le e divulgată obedienţa răsăriteană? Păi priviţi cum sar în sus atunci când se preconizează adoptarea unor măsuri minime de securitate naţională. Sar în sus! De exemplu, că România nu ar trebui să aloce 2% din PIB pentru apărare naţională. Ca un făcut, şi extrema stângă, şi aceşti “dreptaci” vopsiţi se vor apuca de plâns pe umărul “săracului popor supus la biruri”.

  2. A! Câ tot e vorba şi de Marian Munteanu. Angajata traficantului de copii Burci, deontoloaga Ramona Ursu, lansează, cică, dosarul lui MM la Gaudeamus. Alături de ea, tovarăşul Nicolae Manolescu. Dar şi Cartianu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.