Maria Petrascu si Adrian Nastase: Ponta, nu fi mămăligă!... - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Maria Petrascu si Adrian Nastase: Ponta, nu fi mămăligă!…

…i-a zis pe şleau, ieri, în direct şi la o oră de vârf, fostul şef al PSD, Adrian Năstase, actualului lider al partidului, care, luat de valul alianţelor, n-a avut, miercuri, o reacţie rapidă şi bărbătească, aşa cum aşteptau “greii” formaţiunii, după derularea, în trombă, a percheziţiilor din biroul şi casa lui Nicolescu, a audierii sale îndelungate, a arestării acestuia şi, mai ales, după atacul de apoplexie care se zice că l-ar fi pus la podea, joi, pe şeful PSD Piteşti când a auzit că va sta după gratii 29 de zile.

Îngăimase el Ponta ceva, ceva, în ziua cu cătuşele, dar cam anemic şi fără zvâc, zic mai marii de la PSD, ceva de genul că “represaliile” împotriva lui Nicolescu ar fi cam politice şi nu e frumos ce fac Băsescu şi Boc că să se răzbună pe pesedistii argeşeni care ar fi artizanii ieşirii în stradă a muncitorilor de la Dacia Mioveni, muncitori care au strigat din toti bojocii împotriva lui Boc şi a lui Băsescu, din alea, cu “Jos!” şi altele şi mai şi. Da’ n-a zis Victoraş, aşa, ca un bărbat pesedist adevărat, bătând cu pumnul în masă şi umflându-şi muşchii ( oare are ?), cum ar fi făcut de pildă Iliescu, care nu s-ar fi sfiit, probabil, să cheme şi minerii dacă era cazul.

Sau ca Năstase care, orice măscări s-ar zice despre el, măcar o data în viaţă s-a dovedit şi el bărbat de bărbat, in ‘97, când l-au “proptit” pe Bivolaru, nu pe Grig, ci pe Gabriel, şi “Bombonel” cu ai lui s-au dus, voiniceste, şi au făcut “zid” la Parchet să i se dea drumul furaciosului deputat Nu contează că acesta n-a scăpat de gratii şi a “servit” puşcărie câţiva ani buni. Important este să vadă poporul cine e mare şi tare! Că aşa se face politică la noi, cu muşchiul , nu cu creierul!

Da uite că Victoraş n-are sânge în el să se ia de piept cu procurorii :”Ia staţi , ce faceţi aici, slugoilor de slugoi care sunteţi voi! Lăsaţi-l in pace pe Nicolescu, că asta e om de bază în partid! Execu- ta – rea !!!” Nu, Victoraş e stilat, e rafinat, de asta cred că-l place şi Crin, nu se dedă la gesturi radicale. Ar fi si caraghios, pe bune! Sau poate chiar ii convine sa mai scape de o “ baza” de-a lui Iliescu si Nastase din partid, ca ăştia doi şi cu ai lor au cam imbătrânit in rele.

La fel de drept este insa că, pînă la urma, a dres cumva busuiocul Victoraş si a ameninţat, după “terciuiala” pe care i-a servit-o Nastase,secondat de Vnaghelie si de Iliescu, de Geoană nu, ca ăsta nu şi -a revenit incă din episodul “Mihaela, dragostea mea!”, cocoşindu-se şi el pe sticla, tot la o oră de maximă aduienţă, şi tot în direct,că se va duce cu ai lui, luni, la DNA, să protesteze. Un lucru n-a spus însă Victoraş. La ce oră va avea loc anunţatul “desant” pesedist. Probabil că după ce işi termină programul procurorii. Că v-am mai spus, important e că a zis ca se duce, nu şi că ar face vreo mare brânză acolo. Da’, daca stau sa mă gandesc, face, că mămaliga cu brânză e tare faină si se ighite şi foarte uşor!

Maria Petrascu / Ziare.ro

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.