Statuia lui Avram Iancu din Brasov a fost vandalizata. Razboiul maghiarilor cu placutele si statuile romanilor. FOTO/INFO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Statuia lui Avram Iancu din Brasov a fost vandalizata. Razboiul maghiarilor cu placutele si statuile romanilor. FOTO/INFO

“UNICUL DOR AL VIETII MELE E SA-MI VAD NATIA FERICITA…  AVRAM IANCU”

Acesta era citatul scris pe statuia lui Avram Iancu din Brasov. La scurt timp dupa gestul simbolic si in acelasi timp provocator al unui unguras extremist, am observat pe drumul spre biserica faptul ca a disparut coronita cu flori de pe bustul lui Iancu si odata cu aceasta coronita au disparut si literele care formau citatul mai sus amintit.

La inceput am crezut ca urmeaza sa se sesizeze cineva, insa nimeni nu a facut-o. Parca nimeni nu a vazut nimic, nimeni nu vede sau nimeni nu vrea sa vada sau sa rezolve nimic.  Mai nou, vazand ca si statuia lui Matei Corvin a fost vandalizata de UDMR-isti m-am hotarat sa iau atitudine.

Daca exista cineva care ma poate ajuta cu idei sau orice altceva ce imi poate fi de folos pentru a putea readuce bustul lui Avram Iancu la frumusetea initiala imi poate lasa un mesaj prin intermediul comentariilor (click aici).

Sursa si Foto: Axioma Anonima

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.