Se doreste un nou 15 martie 1990. Romanii din Harghita, Covasna si Mures avertizeaza: NU facem nici un protest la Sfantu Gheorghe pe 26 iunie - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Se doreste un nou 15 martie 1990. Romanii din Harghita, Covasna si Mures avertizeaza: NU facem nici un protest la Sfantu Gheorghe pe 26 iunie

Comunicat de presă

Asociaţia „Noi Românii” este indignată de apariţia pe site-ul YouTube a unui îndemn denumit „26 iunie 2011- Mobilizare naţională la Sfântu Gheorghe”. Sloganurile şi imaginile folosite sunt foarte emoţionante şi ar putea crea impresia că românii vor acţiona aşa cum doresc cei ce au lansat această provocare.
Nici una din asociaţiile ce apar în filmuleţ nu au luat această iniţiativă şi nici una din publicaţiile ce apar acolo nu sprijină această acţiune ce acum nu-şi are rostul. Descifrăm cu uşurinţă, noi românii ce citim adevărtele cărţi de istorie, scenariul mineriadelor ce „prietenii” de care ne rugăm zilnic să ne apere Dumnezeu, ni le pregătesc, servesc şi ne îndeamnă să le jucăm, spre binele lor şi NU al nostru al românilor.
Aşa se începe, în zilele noastre, destructurarea unei ţări. Se fac mari adunări populare care degenerează în conflicte deschise între persoane ca apoi să fie justificată o intervenţie străină sau să se internaţionalizeze un conflict ce de fapt nu există decât în mintea celor ce-l provoacă.
Români! Dacă va fi nevoie nu trebuie să ne adunăm la Sfântu Gheorghe, unde nu se ia decizia, ci la Bucureşti acolo unde putem fi trădaţi sau nu.
Rugăm pe toţi cei cărora le transmitem comunicatul de faţă să ne ajute ca, mesajul nostru, al celor ce trăim în judeţul Covasna, să fie cunoscut de cât mai mulţi români pentru a nu cădea în capcana adversarilor.

Director executiv
Ioan Mugur Topolniţchi

Asociaţia „NOI ROMÂNII”

Autorizaţie nr. 13/25.11.2003;40-2/22848

Adresa de corespondenţă: Str. Unirii, nr. 3, bl.9, sc.G,  ap.10, oraş Covasna, 525200,

Jud. Covasna, tel. 0743150500,

e-mail: office@noiromanii.ro

Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş

C O M U N I C A T

Ca urmare a apariţiei în mass-media a unor îndemnuri la o adunare ce ar urma să aibă loc la Sfântu Gheorghe, în data de 26 iunie, unde, în mod abuziv, este invocat şi Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş, precizăm că Forumul nu este printre organizatorii acestei adunări.

Citarea abuzivă a Forumului, fără acordul acestuia poate fi interpretată ca o provocare care încercă decredibilizarea acestuia. Precizăm că o asemenea adunare nu este bine venita şi în acest sens facem apel la cei care o organizează să o anuleze.

Biroul de presa al FCRCHM

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.