Victor Ponta prins cu pielea lui Oprisan de Vrancea Media - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Victor Ponta prins cu pielea lui Oprisan de Vrancea Media

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, şi-a făcut praf formaţiunea din care face parte, chiar în faţa şefului său politic, Victor Ponta, în ziua deschiderii Festivalului Viei şi Vinului Bachus 2011, la Focşani. Oprişan a zis “Şi aşa suntem pielea p…i”, după care i-a spus lui Ponta că, totuşi, ar vrea să fie prefect. Asta după ce ani de-a rândul a sperat să ajungă ministru de interne într-un guvern PSD, după cum a declarat la un moment dat.

Surprinzător, Ponta nu a reacţionat în momentul în care Oprişan a făcut afirmaţia care prejudiciază PSD-ul la capitolul imagine, câtă vreme şeful CJ Vrancea se numără printre vicepreşedinţii social-democraţilor şi a admis, printr-un limbaj suburban, că PSD nu mai reprezintă mare lucru pe scena politică românească. Asta în condiţiile în care acelaşi Oprişan se lăuda public, când avea ocazia, că PSD-ul este puternic şi că are procentaje care-l va face să câştige lejer alegerile din 2012.

Iată, mai jos, transcrierea dialogului purtat de social-democraţii care au participat la deschiderea Festivalului Bachus, dialog surprins şi înregistrat în faţa Consiliului Judeţean Vrancea, de către reporterii Vrancea Media. De faţă mai erau vicepreşedintele PSD, Liviu Dragnea, fostul ministru de interne Dan Nica, ex-ministrul IMM-urilor, Constantin Niţă, deputaţii PSD Cristian Dumitrescu şi Angel Tâlvăr :

Cristian Dumitrescu: “Subprefect nu-i bine? Nu-i tot aia?”

Liviu Dragnea: “…cine are preşedinte…”

Victor Ponta: “De data asta e invers, îmi pare rău”

Marian Oprişan: “Păi eu în condiţiile astea, dacă nu se schimbă nimic la noi şi aşa suntem pielea p…i. Acuma şi-n partid e criză… (n. r. – nu se înţelege mai departe)”

Marian Oprişan: “Păi eu vreau să fiu prefect!”

Victor Ponta: “Vrei prefect?”

Marian Oprişan: “Da”

Urmariti dialogul fantastic in varianta Video la VranceaMedia.Ro

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.