ZIUA NEWS: Mama-senator Sorina Placinta la proces cu junele Andrei, inculpat pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj - Ziaristi OnlineZiaristi Online

ZIUA NEWS: Mama-senator Sorina Placinta la proces cu junele Andrei, inculpat pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj

ZIUA NEWS transmite: Andrei Plăcintă, relaxat în dosarul în care e acuzat de tentativă de omor

Cu mămica la proces

Fiul senatorului PDL Sorina Plăcintă nu pare a fi deloc îngrijorat că ar putea face până la 12 ani de închisoare. Chiar şi la Tribunal, Andrei Plăcintă afişează mina unui om extrem de relaxat, sigur că va scăpa nevinovat în procesul în care este acuzat de tentativă de omor calificat.

Andrei Plăcintă a fost surprins de ZIUAnews la Tribunalul Bucureşti, acolo unde a avut loc un nou termen din procesul său. Cum deja ne-a obişnuit, acesta a venit însoţit de mama sa Sorina Plăcintă, dar şi de noul soţ al acesteia şi un prieten. Toţi au fost însă foarte liniştiţi, părând că nu sunt îngrijoraţi de gravele acuzaţii care îi sunt aduse lui Plăcintă jr.

Astfel, Andrei Plăcintă a ieşit din Tribunalul Bucureşti cu ţigara în gură, cărând un dosar. S-a oprit apoi pe treptele instanţei, alături de mama sa, soţul acesteia şi un alt bărbat, pentru a fuma o ţigară. Ce au discutat cu exactitate nu se ştie. Cert este însă că subiectul a fost unul foarte amuzant, dovadă şi pozele publicate de ziuanews în care aceştia sunt surprinşi în timp ce râd cu gura până la urechi. După foarte puţin timp, Andrei Plăcintă, Sorina Plăcintă şi ceilalţi doi au plecat spre maşinile cu care veniseră, păstrându-şi însă buna dispoziţie.

Tentativă de omor, ultraj, tâlhărie

Andrei Plăcintă a fost trimis în judecată în vara acestui an, după ce şi-a agresat iubita în plină stradă. Fiul senatoarei PDL este acuzat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Andrei Plăcintă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pe 8 decembrie 2010, de Tribunalul Bucureşti, dar eliberat peste aproximativ o săptămână de Curtea de Apel.

Anchetatorii au stabilit că ”în seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D., inculpatul a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta”. Procurorii susţin că în momentul în care, în apărarea fetei au intervenit mai multe persoane, Andrei Plăcintă a pătruns cu maşina sa pe trotuar, cu intenţia de a-i lovi pe aceştia. De altfel, una dintre persoane a fost prinsă sub autoturism, fiind ulterior călcată.

Vezi Galerie Foto la

ZIUA NEWS

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.