Avocatul Mihai Rapcea crede in Partidul Nationalist - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Avocatul Mihai Rapcea crede in Partidul Nationalist

Partidul Naționalist – unicul partid autentic anti-comunist, de dreapta, din România

Opinie de Mihai Rapcea

După 22 de ani de la căderea regimului comunist din România, ne întrebăm cu toții (cei care mai au curiozitatea de a-și pune problema), cum se face că în toți acești 22 de ani de așa-zisă democrație, nu s-a ridicat nici un partid cu doctrină politică de dreapta ?

Analizând lista celor peste 50 de formațiuni politice ce figurează ca înregistrate în Registrul Partidelor Politice, nu poți să nu remarci faptul că toate aceste partide sunt de stânga, atât prin programul lor,  prin mijloacele de aducere la îndeplinire a acestor programe, cât și pedigree-ul membrilor.

Toate partidele care au condus România în ultimii 22 de ani sunt partide de sorginte comunistă/socialistă, între care membrii fostului PCR, reșapați în politicieni cu vederi democratice, se mișca fluidic, după principiul vaselor comunicante, anihilând orice tentativă de ridicare a unui partid anti-comunist.

Agresiunea sângeroasă din Piața Universității, din 1990 și 1991, a spulberat visele în teroare și violență visele curajoase ale unor tineri care au dorit un viitor mai bun, fără comuniști.

Față de alte țări din fostul bloc comunist, România nu a putut face o trecere reală la sistemul democratic. Spre deosebire de Ungaria, Republica Democrată Germană, Polonia și chiar Bulgaria, în România nu s-au putut impune o lege a lustrației, nu s-au făcut publice dosarele foștilor lucrători de securitate (precum în RDG), peste tot legea fiind adoptată cu lacune și jumătăți de măsură, care să le permită neocomuniștilor să scape de trecutul lor rușinos.

Apartenența la Partidul Comunist a liderilor societății actuale rămâne în continuare o temă extrem de actuală, chiar și la 22 de ani după căderea oficială a comunismului.

Cu titlu de exemplu, arăt că deși Legea CNSAS obligă candidații la funcții în organele de conducere ale unor profesii (Notari, executori judecătorești, avocați), să depună odată cu dosarul de înscriere, o declarație în formă autentică (dată în fața notarului), în care declară că nu au făcut poliție politică și nu au fost securiști, în ceea ce privește Baroul București și Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR), această obligație imperativă nu este respectată, ba chiar a fost eludată printr-o… hotărâre de consiliu… a Baroului București, în urmă cu doar doi ani !

Același fenomen îl regăsim în toate categoriile de activități, fapt ce ne demonstrează un singur lucru: Aparatul comunist nu a pierit odată cu prăbușirea regimului Ceaușescu. El a supraviețuit prin membrii săi, și prin încrengătura de relații dintre aceștia.

După cei 20 de ani proorociți de Silviu Brucan – necesari pentru a scăpa definitiv de comuniști prin uzura lor fizică, am constatat cu amărăciune că aceștia au fost înlocuiți de copii lor, ce manifestă aceleași deprinderi ca și părinții.

De aceea am așteptat cu înfrigurare nașterea unui Partid Naționalist, autentic de dreapta, care să se situeze într-o opoziție reală cu liota de comuniști, cu neamurile și copii lor, școliți în străinătate, dar integrați perfect în sistemul mafiot moștenit.

Comuniștii care au luat puterea după 1989 au știut să mimeze cu destul succes naționalismul – de stânga (vezi Partidul România Mare), bulversând conștiințele românilor prin oferta electorală otrăvită, a unor foste beizadele comuniste, vopsite peste noapte în culorile naționalismului.

Participând ca membru fondator la fondarea Partidului Naționalist, pun și eu o cărămidă la temelia unei construcții politice în care nu vor avea posibilitatea să se infiltreze comuniști sau neo-comuniști. O construcție al cărui liant să fie camaraderia, spiritul de sacrificiu pentru cauza națională,  credința în Dumnezeu și destinul luminos hărăzit de El acestui Neam.

Sunt încredințat că poporul român are acele resurse umane și sufletești nebănuite, și că din sânul lui vor răsări oameni și mai ales lideri care să conducă România afară din mlaștina morală în care se zbate în prezent.

Partidul Naționalist este stindardul de luptă ridicat de către dreapta autentică românească, ce cheamă în jurul său pe toți aceia care au năzuit și mai năzuiesc încă la idealul unei Românii demne, înfloritoare, care să ne facă pe toți să fim MÂNDRII CĂ SUNTEM ROMÂNI !

Sursa: Rapcea.Ro

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.