PRO VITA. In apararea Claudiei Boghicevici si a dreptului la viata. Rovana Plumb înființează "ministerul Adevărului" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

PRO VITA. In apararea Claudiei Boghicevici si a dreptului la viata. Rovana Plumb înființează “ministerul Adevărului”

Rovana Plumb înființează “ministerul Adevărului

Organizațiile pro-vita din România, care apără viața umană începând de la momentul concepției, protestează împotriva atacului imund al șefei organizației de femei a PSD, eurodeputatul Rovana Plumb, la adresa Claudiei Boghicevici, ministrul Muncii.

Rovana Plumb a „pârât-o”, cu o zi înainte de investire, pe Boghicevici premierului Mihai Răzvan Ungureanu, pe motiv că aceasta are opțiuni antiavort, lucru considerat de neacceptat.

Putem înțelege fidelitatea doamnei Plumb față de o idee împărtășită tradițional de politicienii de stânga. La fel cum înțelegem „contrele” între adversari politici. Inacceptabil este însă atacul mincinos și politicianist, la adresa unei colege femei care își promovează curajos principiile.

Claudia Boghicevici și-a făcut cunoscută opțiunea pentru viață înaintea desemnării sale ca ministru al Muncii, prin proiectul „Preţuieşte viaţa!”, iniţiat în calitate de deputat de Arad. „Prețuiește viața” este un semnal de alarmă privind un fenomen de o gravitate excepțională în societatea românească, avortul, și își propune salvarea cât mai multor vieți prin sprijinirea și informarea femeilor și furnizarea de alternative pozitive la avort.

Chiar dacă nu corespunde întru totul punctului de vedere al organizațiilor pro-vita, apreciem „Prețuiește viața” pentru că este una din extrem de puținele inițiative pornite de la un politician român care încearcă să valorizeze deopotrivă femeia și copilul său nenăscut, în loc să-i antagonizeze, așa cum se procedează în România de la legalizarea avortului, în 1958 – sub același regim comunist reclamat de Rovana Plumb.

Că avortul este o problemă majoră în România, stau mărturie cifrele înfricoșătoare ale statisticilor. Nu credeam că se mai îndoiește cineva de această realitate – cel puțin, până să aflăm afirmațiile halucinante ale Rovanei Plumb, care acuză că adversara sa politică ar urmări, prin intermediul unor viitoare măsuri guvernamentale, îngrădirea avortului și deci revenirea la o stare de „primitivism în domeniul tratării femeii”, specific epocii comuniste. Pe cât de stranie este o astfel de acuză din partea unei reprezentante de frunte a urmașului ideologic al Partidului Comunist Român, pe atât este de îndepărtată de realitate.

Prin perpetuarea aceluiași neadevăr flagrant, că avortul ar fi un „drept”, un lucru bun pentru femeie și necesar pentru societate, Rovana Plumb distorsionează până la absurd realitatea dureroasă a traumei avortului și se face exponentul aceleiași ideologii inumane, a bunului plac al celui mai puternic, a arbitrariului și a ierarhizării ființelor umane în funcție de presupusa lor utilitate pentru ceilalalți, căreia i-au căzut victimă 22 de milioane de copii, jumătate în epoca dictaturii comuniste (după 1958) și jumătate în „democrația” post-decembristă. Susținând necondiționat avortul și contracarând, doar din pură ambiție politică, programele precum „Prețuiește viața”, Rovana Plumb împinge femeia, pe care afirmă că o prețuiește, spre o traumă fizică și psihică majoră.

Salutăm, de principiu, opțiunea pentru viață a deputatului și ministrului Claudia Boghicevici și ne exprimăm dorința și speranța de a colabora, în beneficiul real al femeii, al copilului și al unei societăți care simte tot mai acut criza demografică și morală.

Totodată solicităm d-nei Rovana Plumb să comunice societății civile opiniile și propunerile realiste ale PSD și ale organizației de femei a PSD privind măsurile necesare pentru depășirea crizei demografice evidențiate de Recensământul populației din 2011.

Semnatari:

Asociația Pro Vita pentru Născuți și Nenăscuți – București – www.provitabucuresti.ro

Asociația Provita Media (București) – www.provita.ro

Asociația Caritas București – www.caritasbucuresti.org

Alianța Familiilor din România – www.alianta-familiilor.ro

Asociația Darul Vieții (Timișoara) – www.darulvietii.ro

Se raliaza:

Asociația Civic Media (România) – www.civicmedia.ro

Sursa: CulturaVietii.Ro

Vedeti si:

PRO-VITA. Claudia Boghicevici, noul ministru al Muncii, este atacata comunist de Rovana Plumb, pentru ca se opune crimei avortului. Din Jurnalul Claudiei Boghicevici: “Candva iti va parea rau…”

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.