BOMBA lui Eugen Mihaescu: La MAE se stia ca Iulia Motoc e bolnava psihic. VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

BOMBA lui Eugen Mihaescu: La MAE se stia ca Iulia Motoc e bolnava psihic. VIDEO


Eugen Mihaescu: La MAE se stia ca Iulia Motoc e… de ZiaristiOnlineTV

Artistul Eugen Mihăescu a confirmat, miercuri seară, la Antena 3, că editorialul citat în ediţia de marţi a emisiunii “Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea” îi aparţine.

Acesta şi-a susţinut cele scrise, şi anume că Iulia Motoc, judecătoarea Curţii Constituţionale Române, are probleme psihice.

La Ministerul Afacerilor Externe se ştie foarte bine că doamna Motoc este bolnavă, dar nimeni nu vrea să spună nimic. Şi uite aşa ajung asemenea persoane în funcţii de decizie şi iau hotărâri care afectează o ţară întreagă“, a spus Mihăescu.

Potrivit spuselor fostului ambasador al României la UNESCO si parlamentar european, preşedintele Traian Băsescu şi-a infiltrat numeroase persoane în justiţie, servicii secrete şi nu numai.

Aceste persoane au fost nevoite mai apoi să răspundă la diverse comenzi“, a afirmat Eugen Mihăescu, miercuri, la Antena 3.

Profund indignat de întorsura luată de referendumul pentru demiterea preşedintelui, Mihăescu a spus că Traian Băsescu ar trebui să fie judecat pentru vânzare de ţară.

Numai Satana poate să facă ce a făcut Băsescu(…). Am votat să plece“, a mai spus artistul.

Sursa: Antena3.ro

Cititi si: Iulia Motoc este bolnava psihic? Eugen Mihaescu afirma ca judecatoarea de la Curtea Constitutionala a primit tratament psihiatric la New York

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.