95 de ani de când Armata Română a eliberat Budapesta de unguri. Din păcate doar de ungurii lui Bela Kun. FOTO OMAGIU 4 August 1919 - Ziua Opincii - Ziaristi OnlineZiaristi Online

95 de ani de când Armata Română a eliberat Budapesta de unguri. Din păcate doar de ungurii lui Bela Kun. FOTO OMAGIU 4 August 1919 – Ziua Opincii

8 comments

 1. Vlad

  Opincari erau si generalii traco-daci, dintre care unii au ajuns imparati, asa apar sapati in piatra. In principal ei au schimbat caracterul imperiului si l-au trecut la crestinism. ISTORIE ASCUNSA de maimutarii carora le place tarasul la orice Poarta, culmea, fara sa le-o ceara nimeni, fixand astfel “trendul”.

 2. Greuceanu

  Iata ce se intampla acum: un oarecare ponta, din pacate prim-ministru, se duce voios sa comemoreze cu prietenii lui maghiari si secui… o infrangere, asculta cu acelasi zambet cretin pe figura… Imnul Ungariei, dupa care instrumentistii isi strang instrumentele ca sa nu pice peste ei rusinea de a-l intona si pe cel Roman, iar Imnul Romaniei este reprodus totusi de pe un CD. Asta a ajuns Romania lui basescu si ponta, si teama mi-e ca acest al doilea e mai rau chiar decat cel dintai. Va rog frateste pe voi, barati-i calea lui ponta spre prezidentiale. Faceti tot posibilul sa nu mai fim condusi de inca o otreapa in mainile maghiarilor. Va multumesc colegial.

 3. Anonim

  Imbecilul Ponta, imi pare rau dar dpv politic asta este, nu cunoaste nici macar minimum de reguli de protocol.

  Intotdeauna se intoneaza statul tarii gazda si dupa aceea cel al altor tari. Ignorind aceasta si acceptind prezenta unui steag secesionist, a acceptat implicit existenta entitatii secesioniste precum si inexistenta suveranitatii Romaniei in acea zona.

  Ma intreb daca nu cumva aceasta actiune nu e chiar o gafa ci doar un gest ostentativ, cunoscindui-i-se inclinatiile proruse si faptul ca expansionismul maghiar este sustinut, vizibil, de Rusia.

  Nici celalat candidat, sasul gospodar din Sibiu, nu e mai vrednic de stima. Pina la urma, drumurile sale duc tot la Moscova, chiar daca se ocoleste prin Berlin.

 4. Anonim

  @Greuceanu:

  Ma tem ca, in cadrul sistemului actual, nu. Nu vad nici un om politic sau organizatie apt/apta sa schimbe situatia, adica fundatura in care am ajuns dupa nefastele evenimente din 1989.

  Doar o rasturnare dramatica ar putea eradica raul din Romania de azi, cu conditia ca drumul sa fie altul decit cel pe care s-a mers dupa 1989.

  • Greuceanu

   Absolut de acord. In decembrie 1989 au fost impuscati nu niste oameni, ci o Tara intreaga. Tara mea si a noastra. Iar acum merge habauca, practic asasinata, fara tel, fara ideal, fara conducatori demni de stima. Merge de-a-n boulea unde o duc valurile tranzitiei spre nicaieri.

 5. Pingback: S-a montat: BUDAPESTA eliberată de ARMATA ROMÂNĂ, înapoi pe ARCUL DE TRIUMF din BUCUREŞTI. FOTO/VIDEO – publicat de Victor RONCEA in Ziaristi Online- RadioMetafora.ro

 6. Anna

  Are dreptate Greuceanu, dar lucrurile acestea se pot rezolva rezonabil. Rugati-va mai bine sa nu fim invadati de musulmani ca o sa cititi inscriptiile de pe arcul de Triumf peste alti 90 de ani in araba….Macar sa ne pastram majoritatea de cetatenie romana, de limba romana si integritatea granitelor, fara a fi invadati de musulmani si a ajunge precum Franta…care e aproape pierduta ca si tara latina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.