Politica ta: Băsescu şi Udrea sunt blat cu Ponta - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Politica ta: Băsescu şi Udrea sunt blat cu Ponta

Basescu Ponta Udrea“Ue”*, ţi-am spus !

de Traian  Mitrică

Voi candida la Preşedinţie numai dacă va candida Victor PontaUdrea Elena , iunie 2013

Cand blonda favorita a lui Voda Traian a rostit fraza de mai sus, in iunie 2013 retineti data,  unii au zambit superior, altii au ridicat din sprancene, altii si-au notat predictia si au memorat-o. Cine sa rupa concordia din USL la acea vreme ? Bancuri, a zis lumea. Dar Udrea, acest Basescu cu fusta, ii copiaza pana si naravurile total gresite, unul dintre ele fiind acesta :  se lauda dand de inteles ca stie ce urmeaza sa se intample. Nu stiu daca e bine domnu’chestor, remember ? Pe asta m-am bazat cand am facut predictia din 30 decembrie 2013.
Si iata, dupa numai 7 luni si ceva, s-a indeplinit.
USL s-a rupt, PMP e la picioarele celei pentru care a fost creat, tot ce era intelectualitate in PMP a fost maturat  fara nici o jena, Elena Udrea candideaza si Ponta se va lupta la misto in campanie cu cuplul prezidential , restul amalgamului de candidati fiind doar fumigene care sa impiedice orice discutie serioasa pe orice tema logica.
De ce toata mascarada asta ? Ca Traian Basescu, acest cadavru politic sa mai aiba un viitor si de la 1 ianuarie 2015 cand Ponta, mark my words, se va fi instalat la Cotroceni. Sa nici nu indrazniti sa mai sperati in alte scenarii, alegerile sunt deja jucate, n-o avea Ponta 60% cum spun diversi mascarici de pe la Palatul Victoriei, dar pe la 50 si ceva are lejer si restul va rezolva scarba electoratului educat care va refuza sa valideze un asemenea hal de presedinte.
Tineti minte si asta : va fi cea mai slaba prezenta la vot din 1990 incoace.
In rest, sa vedem si partea buna a lucrurilor. Basescu va iesi din scena la fel cum a intrat : servind o xxxx tuturor celor care l-au sustinut si, daca vreti opinia mea, bine le face.

*Originalul la Sursa: Politica ta

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.