Partidul lui Vlad Ţepeş şi-a deschis filială şi la Satu Mare. VIDEO INEDIT - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Partidul lui Vlad Ţepeş şi-a deschis filială şi la Satu Mare. VIDEO INEDIT


Bogdan Diaconu - Romania UnitaPartidul România Unită (PRU), care are drept simbol chipul lui Vlad Țepeș, și o doctrină naționalistă, și-a deschis pe 1 octombrie filială şi la Satu Mare. Cu aceasta ocazie televiziunea regionala Nord Vest TV a transmis clipul video de mai sus.

Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, a declarat la Satu Mare că PRU vine în întâmpinarea electoratului din România care nu s-a regăsit în niciunul dintre proiectele politice de până acum, unul dintre obiectivele principale fiind practicarea unui naţionalism modern.

Vom practica un mesaj naţionalist, dar unul modern, nu unul delirant care a fost practicat două decenii şi jumătate de personaje precum Vadim Tudor, Dan Diaconescu şi Gigi Becali, care au făcut mult rău conceptelor de naţionalism şi de patriotism, ducându-le în derizoriu. Vom merge pe un naţionalism modern, în special economic cu măsuri protecţioniste de promovare şi protejare a capitalului autohton. (Bogdan Diaconu, preşedinte PRU)

Bogdan Diaconu a mai declarat că după Constanţa şi Arad, Satu Mare este al treilea oraş din România care are o filială a PRU, urmând ca alte filiale să se înfiinţeze în curând la Cluj şi Zalău.

În privinţa alegerilor prezidenţiale din luna noiembrie, Bogdan Diaconu este de părere că indiferent cine va câştiga, România va pierde, aceasta fiind cea mai slabă competiţie electorală pentru desemnarea preşedintelui României. El a mai spus că recomandarea reprezentanţilor PRU este ca electoratul să meargă la vot dar să anuleze buletinul de vot cu înscrisul Vlad Ţepeş, al cărui chip se află şi pe sigla partidului, transmite Radio Cluj.

Filiala de la Satu Mare este a treia din România, după cele din Constanța și Arad. Anunțul privind deschiderea noii filiale a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă, de către deputatul Bogdan Diaconu, președintele al PRU la nivel național, alaturi de vicepresedintele Vasile Vlasin. Filiala din Satu Mare îl are președinte pe Aurel Ghencean, are 25 de membri care au adunat 250 de semnături.

La nivel național se desfășoară o acțiune de strângere de semnături pentru înregistrarea partidului la tribunal. Au fost adunate deja 27.000 de semnături, necesarul fiind de 25.000. Deputatul Bogdan Diaconu a explicat că partidul are o ideologie naționalistă, însă nu naționalismul promovat de oameni ca Vadim sau Gigi Becali, ci un naționalism modern, lupta cu extremismul și secesionismul maghiar și unirea României cu Moldova. Mesajul central îl reprezintă însă „justiția socială”, în acest sens chipul lui Vlad Ţepeş a fost ales simbol al partidului, informeaza si PortalSM.ro.

Sursa: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. Pingback: Nevoia unui naţionalism autentic. Partidul lui Vlad Ţepeş creşte la nivel naţional. VIDEO cu Bogdan Diaconu. AUDIO: Imnul Dreptăţii de Bogdan Curta | Victor Roncea Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.