Criză de ştiri fără "cucul de la ora 18" şi pupăza lui. Trag clopotele pentru clasa politică actuală - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Criză de ştiri fără “cucul de la ora 18” şi pupăza lui. Trag clopotele pentru clasa politică actuală

acuvio's funny photo retouch

udrea-basescu-plaja i love pulade Ionel Cârstea

Televiziunile sunt în criză de ştiri după plecarea lui Băsescu de la Cotroceni. Moderatoarele cu venele umflate, provoacă invitaţii să spună ceva împotriva adversarilor politici, doar s-o naşte o încăierare. Pesediştii şi aliaţii lor sunt canalizaţi spre a face imputări alesului de la Cotroceni. Liberali atacă pe Ponta, dar numai în numele lor, nu doresc să-l implice pe Iohannis în disputele politice. Este prea multă linişte, aproape că ne ţiuie urechile ca atunci când în urma unui vacarm, dintr-o dată se aşterne tăcerea. De o lună decând a plecat de la Cotroceni, Băsescu tace, vin zvonuri firave, cum că ar dori să-şi facă un partid, spusele lu’ Ăla Mic cu Capul Mare, adică Pavelescu.
Elena Udrea, cu mâna streaşină la ochi se uită înaintea celui ce trebuia să vină, covorul roşu întins în faţa clădirii pentru a fi primit cum se cuvine „cel mai iubit”, a început să se destrame. Elena, obosită şi dezamăgită lăsă să-i scape mâna pe lângă corp. Se întoarce în biroul ce trebuia să-l ocupe El, priveşte la singura fotografie de pe birou, unde apare în uniformă de marinar, apoi cu lacrimi în ochi, mângîie cu tandreţe lucrurile nedespachetate ce sunt frumos orânduite într-un colţ al imensului birou. Unde e Băsescu, nimeni nu ştie, dar mai ales nu ştie ce face, ce coace acest politician, va reveni, ori se va retrage? Sunt întrebări care ţin capul de afiş al ştirilor TV.
Între timp M.Geoană, pe numele conspirativ Prostănacul, cu binecuvântarea americanilor, prin vocea d-nei Nuland, pune de un partid împreună cu ideologul Vanghelie. Geoană a asigurat atât opoziţia din România cât şi pe şefii lui din SUA că va dărâma guvernul Ponta. Vanghelie deja a a luat legătura cu toate elitele din Zăbrăuţi, pentru a defini ideologia noului partid şi doctrina ce va fi urmată. Un alt anunţ de formare de partid vine din partea avocatului-parlamentar Daniel Fenechiu, acesta ne-a anunţat că a demisionat din partidul fără membrii al lui D. Diaconescu şi va întocmi noua formaţiune politică. Monica Macovei, Sebastian Ghiţă, Nicuşor Dan şi Ioan Ghişe sunt alţi făuritori de partide. Aceşti oameni şi-au spus părerea în politica noastră, au acţionat deja, faptele lor sunt simţite pe pielea oamenilor.
Da, vreau partide noi, cu oameni gata de sacrificiu, nu cu oameni gata să ne sacrifice, aşa cum au făcut până acum. Monica Macovei, această băsistă care urla din toţi bojogii că în România a fost lovitură de stat în 2012, nu mai poate spune nimic nou politicii româneşti. Sebastian Ghiţă, un om cu probleme de imagine, nu va putea face un partid credibil. Ioan Ghişe, are meritul de a-l fi înfruntat pe Traian Băsescu şi atât. România are nevoie de reforme în rândul partidelor politice, nu putem face noi partide ca denumire cu membrii vechi, hârşiţi în rele. Trebuie să avem noi formaţiuni politice, nu ca denumire, ci ca ideologie, doctrină şi dorinţă de sacrificiu.
Orânduirile sociale de până acum toate şi-au spus cuvântul, toate au dat faliment. Noua Ordine Mondială ce va fi adusă de marile corporaţii transcontinentale, va face din oamenii de rând sclavii lor, iar din ţările ca România , colonii unde se poate găsi forţă de muncă aproape gratis.
Şi din acest motiv trebuie să avem o nouă clasă politică. Clasa politică de acum este falimentară, poporul trebuie să-i tragă clopotele, pentru a-i anunţa decesul.

Sursa: Glasul Moldovei via Ziaristi Online

Monica Macovei Macoveismul este Basescu fara UdreaIlustratii: Funny Photos

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. Pingback: Criză de ştiri fără “cucul de la ora 18″ şi pupăza lui. Trag clopotele pentru clasa politică actuală | MAGAZIN CRITIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.