VIDEO: Eugen Tomac pentru Basarabia de acasă de la Donald Trump, președintele SUA, la reședința de la Mar-a-Lago, din Florida: Make Romania Great Again - Ziaristi OnlineZiaristi Online

VIDEO: Eugen Tomac pentru Basarabia de acasă de la Donald Trump, președintele SUA, la reședința de la Mar-a-Lago, din Florida: Make Romania Great Again

Președintele PMP, cel mai tânăr posibil viitor candidat la președinția României și singurul dintre toți candidații care nu a fost comunist, a fost invitat de președintele Americii, Donald Trump, la o recepție specială de la reședința sa de la Mar-a-Lago, din Florida, de unde s-a pronunțat și pentru Basarabia română. Redăm mai jos o filmare de la vila lui Donald Trump și declarațiile lui Eugen Tomac de la fața locului:

 

Eugen Tomac For Presidency

Acasă la Președintele Trump

În această seară am fost invitat la reședința din Florida a Președintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”.

Am răspuns acestei invitații din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre.

Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenți o adevărată lecție de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America și despre cum se face politica activa în cea mai veche și consolidată democrație din lume.

Întâlnirea cu Președintele Donald Trump și Melania Trump a fost un moment unic și i-am adresat liderului de la Casa Albă invitația de a vizita țara noastră!

Am discutat cu mulți politicieni si oficiali americani și tuturor le-am vorbit despre România, R. Moldova și despre viitorul Europei unite după modelul american.

Eu cred că orice politician care își iubește țara face o politică înțeleaptă și fructifică orice oportunitate pentru a o ajuta în orice împrejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: să refacem România puternică și mare din nou! Make Romania Great Again!
Eugen Tomac For Presidency

— at Mar-a-Lago.

Eugen Tomac:  În Basarabia locuiesc români!

“Sunt profund mișcat și uimit de aceste referiri ale Președintelui Iohannis la adresa românilor din R. Moldova.

Orice decident, indiferent de funcția pe care o deține în stat, trebuie să știe un lucru esențial.

Peste Prut nu sunt frații noștri, nu există nici alt popor și nu viețuiește o altă națiune majoritară.

În Basarabia locuiesc români!

Poporul de peste Prut gândește în limba română, se roagă în limba română. Spune mamă și tată în limba română. Aceasta națiune majoritară începe din ce în ce mai mult sa-și dorească ca țara ei, România, să revină în fiecare casă.

România a fost alungată, statul a plecat în 24 de ore la ultimatumul dat de Moscova, dar poporul român a rămas acolo și a suportat teroare, foamete, deportări, și un lung proces de deznaționalizare.

Limba română a fost interzisă timp de 50 de ani. În 1991, Iliescu și Gorbaciov au decis să dea o nouă identitate Republicii create de Stalin. La Chisinău, imnul de stat a fost Deșteaptă-te romane, înlocuit în 1994 cu Limba Noastră.

Atât Presedintele României, cât și orice alt demnitar al statului român trebuie să spună un singur lucru atunci când sunt întrebați de R. Moldova. Suntem aceeași, dar locuim temporar în două state diferite!

România nu a avut niciodată granița la Prut și nici nu o va avea, trebuie însă să luptăm pentru acest obiectiv zi de zi!”

La începutul lunii martie, Eugen Tomac a participat și la conferința republicanilor americani CPAC (Conservative Political Action Conference):

Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.