Klaus Iohannis discriminat de un inspector al lui Emil Boc? Ionuţ Ţene de la NapocaNews este citat de Istvan Haller la CNCD - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Klaus Iohannis discriminat de un inspector al lui Emil Boc? Ionuţ Ţene de la NapocaNews este citat de Istvan Haller la CNCD

Jos Cenzura - Ziaristi OnlineNapocaNews transmite:

Devine evident că preşedintele sas Klaus Iohannis nu suportă critica. Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a sesizat faţă de editorialele semnate de Ionuţ Ţene şi publicate de portalul NapocaNews.ro, considerate critici ce l-ar discrimina pe preşedintele Klaus Iohannis.

Publicistul Ionuţ Ţene a fost citat (pe 23 februarie a.c., nota red.) de Istvan Haller, directorul CNCD, să fie prezent la începutul lunii martie, la sediul instituţiei, pentru declaraţii privind o eventuală discriminare religioasă sau etnică a preşedintelui Klaus Iohannis.

La 25 de ani de la revoluţia din Decembrie 1989 asistăm la o cenzurare instituţională a libertăţii presei din România şi a politicii editoriale a unei publicaţii la fel ca în anii 50, adică la o evidentă dictatură a minorităţii, când bolşevicii judecau intelectualii români că îşi afirmau identitatea naţională şi religioasă ortodoxă sau greco-catolică.

Sursa: NapocaNews

Nota Z.O.: Dl Ioan Vasile Ţene este şi inspector superior în cadrul Primariei Cluj Napoca. Tot în aceste zile Senatul României transmite un Anunț: Candidaturi pentru Colegiul director al C.N.C.D. Dl Ţene ar putea candida în locul lui Haller şi astfel am scăpa de astfel de citaţii aberante.

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.