Discursul anti-homosexuali şi zoofili al lui Florin Călinescu, cenzurat de Realitatea TV. "Or să ajungă să ne împuşte ca în Planeta Maimuţelor!" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Discursul anti-homosexuali şi zoofili al lui Florin Călinescu, cenzurat de Realitatea TV. “Or să ajungă să ne împuşte ca în Planeta Maimuţelor!”

Florin  Calinescu la Rares Bogdan RTVDe Ziua Copilului, 1 iunie, Florin Călinescu a fost invitat la “Jocuri de Putere”, emisiunea lui Rareş Bogdan de la Realitatea Tv. Prezenţă şi verva lui Călinescu au ridicat audienţa postului la cote “alarmante” pentru alte televiziuni de ştiri. Cu toate acestea, postul Tv a decis să-i cenzureze discursul cunoscutului actor, eliminând din versiunea emisiunii postată online secvenţa cu referire la persoanele “gay”, un fragment destul de consistent şi suculent privind tema “drepturilor” homosexualilor în România şi în lume. “Nici nu ştiu de ce-şi zic “gay”, că eu am văzut mulţi homosexuali trişti”, a spus, printre altele, Călinescu. În esenţă, Florin Călinescu a subliniat că legiferarea unui “parteneriat” al homosexualilor ar permite, în timp, adopţiile de copii de către cuplurile de homosexuali dar şi scoaterea de sub incidenţa legii a pedofililor, zoofililor şi necrofililor, ba chiar poate duce la aberaţia ca fetişişti să ceară public “organelor” în drept să li se legalizeze “căsătoria” cu te miri ce. În ciuda declaraţiilor flamboiante ale actorului, un singur portal de ştiri a reprodus un mic extras din intervenţa dură a lui Florin Călinescu: ActiveNews, care oferă, din păcate, doar un citat, completat de noi, respectiv: “Fostul realizator Tv a declarat că peste 100 de ani oamenii normali, adepţii familiilor tradiţionale, vor fi scoşi în afara legii: “De ce să nu fac și eu dragoste cu o clanță, să mă mângâi în Piața Victoriei când trece premierul, oricare ar fi el? De ce să nu mă căsătoresc cu o capră? De se să nu fac sex cu un copil de 6 ani? De ce să n-am voie? Vă spun eu că în 100 de ani bărbații care se iubesc cu femei vor fi scoși în afara legii, vor fi ținuți în cuști. Vor fi considerați învechiți care se opun “progresului”…” La mirarea exprimată de Rareş Bogdan, Florin Călinescu a adăugat că peste 100-200 de ani heterosexualii vor ajunge să fie vânaţi de homosexuali ca oamenii din filmul “Planeta Maimuţelor”. Explicaţiile oferite de omul de teatru şi televiziune au continuat pe parcursul a circa 15 minute, cenzurate însă de Realitatea TV, televiziunea condusă de “consilierul” Cozmin Guşă, care a tăiat fără jenă finalul emisiunii din 1 iunie 2015.

Portalul Ziaristi Online oferă cel puţin o bere rece cui reuşeşte să procure fragmentul anti-homosexuali şi zoofili interzis de Realitatea Tv, transcris sau în format video.

Print Friendly, PDF & Email

6 comments

  1. Pingback: Recomandare Roncea Ro: O nouă decriptare a Plăcuţelor de la Sinaia. Vorbele din Plumb, scoase la lumină de specialistul în criptologie Eugen Nicolaescu | VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI!

  2. Pingback: Discursul anti-homosexuali şi zoofili al lui Florin Călinescu, cenzurat de Realitatea TV. “Or să ajungă să ne împuşte ca în Planeta Maimuţelor!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.