Banda lui Elie Wiesel vrea să-l asasineze post-mortem şi pe marele savant român basaraben Eugen Coşeriu, cunoscut pe plan mondial drept un geniu al lingvisticii. "Crima" lui: a fost legionar în studenţie - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Banda lui Elie Wiesel vrea să-l asasineze post-mortem şi pe marele savant român basaraben Eugen Coşeriu, cunoscut pe plan mondial drept un geniu al lingvisticii. “Crima” lui: a fost legionar în studenţie

Eugen Coseriu old and young

Elie Wiesel vazut de Revista Charlie Hebdo

Elie Wiesel vazut de Revista Charlie Hebdo

Primesc in miez de noapte, de la un amic, vestea halucinanta despre descoperirea mafiei lui Elie Wiesel, the Lord of Holocaust. Credeam ca imaginea lui Arturo Ui, gangsterul din piesa lui Bertolt Brecht, se potrivea piromanilor pompieri Michael Shafir si Alexandru Florian. Ei bine, iata ca adevaratul Arturo Ui, cu privirea sa umed-cetoasa, cu talentul de a iesi de sub reflectoare oricand se iveste o situatie mai sensibila, cu tentaculele acaparatoare cotropind spatii vizibile si invizibile, este chiar placidul boss de la Holocaust Industry Inc.

Halucinanta aceasta stire pentru ca vorbeste despre un tupeu gargantuan si despre o nerusinare de proportii cosmice. Daca acuzatiile istoricilor se confirma cu probe irefutabile, nu cred ca mai poate exista vreun holocaustist onest (ma rog, sintagma poate suna si ca un oximoron) care sa se indoiasca de natura criminal-cleptocratica a sistemului infiintat de Elie Wiesel cu Ion Iliescu, dezvoltat de Adrian Nastase cu Misu Ionescu si exacerbat de Victor Ponta cu Alexandru Florian. Elie Wiesel si banda sa de gangsteri au devenit nababi calcand in picioare statul de drept. Rapacitatera acestor indivizi, ceea ce francezii numesc des crapules, este fara limita, enorma, gretoasa, scabroasa… Dovada mai jos. (V.T.)

Nota red: Preambulul de mai sus l-am primit de la un cititor secret şi l-am considerat potrivit să însoţească materialul de mai jos al istoricului Mircea Stănescu. Îl încurajăm astfel pe cititorul nostru cu speranţa că va reuşi să scape de amatorisme ieftine şi formulări patapieviciene răsuflate.

Despre cum e onorat marele savant în Germania vedeţi aici: www.coseriu.de

AZI AM PROMIS CĂ NE OCUPĂM DE CULTURĂ, ȘI O VOM FACE …

Fie și în varianta sa extremă, Anticultura.

Eugen Coseriu at TuebingenA. Cioflâncă desfășoară o acțiune-sub-acoperirea altor subalterni de-ai lui M. Shafir, a căror țintă este savantul de origine română Eugenio (Eugen) Coșeriu (foto), un monstru sacru al lingvisticii mondiale care stă alături de alte figuri românești exemplare precum psiho-lingvista Tatiana Slama-Cazacu.

Eugen Coseriu student legionarPe care îl acuză, cu documente din arhiva Securității, bașca olografe, de legionară de studenție (cf. în fereastră).

L-am urmărit pe Coșeriu la o conferință ținută în 1996 la Universitatea Toulouse le Mirail (Toulouse II), și pot să spun că era un savant fascinant, cu gândire limpede, discurs economic, precis, convingător.

Prin urmare, Cioflâncă, prietene, hai să-ți spun un secret : știam pentru ce ai fost trimis mata secretar de Stat la CNSAS de anticomunistul Băsescu (oficial de PDL), la cererea decoratului național R. Ioanid, dar expertisme de-astea „pompierpiromane” de-ale d-tale nu s-ar putea petrece, la un asemenea nivel, nici în Germania cea culpabilizată de / cu trecutu-i nazist, nici în SUA cea culpabilizatoare (și) a Statelor din Estul Europei, nici măcar în Franța cea plină de legi memoriale – ca să avem câteva repere certe de democrație, altele decât cele furnizate de flașneta Al. Florian.

Ci numai în colhozul nostru național, în care Ioanid este caraliu-șef, Shafir căprar-de-jurnă, iar voi, restul, care plotoneri, care brigaderi „reeducați”.

În alte părți din lumea civilizată ai fi terminat intelectual ! Ai înțeles ?

Ter-mi-nat !

Am înțeles și de ce procedezi prin interpuși, căci decăderea pe care o afișezi este maximă, de la profanator-de-cadavre, la jefuritor-de-morminte.

Căci morții nu se mai pot apăra !

Or se știe : în jos nu există limite, așa că dă-i bătaie …

Eugen Coseriu si mama sa

P.S. 1 : Pentru cei care-și mai fac iluzii că ceea ce am spus mai sus este o alegorie, iată și rezoluția domcolonelului Shafir, pe care o reproduc nu din masochism :
„Se pare ca a fost un lingvist genial. Asa mi se spune de amici care nu pot fi suspectati (din contra) de simpatii legionare. Pe mine m-a criticat la o conferinta in Franta cand am mentionat simpatiile legionare ale lui Eliade. Se pare ca se simtea cu musca pe…limba.”

P.S. 2: Aceasta este o operațiune sofisticată, semn că Ioanid și-a făcut, în sfârșit, apariția.Chiar ne era dor de el, căci de-acum nu mai vorbim despre gloabe, ci de „meseriași” ai manipulării și dezinformării, care selectează, taie, decupează livrează înțelegeri asupra documentelor istorice exact în maniera Securității !

Or cu holocaustișții este la fel ca în cazul securiștilor : să nu-i crezi mai ales când spun adevărul !

Lucian Nastasa Popo Kovacs si Razvan IonP.S. 3 : Fotografiile din mai jos sunt primite via Lucian Năstasă Kovacs (foto – oricare dintre cei doi ciudaţi; glumim si noi: cel din dreapta – nota red.), de la care am scos „audiența specifică”, vorba lemnvorbei de Facebook.

Am înțeles : chiar asta se dorea să fac, prin urmare, se poate raporta mai departe de executare, de succesul operațiunii …

PS: Un mesaj – oficial – pentru hoitarii aprovizionați cu material din dosarele Securității (Siguranței) via Cioflâncă

Azi i-ați profanat mormântul, memoria, i-ați jefuit cadavrul Marelui Savant (și Basarabean) Eugenio (Eugen) Coșeriu.

Mâine de cine vă veți mai ocupa ?

feeling gross.

Nota red: Observăm că dlui Vladimir Tismăneanu i-a “plăcut” postarea dlui Kovacs despre “periculosul” legionar Eugen Coşeriu.

Eugenio (Eugen) Coșeriu 1

Eugenio (Eugen) Coșeriu 2

Eugenio (Eugen) Coșeriu 3

Eugenio (Eugen) Coșeriu 4

Eugenio (Eugen) Coșeriu 5

Eugenio (Eugen) Coșeriu 6

Lucian Nastasa Kovacs

 

Shafir Tismaneanea Eugen CoseriuSursa: Mircea Stănescu via Ziaristi Online

Foto cu Eugen Coşeriu: Coseriu.de

 

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. Pingback: EXCLUSIV: Saga "Ion Şiugariu" merge mai departe. Acum şi Vintilă Horia este "criminal de război", conform lui Alexandru Florian de la "Elie Wiesel". Corespondenţă deschisă cu MAE, CNSAS şi MApN - Ziaristi Online | Zia

  2. Pingback: BANDA LUI ELIE WIESEL VREA SĂ-L ASASINEZE POST-MORTEM PE UN MARE SAVANT ROMÂN BASARABEAN | ALEXANDRU MORARU BLOG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.