Man in Black împotriva Moscheii lui Mickey Mouse Ponta. DOCUMENT - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Man in Black împotriva Moscheii lui Mickey Mouse Ponta. DOCUMENT

Catalin Berenghi la Guvern impotriva MoscheiiDoi bărbați în negru care se împotrivesc construirii moscheii la București au mers în fața Guvernului purtând urechi de Mickey Mouse Ponta pentru a cere anularea proiectului, în numele a milioane de români.

“Îmbrăcați la costum purtând bentițe cu urechi de Mickey Mouse. Astăzi am depus la Guvernul României cererea de anulare a HG 372/2015 împotriva construirii Mega – Moscheei. Vom continua și vom merge în instanță pentru anulare”, a scris unul dintre protestatari, Cătălin Berenghi, fost militar legionar pe pagina sa de Facebook, după cum relatează Cotidianul. Ziaristi Online prezintă modelul Cererii celor doi, care poate fi preluat de orice cetăţean român:

Cerere de anulare a Moscheii Catalin Berenghi 1 Cerere de anulare a Moscheii Catalin Berenghi 2

Domnule Prim – Ministru,

Solicitandu-va revocarea Hotararii de Guvern nr 372/2015, intrucat actul citat:

-incalca interesul public

-aduce atingere sigurantei nationale

-incalca Legea Cultelor

-promoveaza interesele unui stat strain, in speta ale Republicii Turcia

-lipsa unor avize in nota de fundamentare

-lipsa oportunitatii

In fapt, prin HG 372/2015 si prin nota de fundamentare aferenta, la solicitarea unui stat strain, care se erijeaza in mod artificial ca reprezentant al cultului musulman in Romania si inlocuind statul roman in reprezentarea propriilor cetateni,Guvernul a acordat un teren pentru construirea unor cladiri de interes public. Desi in nota de fundamentare se precizeaza ca scopul este construirea unei moschei,in HG nr.372/2015 Nu se precizeaza care sunt care sunt cladirile, ce scop au acestea si care este interesul public. Consider ca fara aceste precizari clare interesul public nu poate fi definit, ci dimpotriva acesta este incalcat, intrucat creeaza conditii artificiale promovarii unui cult,in speta ale cultului musulman,in baza solicitarii Republicii Turcia ,HG372/2015, incalcand si legea cultelor care precizeaza ca toate cultele sunt egale in fata legii si ca acestea sunt finantate de stat.

Republica Turcia conduce o politica de islamizare a Europei,fiind de notorietate ca aceasta construieste moscheii in toata Europa, in competitie cu Arabia Saudita, pentru controlul politic al musulmanilor din Europa. Precizam ca, sesizand acest pericol al islamizarii fortate si al intruziunii intereselor Turciei in controlul musulmanilor, Austria a modificat legislatia interna in 2014(legislatie in curs de modificare si in Germania si Elvetia) , interzicand statelor straine sa finanteze moschei , sa finanteze imami sau ca straini sa predice in moscheile existente, modificare ce a generat retragerea proiectului Turciei de a construi o moschee in centrul Vienei.

Este evident ca politica Republicii Turcia nu are nici o legatura cu interesele musulmanilor in Romania ci este vorba de o politica de stat a Turciei de a controla musulmanii si a-i folosi in propriul interes politic pe de o parte, si distrugerea simbolistica a statelor crestine pe de alta parte. Avand in vedere ca in nota de fundamentare se precizeaza expresis-verbis ca hotararea de guvern incriminata s-a realizat la cererea unui stat strain, este evident ca acesta s-a substituit intereseului statului roman, stat strain care a definit un interes propriu ca fiind de interes public roman.

Opinez ca din contra modalitatea de adoptare a HG372/2015 si nota de fundamentare incalca interesele publice, creaind conditii artificiale pentru o comunitate religioasa mult subdimensionata pretentiilor Republicii Turce si care deschide poarta unei imigratii musulmane straine ,menite sa erodeze bazele crestine ale statului roman si sa aduca atingere sigurantei nationale.

De asemenea HG372/2015 aduce atingere Legii Cultelor intrucat creeaza in detrimentul celorlalte culte conditii artificiale si promoveaza un interes strain de legea romana si cetateanul roman, discriminand celelate culte.

De asemenea din nota de fundamentare rezulta ca nu a existat dezbatere publica ( desi este clamat interesul public), nu exista avize de la institutiile specializate, de la ONG-uri, CSAT,nu exista studiu de oportunitate, avand in vedere contextul geo-politic actual. Consideram ca este necesar un proces natural prin care o comunitate religioasa sa isi construiasca lacase de cult,pornind de la numarul adeptilor care sa justifice o constructie si ca aceasta sa fie finantata exclusiv de membrii cultelor sau de statul roman, nu de un stat strain, ori din nota de fundamentare nu rezulta necesitatea construirii unei moschei in Bucuresti, avand in vedere numarul musulmanilor si faptul ca deja exista locuri de cult.

Interesul public in aceasta speta reclama revocarea HG 372/2015 pentru motivele de mai sus prezentate (amintite). In situatia in care nu veti da curs prezentei plangeri, ne vom adresa insantei de contencios pentru suspendarea si anularea actului administrativ !

Man in Black impotriva Moscheii

 

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

  1. Pingback: Împotriva moscheii din București! Man in Black împotriva Moscheii lui Mickey Mouse Ponta. DOCUMENT – See more at: http://www.ziaristionline.ro/2015/09/10/man-in-black-impotriva-moscheii-lui-mickey-mouse-ponta-document/#sthash.Iukyy1ZG.dpuf | Napo

  2. Pingback: Împotriva moscheii din București! Man in Black împotriva Moscheii lui Mickey Mouse Ponta | NapocaNews

  3. Pingback: Bunica mea, la vreo 18 anişori. Veşnica ei pomenire! | VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.