0,11 % dictează poporului român. LISTA DUŞMANILOR ROMÂNIEI - Ziaristi OnlineZiaristi Online

0,11 % dictează poporului român. LISTA DUŞMANILOR ROMÂNIEI

05_03_liturghie_sf_parascheva_2016_foto_bogdan_zamfirescu

Foto de la Sărbătorirea Sfintei Parascheva de la Iaşi: Bogdan Zamfirescu / Doxologia

În timp ce zeci de mii de credincioşi se bucurau de atingerea Sfintei Cuvioase Parascheva – o sfântă făcătoare de minuni cu moaşte întregi de circa 1000 de ani – televiziunile abundau de personaje care persiflau credinţa poporului român. Aceasta l-a făcut pe Dan Negru să exclame pe Facebook: “Nu pricep! Azi, televiziunile sunt ticsite de miștouri despre pelerinii de la Iaşi. Media desființează tot ce ţine de religie, de la Catedrala până la pelerinaje. Ori, la ultimul recensământ, doar 0,11 % din romani s-au declarat atei. Deci, nu pricep! Să fie aştia 0,11 % atat de vocali si influenți în presă? Sa fie recensământul greşit? Şi apoi, de ce media ar duce o campanie anti-religie cand 99% din publicul ei se declară religios?”.

dan-negru-cine-dicteaza-011-atei

Răspunsul este simplu: Da, 0,11% dictează poporului român. Dar, ca să fim realişti, este vorba mai curând de 0, 01% – circa 2000 de indivizi, poate chiar mai puţini. Cine sunt, mai exact, aceşti “vocali influenţi” aflăm dintr-un document al Curţii Constituţionale făcut public tot ieri, de Sfânta Parascheva.

Este vorba de Motivarea Curţii Constituţionale în cazul avizului pozitiv dat în cazul referendumului pentru familie: “Numai din uniunea dintre un bărbat și o femeie se pot naște copii”. După cum titrează Lumea Justiţiei, este o DECIZIE PENTRU NORMALITATE: Judecatorii Curtii Constitutionale explica de ce este fireasca si legitima initiativa milioanelor de romani care au semnat pentru revizuirea Constitutiei cu scopul protejarii familiei in fata deviantei LGBT: „Art. 48″.

Conspectând acestă Decizie (nr. 580 din 20 iulie 2016 – dată publicităţii după peste 80 de zile!) găsim şi cine sunt organizaţiile care au contestat la Curte cererea democratică a Coaliţiei pentru Familie, contrasemnată de 3.000.000 (trei milioane) de români, prin care se solicită un referendum naţional – potrivit Constituţiei – pentru ca românii să aleagă, dacă li se pare normal, desigur, specificarea la Art. 48 din Constituţia României, că “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat si o femeie”.

Aproape toate organizaţiile în cauză de mai jos – la care se adaugă asociaţia homosexualilor ACCEPT, care a depus prima contestaţie – sunt ancorate în aşa-numita “Reţea Deschisă SOROS” (dublată şi de Reţeaua Închisă/Acoperită). Având în vedere că aceste ONG-uri de activişti ideologici se împotrivesc unei iniţiative PERFECT DEMOCRATICE solicitată de 3.000.000 de români – după cum a constatat chiar CURTEA CONSTITUŢIONALĂ A ROMÂNIEI -, avem de a face cu un grup de interese anti-naţional care atacă înseşi DEMOCRAŢIA şi CONSTITUŢIA ţării – apărate, potrivit Legii, inclusiv de către SRI.  Avem, aşadar, o veritabilă LISTĂ A DUŞMANILOR ROMÂNIEI, scrisă chiar cu mânuţa lor:

“În memoriul amicus Curiae formulat de Centrul pentru Resurse Juridice, Societatea Academică din România, Institutul pentru Politici Publice, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Fundaţia Agenţia de Dezvoltare Comunitară “Împreună”, Centrul pentru Inovare Publică, Asociația ActiveWatch, Centrul Euroregional pentru Inițiative Publice, Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA, Asociația Funky Citizens, Asociația Română Anti-SIDA, Centrul de Resurse pentru Participare Publică, Fundația PACT, Centrul de Studii Juridice și Drepturile Omului, Asociația E-Romnja (Asociația pentru Promovarea Drepturilor Femeilor Rome), Fundația Romanian Angel Appeal, Asociația FRONT, Asociația Expert Forum, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități, Asociația Umanistă Română, Asociația Secular-Umanistă din România, Centrul Romilor pentru Intervenţie Socială şi Studii- Romani CRISS, înregistrat la Curtea Constituţională cu nr.6240 din 1 iulie 2016, sunt supuse Curții o serie de argumente juridice considerate esenţiale, ”în scopul avizării negative a proiectului de lege”.

accept-si-amnesty-impotriva-romaniei reteaua-deschisa-soros-importriva-coalitiei-pentru-familiei-romania

Surse: Curtea Constituţională a României şi Facebook

 

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.