Candidatul lui Marian Munteanu pentru Camera Deputaţilor la Bucureşti a fost batjocorit într-o piaţă publică din Ungaria de fascistul Csibi Barna - VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Candidatul lui Marian Munteanu pentru Camera Deputaţilor la Bucureşti a fost batjocorit într-o piaţă publică din Ungaria de fascistul Csibi Barna – VIDEO

csibi-barna-ungaria-dan-tanasa-marian-munteanu-alianta-noastra-romaniaDan Tanasă, candidatul Alianţei Noastre România la Camera Deputaţilor în Bucureşti, semnalează o faptă abominabilă a extremiştilor maghiari din România şi Ungaria:  În timp ce autoritățile de la Budapesta au interzis diplomaților unguri să participe la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, aceleași autorități din Ungaria au permis batjocorirea subsemnatului într-o piață publică din orașul Nyíregyháza.

Vezi și Declarații INCALIFICABILE ale liderului UDMR Covasna la adresa mea

De Ziua Națională a României, în timp ce eu eram invitatul emisiunii „La ordinea zilei” de la Antena 3 și vorbeam unei țări întregi despre conviețuirea pașnică din români și maghiari (detalii aici), am fost, fără voia mea, invitatul special al unui eveniment public organizat în Ungaria.

Am fost batjocorit într-o piață publică din Ungaria

Evenimentul la care am „participat” în calitate de invitat special a fost o comemorare a Diviziei Secuieşti (Székely Hadosztály), ce a avut loc în Piaţa Eroilor din orașul Nyíregyháza, chiar în data de 1 decembrie, Ziua Națională a României. Organizatorul acestei comemorări a fost Uniunea Maghiarilor (Magyarok Szövetsége). Participanții au evocat 98 de ani de la înfiinţarea Diviziei Secoieşti (Székely Hadosztály). La eveniment au participat ca invitaţi: Dalmay Árpád, din partea Societăţii Trianon, Baracsi Endre, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Szabolcs-Szatmár-Bereg, Csibi Barna, reprezentant al Uniunii Mondiale a Secuilor (Székelyek Világszövetsége) şi Gábor Ferenc, preşedintele Asociaţiei Pro Tárkány, preşedintele judeţean a Partidului Civic Maghiar (Magyar Polgári Párt).

Potrivit blogului ruszinkarpatalja.blogspot.ru, subsemnatul am fost invitat de onoare la acest eveniment. La finalul evenimentului și în prezența oficialităților ungare, în piața publică a intrat în scenă neo-fascistul Csibi Barna care a pus în acenă un moment în care subsemnatul am fost batjocorit. Barna a afișat un fotografie trucată în care apar ținând în mâini o foaie cu mesajul „Sunt securist. Scuipă-mă!”, semnalează candidatul ANR.

csibi-barna-la-chisinau-si-simbolurile-antiromanestiFascistul maghiar Csibi Barna militează pentru autonomia maghiară pe criterii etnice şi “culturale” în Transilvania şi o “Moldova Mare”, fiind susţinut masiv atât de serviciile maghiare cât şi de propaganda rusă antiromânească de peste Prut (foto).

csibi-barna-avram-iancuBarna a devenit cunoscut după ce i-a batjocorit într-un mod similar şi pe Avram Iancu (foto) şi pe Eminescu, fiind urmărit de Serviciul Român de Informaţii pentru activitate anticonstituţională şi acţionat în judecată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârşită prin orice mijloace; utilizarea în public a simbolurilor fasciste şi rasiste şi deţinerea, în vederea răspândirii sau vânzării, de simboluri fasciste şi rasiste.

Marian Munteanu i-a transmis însă candidatului său să stea liniştit, că scuipatul ungurilor va fi curăţat de votul românilor, pe 11 decembrie.

Video scabros:

Sursa: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

  1. Pingback: Scuipat în piaţa publică în Ungaria pentru că e candidatul lui Marian Munteanu la Bucureşti – VIDEO SCABROS cu fascistul maghiar Csibi Barna batjocorindu-l pe militantul civic Dan Tanasă | Victor Roncea Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.