Good News: Părinţii patronului de la Lactate Brădet, premiaţi de Primăria Piteşti la 50 de ani de căsnicie. Felicitări! - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Good News: Părinţii patronului de la Lactate Brădet, premiaţi de Primăria Piteşti la 50 de ani de căsnicie. Felicitări!

Și pe 7 martie, Primăria Pitești a continuat o lăudabilă tradiție începută acum 17 ani: aceea de a premia fidelitatea în căsnicie. De această dată au fost premiate cu bani, flori și diplome 44 de cupluri cu 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și alte 7 cupluri ce au împlinit 60 de ani de căsnicie neîntreruptă.

Printre cuplurile premiate s-au numărat și părinții lui Marius Badea, patronul de la Lactate Brădet. Un model de fidelitate în dragoste și căsnicie, Vasilica și Nicolae Badea au împlinit recent 50 de ani de când sunt împreună și la bine și la greu.
„Ne-am cunoscut prima oară în stația de la Teatrul Davila. Eu eram inginer constructor venit în Pitești pentru începerea lucrărilor la fabrica de motoare electrice, ea era elevă la Școala Tehnică Sanitară. O colegă a ei ne-a făcut cunoștință și după două luni și jumătate ne-am căsătorit”, ne-a declarat Nicolae Badea.
 
Denis Grigorescu / Jurnalul de Argeş
 
Preluare cu Felicitări: Ziaristi Online
 
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.