RAPORT OFICIAL: Vaccinurile au ucis şi îmbolnăvit bebeluşii din Argeş. Vaccinul HEXAXIM nu "Lactatele Brădet". Corpul de Control al Primului Ministru confirmă supoziţiile presei independente. DOCUMENT - Ziaristi OnlineZiaristi Online

RAPORT OFICIAL: Vaccinurile au ucis şi îmbolnăvit bebeluşii din Argeş. Vaccinul HEXAXIM nu “Lactatele Brădet”. Corpul de Control al Primului Ministru confirmă supoziţiile presei independente. DOCUMENT

Bebelus Arges Infestat Cauze Necunoscute - Gabriel Marinescu

Raport șocant al Guvernului: Vaccinurile, posibilă cauză a îmbolnăvirii copiilor din Argeș

Corpul de Control al Primului Ministru a prezentat raportul verificărilor făcute în cazul copiilor internați cu afecțiuni grave, în primele trei luni ale anului, la Spitalul de Pediatrie din Pitești și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Maria Sklodowska Curie”, scrie Ştiri pe Surse.

Documentul prezintă o situaţia de-a dreptul şocantă: există suspiciunea că la îmbolnăvirea copiilor ar fi putut contribui un lot de vaccinuri adus din Kazahstan, vaccinuri nedestinate pieţei europene. Deşi s-a solicitat verificarea vaccinurilor, acest lucru nu s-a putut realiza încă, iar Corpul de Control a sesizat Parchetul General.

Corpul de Control al Primului Ministru confirma supozitiile presei independente privind cauzele deceselor si imbolnavirilor grave ale bebelusilor din Arges: vaccinurile! Este un scandal cel putin la fel de mare ca Scandalul Hexi Pharma avand in vedere intentia unor oficiali ai Ministerului Sanatatii de impunere a obligativitatii vaccinurilor. Dupa cum se vede, miza financiara este mai de pret decat sanatatea copiilor nostri. DNA ce zice?

Vedeţi şi articolele despre bebelusii din Arges si despre pericolele vaccinurilor.

Un nou #Colectiv: 54 de bebeluşi internaţi, 3 morţi. Până acum. Nici o cauză, nici un vinovat, nici o demisie, nici o pistă a vaccinurilor. Doar mame care plâng

UPDATE:

Corpul de control al premierului cere verificarea vaccinului hexavalent administrat bebelușilor diagnosticați cu SHU. Ministerul Sănătății se preface că nu aude

Situatie Vaccinuri bebelusi din Arges

Extrase din Raportul obţinut de Ştiri pe Surse, mai jos:

“Deşi Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale a comunicat Ministerului Sănătăţii faptul că vaccinul HEXAXIM, destinat pieţei din Kazahstan, este un “medicament neautorizat de punere pe piaţă”, care deţine numai o opinie ştiinţifică pozitivă din partea Agenţiei Europene pentru Medicamente, prin Autorizaţia pentru furnizare de medicamente pentru nevoi speciale conform art. 703 alin. (2) din Legea 96/2006 nr. 185/30.12.2015, cu valabilitate de un an, societatea Polisană SRL a fost autorizată să distribuie 107.300 doze de o,5 ml din vaccinul HEXAXIM (…).

Două dintre vaccinurile din loturile cu posibile probleme au fost descoperite şi în cabinetele în care au fost imunizaţi copiii diagnosticaţi cu afecţiuni grave.Pentru a elimina suspiciunea privind alterarea vaccinurilor ca urmare a unei posibile depozitări în condiţii necorespunzătoare, Corpul de control a solicitat DSP Argeş şi Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale testarea a două probe din fiecare vaccin cu care au fost vaccinaţi copiii transferaţi cu afecţiuni grave la Spitalul “Marie Curie”. Institutul Cantacuzino a comunicat că “laboratorul nu deţine toţi reactivii necesari efectuării acestor teste întrucât aceste produse nu au fost mai fost fabricate”.

“Corpul de Control a solicitat Ministerului Sănătăţii să susţină verificările de laborator, care costă 16.000 de euro. Ulterior, Corpul de control s-a adresat Parchetului General pentru efectuarea de verificări privind situaţia reală a stocurilor de vaccinuri existente la direcţiile judeţene de sănătate publică, a spitalelor şi a cabinetelor medicale individuale şi pentru verificarea calităţii vaccinurilor administrate sau aflate asupra celor abilitaţi să pună în aplicare programul de imunizare a copiilor.”

“Lipsa unei proceduri a activităţii de manipulare a vaccinurilor a condus la preluarea de vaccinuri de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş fără a fi transportate în aceeaşi zi la frigiderul din cadrul cabintului medical.

Având în vedere că, urmare a verificărilor privind stocul dozelor de vaccinuri la două cabinete medicale, s-au constatat diferenţe între cantităţile raportate de către aceste cabinete Direcţiei de Sănătate Publică Argeş şi cele existente fizic în stoc, există posibilitatea, ca şi în alte cazuri, între situaţiile raportate Dierecţiilor judeţene de sănătate publică şi situaţia faptică a vaccinurilor aflate asupra medicilor de familie să fie diferenţe privind starea vaccinurilor şi cantităţile existente, iar situaţiile existente la nivelul Direcţiilor judeţene de sănătate publică să nu corespundă realităţii”, se mai precizează în raport.

DESCĂRCAŢI RAPORTUL DE AICI

Felicitări investigatorilor Corpului de Control al Primului Ministru!

PS: Lactate Bradet are posibilitatea acum sa solicite daune de milioane de euro.

Sursa: Ziaristi Online

Vaccin HEXAXIM bebelusii din Arges Raport al Guvernului 0

Vaccin HEXAXIM bebelusii din Arges Raport al Guvernului 1 Vaccin HEXAXIM bebelusii din Arges Raport al Guvernului 2 Vaccin HEXAXIM bebelusii din Arges Raport al Guvernului 3 Vaccin HEXAXIM bebelusii din Arges Raport al Guvernului 4 Vaccin HEXAXIM bebelusii din Arges Raport al Guvernului 5

Print Friendly, PDF & Email

9 comments

 1. o femeie

  Sunt uimita: vorbiti de un vaccin nedestinat pietii europene. Dar asta era destinat cui? Si de ce? Un produs prost,ratat, NU TRECE pe usa fabricii!!!
  Si eu care credeam o nebunie sa spun ca exista o conspiratie si ne vand orice in numele medicamentelor.

  Exista vreun laborator independent unde sa testam ce consumam, de la farmacie? Sa vedem ca fierul chiar contine fier, vaccinurile ce contin, suplimentele de vitamine chiar vitaminizeaza etc.

  • Daniel

   Un produs prost nu trece? In ce lume traiesti? Totul tine de bani si interes, de la invazia altor state pe false motive, la cea mai mare ind si gaselnita de facut banii: medicina!!
   Ce reclame vad la tv? Medicamente, banci si jocuri de noroc! Vi se pare normal si bine ori sanatos, sau bazat pe bani?
   Fierul daca nu contine..nu contine, fata de vaccind care ideea este ac poate face rau!!!!
   Folositi-va creierii!

 2. rodion

  Era un vaccin destinat tarilor din lumea a3-a(deci si Romania).Acolo(aici) poate trece orice produs , mai ales cand isi atinge scopul urmarit de producatori.Nimeni nu verifica nimic si nimeni nu raspunde pentru nimic.Doar prostii mai cred ca statul/guvernul are grija de ei sau de copiii lor.Testul real este de fapt: ce cantitate de otravuri celulare putem injecta intr-un bebelus pentru a-l inbolnavi cronic fara a-i produce moartea directa?

 3. Pingback: Raport șocant al Guvernului: Vaccinurile au ucis şi îmbolnăvit bebeluşii din Argeş… - Comunitatea Romanilor

 4. Annacamm

  Vecinul Hexacim este fabricat de aceeași fabrica care a pus pe piata din Romania Hexacima. Nu am vazut nici o diferenta cu exceptia inscrisului cu litere rusesti. Si nu s-a administrat doar copiilor din județul Arges.

 5. Carmen

  Cu durere va spun ca si copilul meu a fost la un pas de blocaj renal, vaccinat in Germania deci nu pun in discutie calitatea sau depozitarea vaccinurilor. Dupa prima serie de vaccinuri au inceput durerile de cap si tulburari de echilibru. La distanta de doua luni, isi revenise, l-am vaccinat in continuare. Au reinceput simptomele la care s-au adaugat dureri articulare, abdominale, in zona renala, nopti nedormite,urlete
  interminabile, dificultati respiratorii, o infectie in gat cu internare, toate analizele in parametri normali dar copilul isi smulgea parul din cap. Recomandarile medicilor: psihiatru pentu copii! In prezent simptomele
  reapar la consumul anumitor
  alimente. Ce coincidenta!
  Parerea mea, nu stiu cat de rele au
  fost acele vaccinuri dar stiu sigur ca au fost administrate unor copii care nu
  le-au suportat si nu exista investigatii
  in acest sens sau poate nu le
  cunoastem noi. Evident, unii copii le
  suporta si se bucura de protectia
  oferita de ele. In cazul nostru nu pot
  decat sa speculez: flora intestinala
  perturbata, deficit enzimatic?! Nu am
  aflat inca…asa cum nu am aflat ce rol
  are vaccinul: declansator sau
  agravant?! Cauza e in noi, “genetica”
  sau dobandita?!

 6. Pingback: Ce înseamnă dezbatere publică, pentru USR Arad , în privința vaccinurilor – Fericire si armonie

 7. Pingback: DE CE OBLIGATIVITATEA VACCINURILOR ESTE EXTREM DE GRAVĂ | revelatiinesfarsite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.