VIDEO: Monica Macovei în stare avansată de sciatică, cu tulburări agramate grave, în Parlamentul European, sau pur și simplu beată? "Românii care e un popor viu" îi dau/dă o lecție epocală pe Facebook. Comentarii fabuloase - Ziaristi OnlineZiaristi Online

VIDEO: Monica Macovei în stare avansată de sciatică, cu tulburări agramate grave, în Parlamentul European, sau pur și simplu beată? “Românii care e un popor viu” îi dau/dă o lecție epocală pe Facebook. Comentarii fabuloase

S-a întâmplat ieri, în Parlamentul European:

Citiți și Monica Macovei dă cu cizma în victimele sale chiar în ziua Procesului Mineriadei. Victor Roncea: Ordin de noapte pe Unitate – Marian Munteanu agită steagul verde „anti-UE”. FAKE NEWS bolșevic și dovada VIDEO

Ce zice românii care “e” un popor viu:

Pavel Eugen Toți bărbații gay / Dau vina pe Macovei / că din cauza ei / Nu mai vor în veci femei.

Mihail Szollosy Sciatica asta , a devenit infectioasa se pare, sa ia …

Mădălina Bobică Zaharia N-a fost frumos să-i ascundă băutura,nu mai spun că a fost de-a dreptul sadic să nu-i ofere nimeni un pahar de urină!
Ăsta-i sevraj!

Florenta Dobre Poporul este viu, fata de tine care esti moarta de beata. Ca sa intelega cat suntem de vii trebuie sa facem tot posibilul ca tradatorii, slugi ale lui Soros, si nu numai, sa nu mai calce in PE sa ne reprezinte pe noi.

Nicoleta Andreescu Să-i pui lui Macovei sticla de apă în față, e ca și cum îi pui unui musulman o ceafă de porc în farfurie…

Lucia Militaru Toata recolta de “varza de Bruxelles” nu o poate drege pe isterica asta, care nu mai conteneste sa improaste cu noroi acest popor!

Mihaita Andronic este si acolo destula varza de bruxelles dar nu stiu ei sa o acreasca. daca o lasa pe tuta cu varza in 2 sau 3 zile se acreste chiar si varza. tuta asta realizeaza ce face?

Gabriel Briazu Babă betiva. Frumos ne mai reprezinti. Să îți fie rușine ,ai uitat că de fapt ai fost un procuror comunist. Acuma te crezi mare democrata. Rușine.

Claudia Tifa Pai stai putin ca pina ieri 3 milioane de romani eram analfabeti,tarani si prosti….azi te-ai schimbat suntem vii? ! I-auzi nu stiam😂😂😂 …dute si te tratateaza de boala numita Tradare!!!!!

Lina Pacuraru Sciatica este o boală cronică ,greu de tratat pentru doamna! Necazul cel mare este că afectează grav ,,materia cenușie”!

Nicu Paraschiv Poate i-a facut Bădiță si ei un “cui”. Asta infectează si Penicilina, vorba lui Iancu.

Alexander Anthony a ajuns un procuror stalinist sa ne dea lecții de democrație..

Carmen N S Carmen Saraca! Astia de au votat-o sa ajunga acolo cred ca sunt mandri de ea?! Halal ministreasa a avut justitia romaneasca, ne mai miram de ce merg lucrurile in tara asta asa de “bine”

Iulia Zlatan Gaisler In ce hal…Deplorabil.Mai rau decat in tomberon la Vama Veche.E un progres,sa o incurajam.Aici se tine pe picioare.

Constantin Sofia-Rodica Nu-i exclus sa se fi muscat de limba si sa-si fi facut efectul otrava pe care o varsa zilnic!

Viorel Popescu Ma bucur ca in sfarsit o vad si prietenii mei asa cum e…o procuroare comunista betiva si agramata…

Radu Tehanciuc O femeie care a luat banii romanilor ca sa se lupte la Bruxelles impotriva lor. Sa ii fie rusine dar nu prea are asa ceva.

Dorin Moldovan A omorât limba romana in câteva secunde 😂

Carmen Anca Gaby Buhaescu Fraților, n-am mai râs cu lacrimi cam de multă vreme… !😂
Zici că suntem pe canalul de divertisment, iar unele comentarii sunt de-a dreptul geniale!
Pe de altă parte, e strigător la cer faptul că o astfel de “doamnă ” ne reprezintă în Parlamentul European!!
Vai de capul nostru!

Restul celor peste 500 de comentarii la sursa video de mai sus

Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.