Racoviceanu si UM 0215, intre fratele lui Fane Spoitoru si sotia lui Nutu Camataru: "Mânca-ți-aș curu’ tău". STENO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Racoviceanu si UM 0215, intre fratele lui Fane Spoitoru si sotia lui Nutu Camataru: “Mânca-ți-aș curu’ tău”. STENO

Publicatia online Avanpost publica stenograma unui dialog halucinant, intre doi tigani din lumea interlopa, in care subiectul este ziaristul Alecu Racoviceanu si Unitatea securistilor MAI “Doi si-un sfert”, fosta UM 0215 ulterior “10 si doua minute”, respectiv 0962. Protagonisti: Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru, si Lidia Balint (Mica), soția lui Nuțu Cămătaru. Perioada monitorizarii: iunie – septembrie 2008. Discuția are loc în urma unei încercări eșuate de eliberare condiționată a lui Nuțu Cămătaru, pentru care Migdale primise de la Mica 30 000 de euro, bani destinați mituirii unui magistrat de la Judecătoria sectorului 4, informeaza Avanpost.

Iata citatul:

MICA: Se mai întâmplă de câteva ori așa și intră în comisie și ajungem la sectorul patru și dăm alți bani, până la urmă unde ajungem?

MIGDAL ION: Păi, MICA, da` cine are vină, mânca-ți-aș curu’ tău în poziția asta? Spune-mi și mie, să ai parte de copiii tăi.

MICA: Bă, băiatule, am înțeles.

MIGDAL ION: Cine are, cine are vină? Decât cățeii care-l mănâncă de c…r, unu’ ca CALI care s-a dus și l-a trimis pe RACOVICEANU și-a trimis de la „doi și-un sfert” acolo și-a zis :„Dacă dați verdictu’ vă legăm.” Și-a dat imediat pe post că este respins și el nici nu era scrisă condica. Cine, MICA, are de vină, nu fraierii care l-a mîncat de c…r? Cine are vina asta? Dacă era și vream rău’ lu’ Nuțu nu mă băgam, să moară fata mea și nici nu mă interesa. Am vrut să le arăt la fraieri că fac surpriză și-l pun liber că n-am nimic cu el, că e fratele meu și n-am avut nimic, să moară ISABELA, niciodată cu el și uite ce s-a întâmplat.

MICA: Bă, MIGDALE, bă MIGDALE.

Integral la Avanpost

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.