Tanasa ii prezinta lui Crin dovada tradarii romanilor din Harghita-Covasna de catre PNL. DOC - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Tanasa ii prezinta lui Crin dovada tradarii romanilor din Harghita-Covasna de catre PNL. DOC

Dan Tanasa ii prezinta lui Crin Antonescu dovada tradarii romanilor de catre un consilier PNL
La inaugurarea “biroului tinutului secuiesc” din “Casa Ungariei” de la Bruxelles a participat un singur roman: un reprezentant al PNL din Covasna, pe numele lui Alin Bote.
“Am primit si eu, nu din Spania, cei drept, ci de aici din Romania, aceasta informare de luni. Am discutat-o si noi stim ca nu avem un consilier judetean la Covasna, daca totusi exista asa ceva, omul va fi exclus din PNL fara nici un fel de discutie”, a declarat joi, 2 iunie, presedintele PNL, Crin Antonescu.
Conform documentului de mai jos, emis de catre Consiliul Judetean Covasna, consilierul judetean Aurel Bote, membru PNL, a fost prezent la Bruxelles la inaugurarea biroului asa-zisului “tinut secuiesc”.
Sunt curios care va fi reactia lui Crin Antonescu acum…

Vezi si: AFACERILE “RAZBOINICULUI BASTARD” DAN MANOLACHESCU, presedintele PDL Covasna, finantate de UDMR. Peste 38.000 lei varsati de UDMR, din bugetul public al CJ Covasna, in conturile firmei SC Altermedia SRL, detinuta de Dan Manolachescu!

EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. DOCUMENT. Motivele pentru care presedintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, si fostul director al Bibliotecii Judetene Covasna, Szonda Szabolcs, vor avea DOSARE PENALE!

DREPT LA REPLICA adresat publicatiilor de limba maghiara Haromszek, Szekely Hirmondo, Kronica si Uj Magyar Szo in chestiunea anularii concursului pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Judetene Covasna

Scrisoare deschisa domnului Demeter Janos, vicepresedinte al Consiliului Judetean Covasna

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.